- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
Lenne egy kérdésem:
Ion Overload
Stockstrike now has a [50 / 100]% chance to trigger your Ion Cell. In addition, when Ion Cell deals damage, it has a [50 / 100]% chance to shock the target for 125 additional energy damage over 6 seconds.Ez ugye csak akkor érvényes ha az Ion Cell van bekapcsolva? Gondolom igen, de hátha nincs igazam..
Egy ilyen vanguard dps talenten gondolkodom, azért kérdezem. Ha akkor is proccolna, ha nem aktív akkor menne át a Heavy Stock 2 pontja oda.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Warzone-ban van bármiféle penalty, ha kinyírják az embert?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Lézerparaszt
őstag
Nah mivel a patch note -ban nincs olyasmi hogy megcsinálták volna az fps bugokat, sőt ami főbb hiba volt azt állítólag kijavították (mint pl a doboz amit a térkép mutatott de nem lehetett lootolni stb), ezért valószínű nálam lehet a baj.
Le tudná valaki írni pontosan hogy telepítésnél milyen programokat rak még fel ? Megpróbálom mindet a lehető legfrissebbre varázsolni, hátha úgy jó.A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
kexksz
addikt
Tegnap hajnali 5 körül végre nekem is meglett.
-
Lézerparaszt
őstag
Én is csak 44 vagyok pedig éjjel nappal questelek, nem értem :s
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Lézerparaszt #1608 üzenetére
Én meg 19
-
törölt tag
Van valami lényeges különbség WoW-hoz képest? (Csak PvP ami érdekel)
-
Lézerparaszt
őstag
Elindítottam a játékot, a szerverválasztó képnél megállt mivel offline a szerver. Kiléptem, nyomtam egy ctrl+alt+del -t és a játék 900Mb memóriát eszik így, hogy szerverválasztón vagyok. wtf ? Egy szürke lista 900 mb ? Pls valaki nézze már meg hogy neki mennyi, köszi !
-
Lézerparaszt
őstag
válasz #57919488 #1611 üzenetére
Sokkal pörgősebb mint a wow, de "bg-n" egyelőre nagyon alacsonyak az fps-ek, nem tudni kinek jó és kinek nem. Ha csak a pvp miatt érdekel a játék szerintem várj vele egy kicsit míg megcsinálják, 15-20 fps-sel nem jó a pvp. Viszont PvE terén jó, fejlődni tudsz.
Amúgy van területfoglalós mint pl Arathi vagy eots, Van bázis lerohanós-megvédős mint SotA, akkor van a huttball ami amerikai foci csak SW környezetben (vidd a labdát az ellenfél csíkján túlra). Én még csak ezekben voltam, de van még, amúgy jó lenne ha jó lenne.
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
válasz Viper26 #1615 üzenetére
Nem vágom ott mi a fák neve, de mivel JS mirror kasztja ezért gondolom nálad is így kell lennie: Az első az a tank tree, ha arra építed akkor avoidance tankként tudsz játszani. A második a full burst DPS, ezzel lesz a legnagyobb a DMGd. A harmadik tree egy hibrid szar, nem érdemes foglalkozni sem vele.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Viper26 #1615 üzenetére
Assassinon belül a darkness (tank), a középső a Deception inkább pvp-re jó, de ha tank companiont használsz akár jó dps-re is, a jobb szélső a Madness, az pedig a fejlődős dps.
Igazából mindegy melyik talenten fejlődsz, mert a companionnel ki lehet egyensúlyozni. Pl ha tank vagy és healer companiont használsz, akkor alig tudnak majd téged leütni viszont sokkal lassabban ölsz. De heroicra gyorsabban találsz groupot. Ha madnessen vagy és dps companionod van akkor nagyon gyorsan lehentelsz bárkit, viszont minden group után gyógyulnod kell. Deception igazából a tank companionnal lenne a legjobb, de akkora sebzéseket osztasz hogy rádmegy a szörny és onnantól pont azt a skillt nem tudod használni ami erősítve van a talenten. Szóval ezzel azt akartam mondani, hogy mindegy melyiken vagy mert a companionnal megoldották hogy azzal tudj fejlődni amin szeretsz. Huhh kicsit hosszú lett.A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Lézerparaszt
őstag
Jó hosszúra nyúlik a leállás :s
-
kexksz
addikt
Itt a DPS talent amit én használok, sztem ugyanilyennek kell lennie a SA talent fájának is
-
Lézerparaszt
őstag
Először én is ezt a talentet használtam, de utána Madness sokkal jobb volt. 40-ig szerintem simán Madness a jobb szintezésre, annak ellenére is hogy Deception nagyobb dmg. Csak akkor használható ha hátulról tudok támadni, az meg az első Maul után már 90% hogy lehetetlen. Én legalábbis ezt vettem észre.
-
kexksz
addikt
válasz Lézerparaszt #1621 üzenetére
Nálam van stun meg leg slash, mindkettővel betudok menni az enemy mögé. Meg jobb esetben amúgy sem rajtam van az aggro.
-
Lézerparaszt
őstag
Nem tudod mikor lesz megint szerver ? Már kénytelen voltam táplálkozni meg társasági életet élni.
-
cikasz
őstag
válasz Lézerparaszt #1623 üzenetére
15 perce twitteren : #SWTOR servers are still in maintenance with no ETA. We will give you another update by 12pm CST. Thank you for your patience.
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
Lézerparaszt
őstag
Mikor megkérdeztem a játékban hogy meddig lesz offline a szerver, egy igazi magyar vérpisti beszólt hogy holnap 5-ig. Lehet mégis igaza lesz ?
-
-conrad-
addikt
http://www.swtor.com/server-status
Itt lehet csekkolni, nem kell mindig belogolni.
-
Viper26
nagyúr
Lehet gémelni.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
-conrad-
addikt
Hali,
egy vanguard dps írja már le pls mivel sebez, milyen skilleket használ, mert áttalenteltem dps-re és kevesebbet sebzek mint a tank talenten... Tactics talentre mentem, ezeket használom: gut, high impact bolt, stocktrike, meg az a rövid távú lövés aminek nem jut eszembe a neve de a grafikája ilyen elektromos, 2 ammo-ba kerül és lehet spammelni ha kell. Nagyon gáz így, akkorákat lövök egy 33as karival mint egy 15ös gunslingerrel.
help plz -
őstag
válasz Lézerparaszt #1614 üzenetére
nekem semmi gondom nem volt fps-el bgken
cryptot minden termékemért elfogadom
-
d_runk
csendes tag
Üdv mindenkinek,
már egy jó ideje nem játszom semmivel, egyszerűen kinőttem belőle, néha a spanokkal az elmaradhatatlan CS 1.6 benéz, a KOTOR II volt az utolsó amit végignyomtam, azóta nem is upgradeltem a pc-m, úgyhogy most az SWTOR miatt komolyan gondolkodóba estem, hogy ha nem is vagyonokat, de beruházzak egy jobb vasra, hogy tudjam ezt a faszaságot tolni.
Kérlek véleményezzétek szigorúan ennek a játéknak a szempontjából az alábbi, még hipotetikus konfig magot:
Sapphire Radeon 5670 Ultimate GDDR5
Core 2 Quad Q6600
8GB 1066mhz DDR3ugye a többi az részlet kérdés.
Szóval szerintetek ezzel jól (60-70fps stabilan, 1024x, nem kell minden ultra) szaladna-e?the worst thing about people with bad breaths is that they always want to tell you secrets /Paul Rodriguez/
-
PowerBuldog
veterán
Hali.
Dobozos változatot kapni valahol? 576 és CDG oldalán nem találtam.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
PhilBrick
őstag
válasz PowerBuldog #1641 üzenetére
MediaMarkt polcok jelenleg a legjobb esélyed, de az is kétséges. Majd januárban jön új szállítmány mindenhova.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz PowerBuldog #1641 üzenetére
Hívj fel pár 576 boltot, illetve ahogy fentebb írták Media Markt lehet jó.
-
kexksz
addikt
válasz PowerBuldog #1643 üzenetére
Igen.
-
PowerBuldog
veterán
Aki már konolyabban elmerült a játékban, az eltudná mondani, hogy megéri-e a pénzét? Metacriticet olvastam és ott a userek egy része rendesen lehúzta.
StarWars fan vagyok, kotort imádtam. Szóval ez alapján lehet egy kicsit felhomályosítani.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Viper26
nagyúr
válasz PowerBuldog #1647 üzenetére
Röviden: megéri.
Legalábbis nekem mindenképpen megérte az árát.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
-conrad-
addikt
válasz PowerBuldog #1649 üzenetére
Nagyon jó. Ahhoz képest, hogy egy hete megy rendben van. Vannak benne bugok, de javítják rendesen. A világ nagyon szépen kidolgozott, amit pont most beszéltem valakivel, hogy a páncélok is nagyon jól meg vannak csinálva, wowos hasonlattal élve mikor ott lvl20on egy bőrcafat a ruha, itt nagyon szépek a páncélok kidolgozottsága stb. Tudom részletkérdés, de nekem nagyon bejön. A questek nem grindelősek, nem az van, hogy hozzál 8 rókafarkat, hanem van egy quest-story, és mellékküldetésképpen kapod meg, hogy ölj meg X darab védőt is. Persze ez nagyjából megvan mikor bemész teljesíteni a questet, de ha nincs akkor érdemes összeszedni (de nem kötelező). Van, hogy a bonus missionoknál van stage1-2-... és a vége, hogy ölj meg valami minibosst, azok még jó lootot is dobnak. Sokan azt mondták régebben, hogy csőhatású. Egyáltalán nem az. A vanilla wowhoz hasonlít, amiben nem volt flying mount, és csak oda mehettél amit nem zártak el hegyek. Na itt is ez van kb. csak itt nem "megyék" vannak mint a wowban, hanem bolygók. Elmész egy bolygóra, van 3-4 része ahova bemész, megvan a questsorozat, ami elküld egy másik bolygóra stb.
A PVP az nem szintenként, hogy mondjuk10-20 majd 21-30 stb. hanem mindenki együtt öli egymást, de a skillek egy szintre vannak húzva, egy lvl10es karinak akkora HP-ja van mint egy lvl50esnek, illetve a sebzésük is egy szintre van hozva. Ez persze wargame, a világban összefuthatsz nálad kisebbel és nagyobbal is az ellentétes frackióból.
A crafting rendszer nagyon jó, nem kell farmolni ezerrel, ezt jól kitalálták. Szedhetsz magad is alapanyagot, de a crew-t is elküldheted hogy szedjen. Ez általában valamennyi pénzbe kerül, na meg idő, amíg a crew távol van. Viszont mivel van több, ezért a "kedvenceddel" PVP-zel (ami ad pénzt, tehát tudod finanszírozni a crew questeket) vagy questelsz, és közben a nem használt crew meg hozza az anyagot, vagy éppenséggel gyártja amit akarsz.ami nekem hiányzik az az interface személyreszabása, itt nincsenek addonok stb. amivel egyedibbé lehet tenni. (különösen kellene egy dpsmeter addon )
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest