Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
települ
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
-
Malibutomi
nagyúr
No én a lista első szerverén (Sluis Shipyards azt hiszem) indítottam egy BH-t. Nem volt kedvem a Full szerverekkel próbálkozni.
-
Viper26
nagyúr
válasz Malibutomi #1404 üzenetére
Az is tele lesz nemsokára, én épp most néztem, hogy amelyiken elkezdtem délelőtt, már kezd megtelni.
Vicces lesz majd órákat várni arra, hogy egyáltalán játszhass.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
anulu
félisten
azért valaki szólhatott volna, h ha elszürkül a launcher, akkor ne akarjak loginolni, mert nem tudja magát frissíteni, és appcrash hegyek lesznek... mindegy, csak sikerült. megnéztem a karakteralkotást, nekem nagyon tetszik vacsora meg ilyenek, aztán random low-pop szerveren belenézek mélyebben
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Healbacsi
őstag
Lehet igy van, de most ezert nem cancel-ezem le a subscriptiont.
Ha megis igy van, akkor se latok benne nagy problemat, csak kicsit jobban fejben kell tartani, hogy mikor vonjak a penzt, es elotte nem sokkal mar jelezni a tavolmaradasi szandekot, vagy utolag charge back-elni kell a penzt a bank altal. -
Drenadar
veterán
Bocsi a hülye kérdésért bevallom, hogy nem olvastam végig mindegyik HSZ-t.
digitálisan jelenleg kapható bárhol?
CDgalaxisban rendeltem meg, küldték az e-mailt lehet menni érte, elcsesztem két vonaljegyet ott közölték tegnap hogy jah mégse, majd ma! ma is ugyanaz a forgatókönyv most már inkább megvenném digitálisan, de még az origin-be sem lehet :| pedig az embernek elég lenne egy francos cdkulcs, updatelni az accontot, és akkor : ELFOGYOTT? miezmá? Help!!!! -
Drenadar
veterán
köszi majd megnézem, csak melós beosztással nem tudom melyikhez tudok odamenni úgy hogy nyitva legyen...
mondjuk én abban reménykedtem hogy belépek a swtor accomba és lehet upgradelni. megkérdezi a bankkártyám számát aztán felajánlja hogy PLAY! sztem így kellene működnie
-
őstag
-
Healbacsi
őstag
Ez all a faq-ban:
I am going on holiday, is there a way for me to pause or freeze my subscription?
We do not offer the facility to pause subscriptions.
However, if you want to take a break from the game for a month or two you can cancel your account through your account pages which you can access by clicking here.
This will stop any future payments and remove your credit card details from our database.
This will not cause your account to be deleted.
Playtime you have already paid for will continue as normal until it has expired, and your account will then be frozen.
You can then re-activate it at any time.
Azaz, ha lemondod, akkor a hatra levo idot meg lejatszhatod, utana fagy az account.
-
Wolverine
félisten
válasz Drenadar #1414 üzenetére
Ismerve az általános árakat, így digitálisan Originen megvéve drágább lesz, mint boltban. Amúgy a plázákban levő 576-ok elég sokáig nyitva szoktak lenni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Drenadar
veterán
válasz Wolverine #1417 üzenetére
jó azt tudom hogy drágább, de már így is ráöltöttem +1000 valamennyit az "utazás" miatt. tök feleslegesen. A digitális vásárlásban meg az a jó, hogy a gép elött rákattintasz hogy check out & play, és játszol.
amúgy az 576 honlapján már kint sincs hogy megvehető a swtor. de megpróbálom az árkádban... -
anulu
félisten
végre Atho City-n hajnal 5kor sikerült karaktert csinálnom, akkor épp nem volt sor, úgyhogy korábban keltem... remélem, növelik a limitet vagy nem tudom, de ez a 2+órás queue, amit tegnap este is láttam, az egy kicsit gáz.
valamint a 8800GTX-em kb meghal nyilt terepen. barlangban, jedi templomban, szóval zárt helyen jó, kint 10 és 20 fps között ingadozik. 1680x1050 (monitor natív), minden low. asszem ebből ma valami mid-range VGA vétel lesz...
-
cikasz
őstag
Beregeltem a dobozos kódomat erre ezt irja ki : By redeeming this code, you are now registered for the following: STAR WARS(TM): The Old Republic(TM) Digital Standard Edition
Anulu ramod van elég? Mert inkább ramot zabál mint vga-t ! Nekem pl pár óra játszás után elfogyott a 4gb és úgy el kezdett szaggatni mit az állat! De az itt leirtakat megcsináltam és azóta semmi baja! : [http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=1198]
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
Malibutomi
nagyúr
-
anulu
félisten
i7, 8giga RAM használat játék alatt a legdurvább esetben sem volt 5 GB fölött. régi az a 8800GTX, kb járókeretet kér a 3D-hez
-
anulu
félisten
válasz Drenadar #1422 üzenetére
zárt helyen semmi bajom, csak szabadban. low-n
Malibutomi: jaja, olyat néztem hát, sok választásom nem volt, ha Atho City-n találtam olyan guildet, ami tetszik, és még fel is vettek
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
A 6850-nek tényleg elégnek kell lennie; de ha ez is olyan, mint az átlagos MMO, akkor a VGA RAM-mal ne spórolj, mert ma már lassan az 1 GB sem elég...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
anulu
félisten
válasz Wolverine #1425 üzenetére
tudtommal az AA és AF eszi a VGA RAM-ot, azokat meg alapból kapcsolom ki.
-
rog75
tag
furan mukodik ez a queue tegnap 610-kent rakott be du6 korul a Becks-en de ot percet ha vartam mar bent is voltam pedig 40 percet irt kint
-
anulu
félisten
válasz Wolverine #1425 üzenetére
tévedtem, nem 6850 hanem 6790. franc se tudja követni ezeket a számokat...
-
anulu
félisten
válasz Malibutomi #1429 üzenetére
30 (hardverapro )
[ Szerkesztve ]
-
-
anulu
félisten
válasz velizare #1431 üzenetére
by default nem játékra lett a gép összerakva, az csak kiegészítő
[ Szerkesztve ]
-
kzoltann
aktív tag
Kezdtem egy Smugler-t is basszus nem hittem volna de jobb moka mint a jediskedés ...
-
Viper26
nagyúr
Na, sikeresen sikerült kizárni magam a fiókomból, remélem a support gyorsan dolgozik.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Viper26
nagyúr
Egyébként ilyenkor mi van?Mert így az email-t sem fogom elérni, ha esetleg jelentkeznek.
-
-
Viper26
nagyúr
"LOGIN FAILED - This account has been locked due to incorrect answers to security questions, please contact Customer Service for assistance."
Közben a hivatalos fórum tele van azzal, hogy az email-ekre nem válaszolnak, telefonban meg van aki 4-5 órát várt, és utána szétkapcsolták...úgyhogy szép kilátások.
-
kexksz
addikt
Átlagos warzone meccs... Esküszöm lehetetlen Republic oldalon nyerni...
Viper: Nekem kb 5 telefon és 10 email után megcsinálták...
[ Szerkesztve ]
-
-
Viper26
nagyúr
válasz dilipok #1443 üzenetére
Igen, úgy tűnik el lett rontva a válasz (bár tutira jó választ adtam szerintem), a regelt mailcímre pedig nem tudok bejelentkezni...létezik, hogy az account-tal együtt azt is zárolják?Az elég nagy öngól, mert akkor hogyan látnék ott bármit is?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest