- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hacki87
senior tag
válasz molnarpeter #214597 üzenetére
Cromaba gondolkoztam egy ilyenen. Vajon mennyire lehet egyszerűen beépíteni? Cső átmérők stb
-
nagyúr
válasz Vismajor01 #214604 üzenetére
Ne haragudj, annyi komment jött hogy elfelejtettem valaszolni.
A kérdés, hogy a 2 auto arabol kijon-e egy olyan prius ami 7-8 evet elvan nalunk.
A masik kerdes a fejemben, hogy egyenlőre rohadtul nem tudjuk hogy 2 ev mulva milyen felhasznalasra kell majd auto Ebbol a szempontból jobb lenne a kivaras. Felesegemnek agrarmernok es kornyezetmernok diplomai vannak, amivel siman el tud helyezkedni egy belvarosi hivatalnal vagy egy videki cegnel is (viztisztito akarmi).
-
veterán
válasz Kickass #214605 üzenetére
Na, na! Kb. évente 1, max 2 alkalommal kap a táltosból. Ellenőrizheted.
Legközelebb vasárnap lesz esedékes, a budaörsi Aldinál tervezem. Vagy felhasználom a MOL -10 Ft-os 95-ösre szóló kupont.
Mai Bp-ZTE fogyi: 7,6. A pályáról 8,1-gyel jöttem le (Fehérvárig 120-140, utána 150-160, pici 180; drága a benzin).
-
félisten
-
nagyúr
válasz szabonagyur #214611 üzenetére
Elotte azert kell nemi tapasztalat. Az meg nincs. Bsc alatt szulte az elsot, Msc alatt a masodik gyerkőcot, de a ket gyerek mellett hal istennek be tudta fejezni az egeszet. Meloba viszont a 2 kicsi mellett mar nem allt bele, nem is voltunk raszorulva. Majd ha a kicsi is ovis lesz, indulhat a karrierepites
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Reggie0 #214531 üzenetére
A 130k mindennel együtt értendő, a zöld kábel, a motortérben futó gégével együtt, szerelés, segédanyag. Le van bontva az ár. 45k amúgy náluk maga a fűtőszál. Beszerelném én, de a fagydugót nem tudom hogyan operáljam ki. Majd jövőre. Ilyen benzinárak mellett....
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
rbalint88
addikt
Ket hete voltunk Badacsonyban, akkor az volt a tapasztalat, hogy ugyanugy 150 tempomattal lefele folyamatosan eloztek, sokszor nagy sebessegkulonbseggel (200+-szal erkezeztek), hazafele meg osszesen egy auto elozott meg, az se annyira pukkantosan (egy SQ7, az is kb 170-nel). Ugy nez ki pentekenkent mindenki idegbe’ van, hogy hadd pihenjen mar, ugyhogy meg elotte jol felkurja magat a palyan
ja es 6000km alatt mar a masodik csunya kavicsfelverodest kellett javitani, borzaszto gyenge a hunyadi szelvedoje
Fogyasztas bc szerint 8,2, a hideg nem tesz jot neki. Viszont normal menetmodban sokkal jobb a valto, alig tokoreszik, mig ecoban van, amikor mar balesetveszelyes, annyira nem akar visszavaltani. Kar, hogy mindig ecoban indul a sport mod tok felesleges, mestersegesen nehez a kormany, indokolatlanul porgeti a motort (de manual modban elvalt akkor is ), meg kap egy kis gazpedaltuningot, viszont erzesre 180 kb akkor. Ha palyan pukkantosan akar menni az ember, akkor vagy normal mod kell vagy sport es kezzel valtani. Szinten sportos haladashoz (es toredezett szelu orszagutakhoz) alap a kikapcsolt savtarto, nagy temponal neha olyan vehemensen szol bele, hogy rendesen megrangatja az autot, utasnak siman barna kod.
De azert szeretem. Foleg, hogy a valto nem az en zsebemre fog szethullani -
Vismajor01
addikt
válasz tboy93 #214606 üzenetére
Kerdes mennyi a 2 auto ara :) Rakell nezni a piacra.
Edesanyam 2015ben vett 2008as fullos Prius2t 260e kmerrel 1.5millio(mar egy evvel kesobb kapott ra 1.8as ajanlatot)
Tesom 2018ban vett 2007-120e kmerrel 1.9millioert(alacsony km)
En 2019bem vettem egy 2005os, FL elotti autot 294e kmerrel 1.7ert, es 2021ben adtam el 2mert.Ezzel nem azt mondom h a végtelenségig fog emelkedni az ara, de ha most veszel 1.8ert akkor 2 ev mulva ha valtozik az elet ahogy mondod valszeg eltudod adni ugy h nullaba kerult
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
kisza25
félisten
válasz rbalint88 #214625 üzenetére
Párom nem szeret autópályán menni, nincs is hozzászokva, ezért szokta kérni, hogy ne siessünk, ne menjünk olyan gyorsan.
Én azt vettem észre, hogy 120-130 környékén sokkal rosszabb szitukba kerülünk és sokkal többször, mint tempomat 145-el.
Előbbinél sokszor utolérnek és kamionok miatt vissza kell lassulni 90- re, mert beragadsz, 145- nél meg általában van időm kihúzódni és tempót sem vesztek. Szinte a gázpedálhoz sem kell nyúlnom, csak a tempomatot nyomkodomEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nagyúr
válasz barnam_ #214628 üzenetére
Szintúgy, bár jellemzően 140-re állítom a tempomatot (gps mérés alapján elég pontos a km-óra; +1/+2). Ha netán mégis olyan a helyzet, hogy még előzés előtt beérne egy nálam gyorsabb gépezet, akkor inkább növelem (a gombokkal) a sebességet, aztán visszaállok az eredeti tempóra.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Qru
MODERÁTOR
válasz kisza25 #214627 üzenetére
En meg orulok, h vegre nem kell sietnem, a cegessel kb allandoan rohanni kellett. Sokkal kevesbe faraszto a 120-130-as tempo mint a 160+.
Plusz letojon ha vki ramesik, befejezem az elozest es kisorolok.
Tnap egy Macan takaritotta a belsot aztan utolerte a rendorautot es erdekes modon elfogyott a lendulete. Elfogo autot is lattam de csak poroszkalt aldozatra varva.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
kisza25
félisten
válasz cappa72 #214629 üzenetére
Sokszor én is 140 tempomattal megyek, forgalom függő is
A 145 tempomat tipoban olyan 137-140 környéke gps szerint és én is picit rá szoktam gyorsítani óra szerint 150- ig, ha szükséges.
Amúgy tipo 140- nél halkabb, mint 130- nál, fogyasztása meg kb ugyanaz, gondolom az miatt is, mert folyamatosan nő a nyomaték, ahogy a fordulat is[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
bandus
veterán
válasz rbalint88 #214599 üzenetére
+1111, annyi h en hozza nem nyulok a cegeshez, ha nagyon muszaj akkor 100 ftbol lecsapatom h kilassak van a csomagban havi 3 fullos kulso-belso takaritas, de sajnalom annyit csuszatoltatni az autot, csomo viz pazarlasa.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
veterán
Belenéztem a TC tegnapi VW Polo 1.0 TSI tesztjébe:
...Kivéve a fogyasztását, mert lehetetlenül szomjas a háromhengeres turbómotor. Gyakran 10-12 literes átlagokkal riogatott, amit aztán végül a vidéki utakkal sikerült 8,5 l/100 km-re nyomni.
Ezt hogyan hozta össze?
(A 2.0 TSI-mnek 8,91 az átlaga. Ha nincs dugó, finomkodva városban megáll 10 környékén; normálisan, szokásos budapesti forgalomban 12.) -
Chereiose
addikt
válasz focvis #214633 üzenetére
Ezeknél az 1.0 literes turbósoknál azt veszem észre, hogy egyik tesztben azt írják milyen takarékos, másikban mint amit linkeltél meg horror fogyikat írnak, ami azért elég kérdéses. Valahogy átlagban így a kettő közt vannak, csak az a vicc, hogy ennyivel egy rendes 4 hengeres is eljárkál.
-
6030D
Ármester
A sávváltástól félnek az emberek, az a stresszes. Tegnap is egy Fusion 3 olyan kamiont előzött, hogy gázelvétel nélkül ha kisorol, elférünk mellette. De nem, mert gondolom ő is gyorshajt, akkor mi ne gyorshajtsunk jobban.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
-
veterán
Fater ne aggódjon*, a téli szettjét felraktam (rézpaszta alá, nyomatékkulcs, nyári kerekek elmosva, kipakolás-elpakolás, stb. 2- 2,5 óra).
* Reggel itt valóban köd van, de nyuggerként nem kell időre mennie sehova. 🤗
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Chereiose #214634 üzenetére
A tipom 8000 km vegyes átlaga 7,2, 1,4 mpi szívó, 4 henger, szóval ja, de mondjuk az 5ajtós az 16000 km vegyes átlaga 7,9 volt
Azon gondolkoztam, hogy az euro 6d temp volt (2018 december 23) ez meg euro 6d lenne ( 2020december 23)
és ez miatt lenne a 7dl különbség (meg 40 kg könyebb)🤔[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #214645 üzenetére
Nyugger tempot nyomok, regen a cehessel folyton sietnem kellett. Csoda hogy csak egyszer kuldtem az arokba kocsit.
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
- Xiaomi Kami Doorbell wifi csengő arcfelismeréssel - foxpost az árban!
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
- ROWENTA RH6756WO porszívó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest