Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz Viper26 #1350 üzenetére
"You must sign up for a recurring subscription plan"
be kell állítanod kártyaszámot, hogy folyamatban tudjanak rá terhelni amikor lejár az adott előfizetési ciklusod
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Viper26
nagyúr
Köszi mindenkinek, közben már megcsináltam, Paypal-t adtam hozzá.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Viper26
nagyúr
Asszem akkor most keresek egy félig üres PvE szervert, hidden beks felejtős, 400. vagyok a queue-ban, szóval erről ennyit.
-
kexksz
addikt
Nem tudom te mi az Istenről beszélsz, hogy nagyon drága minden, Lv 22ig minden pénzemet craftra költöttem, (22-re megvolt ~250 artifice ~250 arch ~120 treasure, tehát tényleg mindent arra költöttem) aztán 3 level alatt questekből simán összeszedtem 60k creditet a mountra, lol.
@anulu: Köze sincs hozzá, mindenki aki 25+ az mounttal rohangál mert 1 óra összeszedni annyi creditet.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
ok, egyelőre még csak tapogatózom, mert meló után megyek a játékért, szóval saját tapasztalat gyöknulla
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
PhilBrick
őstag
Az epic mount másfél milla és cikasznak a nyolcezressel van baja. van szebb is ennél
-
Viper26
nagyúr
Srácok az miért lehet, hogy a videókban van hang, viszont a játékban nincs??
-
kzoltann
aktív tag
-
anulu
félisten
van WoW-hoz hasonló looking for dungeon rendszer, vagy imával kell összevadászni a népeket, odamenni, etc?
-
anulu
félisten
most durran el a fejem. CD Galaxis-éktól megkérdeztem, h "akkor ma ugye mehetek a TOR-ért?", erre annyit írtak, h mivel nem adtam meg pre-order számlaszámot, ezért csak holnapután. mi a túrót kellett volna megadnom? sehol nem kértek ilyet. ha tényleg így állnak hozzá, akkor meló után végigtúrom a várost míg nem lövök egyet, ők meg főjenek bele a félinformációikba.
-
anulu
félisten
válasz dilipok #1366 üzenetére
szóval back to Vanilla WoW mondjuk, annak is megvolt a maga varázsa
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
lol, az mi, hogy Origin-en "Temporarily Sold Out" van?
-
Dani82
senior tag
-
anulu
félisten
kösz a tippet. melóból indulás előtt felhívom Árkádost, és valahogy megpróbálok eltetetni egyet. az a fő para, hogy Origin-en sincs. az a 3k+ nem érdekelne, de elfogyott, majd valamikor nemsokára lesz. vagy nem.
-
-
Dani82
senior tag
-
anulu
félisten
kaparom a falat, mert nem tudom, h hogy lesz nekem ma estére TOR...
-
Viper26
nagyúr
4-es szintig jutottam, sith inquisitor-ral, eddig nem voltam empire oldalon sw játékokban, itt volt az ideje.
Sajnos másik szeróra mentem, hidden beks-re lehetetlen volt bejutni, így egy másik PvE-t választottam.Nagyon jó hangulata van az egésznek, igyekszem az első területen mindent megcsinálni, mert át lehetne menni másikra az adott bolygón belül, de még várok vele.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
anulu
félisten
lehet felhívom Allee-t majd. a gond az, h 5-ig dolgozom, főnököm meg a fejem venné, ha ilyen miatt hamarabb el akarnék menni köszi a tippet!
-
Darth_Revan
veterán
válasz Viper26 #1350 üzenetére
Tehát, ahoz, hogy megkaphasd az ingyen 30 napot, vagy hozzá kell adni 1 bankkártyát vagy 1 GameCardot? Nice.
anulu: Nem kell parázni, felhívod 576-ot és megkéred rakjanak egyet félre, ha nem k*csög az eladó, megteszi. És rohanni se kell annyira, este 9ig van időd odaérni
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
anulu, az Árkádban az 576 kb. 20:00-ig nyitva van. Ha félretetetsz egy példányt, akkor az ott lesz a kezedben, amikor odamész érte.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
anulu
félisten
válasz Wolverine #1382 üzenetére
akkor első körben őket fogom, Árkád úgyis útba esik hazafele
-
Darth_Revan
veterán
Jó pár Collectors Editiont visszamondhattak, hisz van raktáron a CDGalaxisban és az Ipon-ban is
A Game Card árak meg jól el vannak szállva Magyarországon...Ipon 8k, CdGalaxis 8k, PCDome 9k...ehez képest Zavvitól rendelve szállítási költséggel együtt 5800Ft
-
anulu
félisten
válasz Darth_Revan #1385 üzenetére
annyit kanyarban nem ér, amennyit kérnek érte. anno a WoTLK collectorsért kiadtam 20-at. erre közel a dupláját biztos, hogy nem.
na ja. részemről, ha eljutok odáig, akkor biztos, h kintről fogom megrendelni.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
válasz Darth_Revan #1381 üzenetére
Nem terhelnek be csak az időszak végén, ha addig ki nem szeded.
-
-conrad-
addikt
Melyik oldalon van több magyar Atho City-n?
-
Darth_Revan
veterán
A spéci Darth Maul figura biztos jól megdobta az árat. Leglábbis más értékes ezen és az art bookon kívül nincs benne. Az auth token amit adnak hozzá meg 1:1-ben az olcsó kínai cucc, amit le lehet 100Ft-ból gyártani és amit a WoW-hoz is lehet venni 3k-ért(csak az előlap mintája más), tehát ha lemerül benne az elem, akkor mehet a kukába, mert Ho Xiao Pen összeragasztotta a cuccot, hogy a júzer még gondolni se merjen a szétszedésre és elem cserére.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
válasz Darth_Revan #1389 üzenetére
a figura meg a book nem hat meg, auth-ból meg megvárom az androidos változatot
-
-conrad-
addikt
válasz Darth_Revan #1389 üzenetére
Azért nem lehet cserélni az elemet mert ha 1x megáll nem tudod újra szinkronizálni
Na de kellene az infó, hogy atho city melyik oldalán csináljak karit?
-
anulu
félisten
na, Árkádban az 576-ban félretéve
-
anulu
félisten
válasz -conrad- #1391 üzenetére
részemről köztársasági oldalon leszek, feltéve, ha kexksz kolléga válaszol
-
Viper26
nagyúr
Hivatalos fórumon nem enged hozzászólni:
1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Darth_Revan
veterán
-
őstag
ahto cityn 300-as queue
mifolyik itt gyöngyösön????
amugy az nem szimpatikus, hogyha kiveszem a subscriptiont az accountomnál, akkor a még meglévő időt sem engedi lejátszani, amíg újra vissza nem állítom
de baszhatják mert levettem netbankon a kártyalimitet, így nem tudnak mindenfélét ráterhelnicryptot minden termékemért elfogadom
-
anulu
félisten
válasz Darth_Revan #1395 üzenetére
Nem jartam ugy Itt van nalam
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest