- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sixpak
nagyúr
válasz Beni2360 #71799 üzenetére
Én egyedül raktam össze.
Kihúztam a dobozból, majd átfordítottam és leraktam pofára...https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
D@ny7
aktív tag
Nos egy nagyon fontos kérdésem van most, sajna nem tudom hogy mennyire tudtok rá választ adni.
LG 49 UF680V és LG 49UF850V esetében is.
A media markt holnapján:
DVB-T tuner: Igen
DVB-C vevő: Igen
DVB-S vevő: Igen
DVB-S2 tuner: Igen
Átviteli típusok: DVB-T, DVB-C, DVB-S, DVB-S2Az LG honlapja szerint:
Digitális TV vétel (földi/kábel/műholdas): DVB-T2/DVB-C/DVB-S2
Az lehetséges hogy a Media markt más tunerrel árulja? Fontos lenne hogy DVB-T2 és DVB-S2 legyen benne, De Pl az edigital-nál az UF 680V -t ugy írják hogy nincs is benne DVB-S2.
Ezek most elírások lehetnek vagy komolyan nincs bennük???
-
Zodiacus
tag
Megvettem a 850v - t. Ha feketére vált a kép elég foltos. Ha a YouTube on nézek 4 k videót akkor néha akad. Nem kell beallitani valamit?
-
törölt tag
válasz Zodiacus #71807 üzenetére
A Fekete szintet és a Helyi sötétítést(Local Dimming) legalább alacsonyra kellene tenni, és ezen felül be kell minden képi tulajdonságot állítani rajta. Itt van például egy video settings, meg az itteni összefoglalóban is vannak tippek.
D@ny7 Van azokban mindenféle tuner. Nézd meg az adatokat inkább a honlapon, ne az üzleteknél, de elírás mindenütt lehet, vagy még itt is.
Szintén akciós áron: az 55UF8007 349-ről 297k.
sutyesz96 Elvileg lehet mindkét panel benne, én nemrég láttam pár IPS-es 540V-t. Ezért azt mondanám, hogy jó eséllyel olyat kaphatsz, de nem tudom. Ha van a közeledbe teszkó vagy más nagyobb üzlet, akkor nézz be, mert a kirakott tévéken és a dobozokon is azonosítható. Nemrég ide írták be a módszert, és az Y jelölés az IPS-t jelent. Lapozz vissza egy keveset hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz K Norbi #71818 üzenetére
Azért nem semmi 2011 óta nem sok minden változott, köpködjük most is. [link]
Ezt hívják felhősödésnek, azaz cloudingnak, amely az edge-Led technológia velejárója. Többnyire ezért nem ajánlják itt a fórúmban az edge-Led-es tévét a CCFL-sel szemben. Ha túlzott mértékűnek találod a bevilágítást, megpróbálhatod kicseréltetni, ha most vásároltad, de semmi garancia, hogy a következő nem fog cloudingolni, mivel, mint írtam, ez a technológia velejárója.
[ Szerkesztve ]
-
hitman77
senior tag
-
sugarboy
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy mi a véleményetek az alább TV-ről : LG 43UF6807.
Lehetőségem lenne újonnan venni egyet 120k-ért, de nem nagyon találtam róla teszteket a neten.
Ebben az árkategóriában inkább FullHD TV-ket láttam, ez meg UHD-ként kerül ennyiben, ezért vagyok kicsit bizonytalan a minőségét illetően.A válaszokat előre is köszönöm.
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Smart os 2 tv-re hogyan tudnám lanon keresztül kilőni a Pc-m képét? Gyengébb pillanataimban ágyból dolgoznék/játszanék, mozizásra van Nas.
Előre is köszi! -
Rol06
tag
Ha még gondolkozol a 2 tv közt, javaslom h menj el és nézd meg élőbe a 630-at.. és ha jó fej lesz az eladó egyből le is fog beszélni róla.. nagyon a gyenge a képe, először én is azon gondolkodtam, de 1 hét telefonálgatás és fórum olvasás után maradtam inkább egy jobb full hd-nál. A belépő szint 4k gyengus még, 300ért már tény volt olyan h csak lestem h mit tud, viszont 3 méterről nézve a full hd és 720p t is nehéz kiszűrni, nem hogy egy 4k-át
-
törölt tag
válasz K Norbi #71819 üzenetére
Nemcsak az, a direkt ledes is felhősödik, nálam is az üres egyszínű háttérképeknél, csak az nem érdekel senkit. Tv vagy filmezéskor ne legyen zavaró, az a lényeg. A focinál az más dolog, ott a direkt ledes a rosszabb, akinek nem tetszik, hogy ilyenek az LCD-k az vegyen Oledet. Vagy plazmát, de annál meg más gondok vannak. CCFL-es tévét már nem gyártanak, csak használtat lehet venni.
hitman77 Csak a 652V a 3D-s tévé, és ez direkt ledes, a másik edge-led. Játékokhoz valók a Dual Play szemüvegek.
-
szajmon1001
csendes tag
Üdv!
Melyik a legjobb nem 3d tv. 200.000 HUf-ig?
UHD...Full Hd. Igazából mindegy. Én személy szerint az UHD felé húzok.
Képátló: 125..126-tól felfelé. -
D@ny7
aktív tag
Voltam 2 üzletben is, a 680V és az 850V (pontosabban 852V) is kint volt, de sajna nem voltak hajlandóak hozni egy távirányítót hogy nyomkorásszam egy picit. Full HD bemutató film ment az összesen. Mondta is a csávó hogy ez csak Full HD azért néz ki így.
De ezek alapján amit írtok, meg amit tapasztaltam max a 850V, de még ezen is eléggé gondolkodok.
Habár árban biztos hogy nem lesz ennél olcsóbb. -
FunkyMyki
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy LG42LF652V-t és éppen a kalibrálásával küzdök. Keresgéltem itt a fórumokon de pont ehhez a típushoz nem találtam. A YT-van de nem nagyon bízom benne. Ha van valakinek vagy tud javasolni beállítási paramétereket és megosztaná velem azt megköszönöm. -
nyityu
csendes tag
Üdv.
A következőt tapasztalta már valaki?
LF 50 652v bekapcsoláskor egyszer van hang egyszer nincs,T-home IP tv STB-al van össze kötve a tv HDMI kábellel.
Próbáltam a HDMI 1 portban,és a HDMI 3-ban is ugyan az a jelenség,két különböző kábellel.
Ha kikapcsolom a tv-t és bekapcsolom általában rendbe jön,vagy ha újra indítom a beltérit akkor is megjavul.
Olyat is próbáltam,hogy ha nem volt hang bekapcsoláskor elindítottam az xbox-ot és átkapcsoltam ott volt hang visszakapcsoltam tv adásra ott nuku hang.
Mi okozhatja ezt? -
gabor1993052
csendes tag
Sziasztok.
Hogyan tudom felpakolni LG LF652V típusú tv-re a plexet? Probáltam pendrive-ról playzone-t futtatni, de nem jött ösze. Már a gépen is fenn van a plex, csak a tv-ről hiányzik. -
FunkyMyki
csendes tag
Dinamikus színt továbbra sem találom, nincs ilyen funkció, színszűrő van ahol 4 féle színből választhatok,szín mélység van még ahol 6 féle szín választható emellett telítettség, árnyalat és fényesség állítható. Eléggé kezdő vagyok a témában mint a mellékelt ábra mutatja.. Lehet hogy egy fekete-fehér tv-t kellett volna vennem..
Ja és a színhőmérsékletnél 4 féle beállítás van( pont a közepe.. )
[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
Egy újabb taggal bővült az LG 49LF540v elégedett tulajdonosok köre.
Esetleg így az elején megkérdezném, milyen beállítások a javasoltak, kell-e színkalibráció vagy bármi egyéb, stb? Laptopot kötöttem a HDMI 1-es portra, és rögtön átneveztem PC-re, illetve játék üzemmódban megy a TV. A másik HDMI-re majd PS4 lesz kötve, ott is ugyanez a beállítás javasolt?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
sajog159
aktív tag
Szisztok!
(a téma nem LG TV specifikus)Egy, a kalibrálással foglalkozó cég oldalán ezt olvastam az ideális TV-távolságról: „Mivel a video-kép korlátozott felbontással rendelkezik, meghatározható egy optimális nézőtávolság (vagy látószög), melynél még éppen nem vehetők ki a képet alkotó pixelek. Ha ennél közelebb ülünk, akkor már érzékelni fogjuk a felbontás határait, ha pedig távolabb, akkor csökken a részletgazdagság.”
Ez így teljesen logikus és korrekt, DE, ha az ember a nappaliból vagy a hálószobából nem akar mozi termet csinálni - ami feltehetően az emberek túlnyomó részére igaz – bizonyos kompromisszumra lenne szükség. Pl., ha én hálószobában 5,5 m-ről nézem a TV-t, az UHD TV-nek vagy a teljes falat kell kitölteni, vagy fel kell kelnem és leülni a TV előtt egy sámlira; egyik opció sem tűnik túl praktikusnak.
Nagyon kíváncsi lennék az UHD TV-k tulajdonosok véleményetekre, mennyire jelentkezik a 4K előnye a ”mindennapos televíziózásban”? És most nem 4K demó filmekre gondolok, ahol valóban észvesztően gyönyörű a kép.Üdv,
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Ezek a mai LG TV nem formáznak semmit!!!!!!!!
Már rég nem volna semmim a penem ha formázná.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
törölt tag
válasz szajmon1001 #71825 üzenetére
-
gabor1993052
csendes tag
válasz gabor1993052 #71830 üzenetére
Valaki tudna segiteni?
-
K Norbi
addikt
válasz #94529552 #71824 üzenetére
Ma megnéztem 2 Direct ledes Lg-t és tényleg ott van azokban is. Sőt bementem Mediába volt kitéve 850V 49" és 55" is M4 Sport ment HD ba foci meccs az 55" még egyszer olyan durván felhős volt mint az enyém! Úgy hogy jobb ha hallgatok.
Néztem egy Sony KDL-50W755C volt ebbe is bőven!![ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz gabor1993052 #71846 üzenetére
Használd a keresőt a topikban és megtalálod a választ.
Nem egy egyszerű dolog és csak USB-ről tudod futtatni, ha jól emlékszem.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
törölt tag
válasz gabor1993052 #71846 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai