- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Sony Xperia XZ3 - egy lencséből főzelék?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
válasz huncutka1029 #70639 üzenetére
látom van pénz lóvéra
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
sajo13
senior tag
Nyilván jobb a LG55ug870v mint a 660s, de nem mindenki engedhet meg magának 430k-ért egy TV-t. A többség azért keresi itt pl. az LF652v-t, mert az még ár-érték arányban egy megfelelő készülék és megfizethető.
Lehet itt kardoskodni a 4k mellett, de a műsor amit a többség néz (sorozatok, foci, kézi, vizilabda, egyéb meccsek, hírek, vetélkedők, stb, stb) teljesen jól mutatnak FullHD-ban is, és azt sem mondanám, hogy a mkv, xvid filmek is kockás, homályos, pixeles okádékok lennének FullHD-ban. -
qqzs
őstag
Nezze mar meg valaki legyszi hogy webos2 tevemusorban digi szolgaltatonal hany napra lat elore musort, spektrumon, m1 en. (ha van box is azon is kulon)
Nekem a multkor spektrumon volt egyedul egy het lathato a tobbin 4-5 ora, most meg m1 duna stb-t egy het es spektrum , par oraEladó: GTS450
-
Nightman1
tag
Ezt a 4k bőrhiba dolgot lefogadom boltban láttad demó videón?
Lefogadom nem volt normálisan,sőt sehogy bekalibrálva a panel?
Lefogadom nemcsak a színek de a kontraszt,és mindenféle képélesítő elektronika maximumra volt állítva?
Nem kell válaszolni én is láttam ilyet.
Sőt boltban demón csak ilyet.
Én is megvédem a 4k-t és nemcsak a részletgazdagság miatt, (e85-ös parabolám van 8 fejjel,akad pár fullHd csati)
De színvilágát is sokkal gazdagabbnak látom kalibrálás után.
Fullhd tartalom?
Fuss össze egy normálisan bekalibrált fullhd panellel,és egy uhd-vel.
Mindkettőn nézd meg a Fashion 4k prewiev csatit,ami egy uhd-ből visszakonvertált fullhd.
Utána várok véleményt.. -
Denyiro
tag
LG LF5400 vagy LF5610 lenne a jobb választás 40" körüli méretben? Idősebbeknek lenne így semmi okos funkció nem kellene bele sem pedig 3D csak legyen szép képe és legyen megbízható a készülék mindez pedig 100 eFt körül legyen, amire a mostani kivezető árakat nézve minden esélyem megvan. Fali tartó konzolt milyet javasolnátok hozzá?
[ Szerkesztve ]
Denyiro
-
dh66e
veterán
Egy kis érdekesség a 3D jövőjét illetően....
[link] -
Turbobacsi
senior tag
ma megjött a Gearbest-től a mini wireless keyboard: [link]
feltöltöttem az akksit és kipróbáltam, nagyon frankón együttműködik a TV-vel, kicsi, olcsó, bőven jó vétel..."A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
paulkaresz
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,egy LG 47LW650S típusú tv alaplap csere után a bekapcsoláskor a piktogramok szépen sorban felvillannak,de a tv nem kapcsol be.
Az alaplap csere előtt csak fehérre váltott a gomb,és a sor sem ment végig.Van valakinek ötlete?
Az élet olyan mint egy tekercs WC-papír ... Minnél közelebb van a vége annál gyorsabban fogy!
-
zdomiter
tag
Sziasztok!
LG 55UB850V és UPC mediacard-os szolgáltatásnál olyan problémám van, hogy eltünnek csatornák. Én szeretem a csatornákat saját sorrendben tudni, ezért a csatornakiosztás frissítését kikapcsoltam, és a sorrendet lementettem egy pendrive-ra. Viszont időközönként, van, hogy havonta, de előfordul, hogy hetente eltűnnik 1-2 adó. Úgy kiesik a sorból, hogy csak az tartalmazó frekvencia újrahangolásával lehet visszaállítani. Illetve mostmár a lementett kiosztás visszatöltésével egyszerűbben, de akkor is bosszantó ez a jelenség. És nem tudom, hogy ki érte a felelős, a tv-ben van valami hiba, vagy a UPC-t kellene piszkálnom miatta. Volt valakinek már ilyen tapasztalata, és ha igen, hogyan lehet ezt orvosolni?
Köszi előre is!
-
-
yvsmad
őstag
válasz aram01 #70668 üzenetére
4K-ról remasterelt FHD-ra gondoltok? Biztos van köze, de az eredmény már FHD. Ja, és nem felszínezett, hanem inkább lebutított.
Biztosan jó lehet valamit leskálázni, hogy rámenjen a szabványos adathordozókra, majd újra felskálázni. Sajnos az eredmény már messze van az eredetitől, még ha jól is hangzik, hogy remastered.[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
ha már itt tartunk van valakinek 55UF695V a háznál?
-
Dniel
tag
-
-
Denyiro
tag
A hangkimenetet mizéria miatt gondoltam ha nagyon rossz minőségű lenne a hangja akkor valami megoldással kiváltani a hangszóróját, a zárgép nekem hozza 42" méretben is az LF 5610-et.
Igen és elméletileg most indul ráadásul valami használt készülékes csereakció is a médiánál, ami miatt kiemelt figyelmet fogok fordítani rá.Denyiro
-
Dapro
senior tag
Sziasztok, korábban már írtam ide, 55lf652v-t venném. A kérdés, hogy a 2016os modellek mikor jönnek ki? Lesz nagy árcsökkenés ha kijön az új széria?
-
olajbogyo
aktív tag
válasz MrBazsi #70675 üzenetére
Szia!
Hagyd, még majd megint a szögpercekkel, meg az agyunk képfeldolgozó képességével jön elő!
Igaz ő diavetítőn néz filmeket, hiszen megfelelő távolságról nézve, szerintem az is ütött ...anno.."sajo13"
..."Lehet itt kardoskodni a 4k mellett,.."
Ki kardoskodik itt? Nem mi UHD-vel rendelkezők kardoskodunk, csak amikor már 1000-szer hangzik el, hogy az tulajdonképpen egy "sz@r", és felesleges pénz kidobás, nos akkor valóban reagál egy UHD tulaj. Érdekes, de a cimborák nálam is azt mondják, ha a TV képére néznek, hogy de jó a kép ezen a "sz@r"-on........pedig nekik is FULLHD-s Tv-jük van, ráadásul LG. Nos akkor, vagy nem látnak rendesen, vagy nincsenek tisztában az emberi szem képfelbontó/kép alkotó képességeivel, mint itt egy-két emberke, de az biztos, hogy náluk, én sem látom azt a szép képet, amit a sajátomon. Ez mitől van a t..köm se tudja, de nem is érdekel, de már tényleg uncsi, amit itt megy néha. Egy cimborám esküszik a hajlított képernyőre, és vesz is olyat a napokban.....nekem nem jön be, de ez kit érdekel..... most mondjam neki, hogy te hüle gyerek, ne vegyél olyat, ezért+ezért. Kinek a pap, kinek a papné...egyébként meg..Jó reggelt elvtársak ébresztő fel....reggeli tornához sorakozó!
Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
direwolf
őstag
válasz MrBazsi #70675 üzenetére
Nem volt szándékomban beleszólni, csak hangosan szórakozom.
Ez a fórum olyan, mint egy alsós technikaóra. Azoknak a legnagyobb a szájuk, akik nem értenek semmihez. Ha meg jön valaki aki jószándékkal kérdez, fogalma sem lesz, hogy mi az igazság.Viszont most mondom, hogy ez a beszólásod volt az utolsó! Vegyél vissza! Meguntam a vitatkozást az áltudományos hímzőköröddel. Még egy sértő megjegyzés és ki leszel tiltatva.
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Dniel
tag
650-es széria igen jól sikerült így hibát nem követsz el ha őt szeretnéd megvenni viszont akkora méretben ha tv adást nézel legalább egy 3-4 akár 5 méter is kellhet neki főleg ha SD adás megy. Új modellekről pedig kb annyit tudunk hogy ha szerencsénk van Április Május körül jöhetnek
-
aram01
nagyúr
Uraim lehet hogy beújítok egy 55UF695V-t, kéne valami infó mert lassan lépnem kéne. Sy a türelmetlenségért.
-
KZP
őstag
Én is beléptem a 42LF652V modellt használók körébe, egy Telekom-os, IPS paneles készülékkel. Meglepetésemre 04.00.90-es verziójú firmware van rajta...
Még sokat kell nyomkodnom, hogy átlássam a sok funkciót, ez az első smart tévém. Youtube-ban pl. nem lehet állítani a felbontást? Vagy automatikusan mindig a legjobb minőségben játssza le a videókat? A menüben való lépkedés nem túl gyors, de legalább lassú. Persze, megszokható.
Szép képe van (Digi kábel), de még vár rá egy finomhangolás a képbeállításoknál, mert nem gondolnám, hogy az alapértelmezett 100%-os fényerő szint normális lenne. -
aram01
nagyúr
Na srácok ma még jobban előjött a tv-n a "pöttyösödés" 10x10 centinként négyzetrácsban inkább világosabb színeknél látszódnak a "gyűrűk". cseteltem az lg supporttal, 24 órán belül keresnek a kollégák. Jó sokáig bírta a tv. 11.28-án cseréltek benne alaplapot.Hát kíváncsi leszek mi baja lesz. Vajon most a kijelzőt cserélik? Hanyadik javítás után cserélik a tv-t? Még annyi ha cserélik van még raktáron 55lb671v, és ha nincs akkor mi van?
Sok kérdés de már nagyon felhúztam magam rajtaIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
huncutka1029
addikt
válasz aram01 #70690 üzenetére
csere utalvány a 3 ik hiba (ugyanolyan jellegű ) után van.
Ha nincs már olyan tipus, akkor ugyanolyan /tudású / árkategóriájú tv- t kellene adniuk, vagy egy kupont kapsz, amivel bemehetsz egy boltba, és levásárolod Lg termékre, akár ráfizetéssel újabb, nagyobb modellre.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
aram01
nagyúr
válasz huncutka1029 #70691 üzenetére
hát néztem a boltot, ebben az árban nincs ilyen ott, vagy gyengébb, kisebb vagy drágább van, ilyenkor mi van?
-
-
azur
tag
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne 49LF szériás vagyis Webos2-es tv -nél amikor bejön az alsó sáv onnan lehet törölni amire nekem nincs szükségem esetleg sorrendet módosítani, ha igen hogyan mert nem tudok rájönni. Már unom nagyon, hogy ha valamit akarok egy csomó gombnyomás mire odajutok, ha nem lehet rajta módosítani vagy törölni a számomra haszontalan marhaságokat eladom ezt a fostalicskát elegem van belőle.
-
Ákkk
addikt
válasz MrBazsi #70661 üzenetére
Szerintem sok mindenben igaza van.
A mostani uhd panelek mozgásmegjelenitése érdekes és éppen elfogadható mint,hogy jó.
4k monitoral dolgozom és videókat vágok úgyhogy tudom miröl beszélek.
A tv adóknak és filmstúdióknak is még legalább 5 év kell mire minden átalakul ha ez az "helyes irány? "és nem Magyarországra gondolok.
A felskálázás meg minden esetben minőség rovására megy. Ráadásul ilyen gyenge hw.-al amit mostanság ezekbe a smart tvk be tesznek vicc.
Nézz meg pro 4k monitort egy új macpro munkaállomással valami pro uhd felvételt.Utána a mostani csúcs uhd tvre sem fogsz ránézni többet☺[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Külpolitika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs