- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbuffy
senior tag
válasz #85578752 #95301 üzenetére
Persze. Csak probaltam parat vele, es arra jutottam hogy meg kell pimpelni a hőfokszabályzót, vmi külső egységgel. Mert itt csak az időt tudod állitani. Illetve sorozatban nem bír sokat. Három után pihentetni kell. Nagyon kell figyelni, mert hamar tarka lesz a produktum.
[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
törölt tag
válasz bbuffy #95302 üzenetére
Nagyon köszönöm a tapasztalataid megosztását, ezt mindig így gondolom, most le is írtam.
Lehet hogy kap valami szabályozást, de nem is akarok vele 110 grammnál többet pörkölni hetente kétszer. Abban reménykedem, hogy egyszerűbb lesz vele pörkölni mint vaslábasban, egy antik kézi pörkölőm már van kölcsönbe, hasonló mennyiségre, de csak ünnepi alkalmakra használom.
Praktikusnak találom hogy van pernyeszűrője, hogy visszaforgatja a levegőt, bár csak alig tovább akarom pörkölni az első reccsenésnél (ha meghallom), ilyenkor is elég sok füst szokott keletkezni lábasos módszerrel.
No meg ezt ki tudom vinni az erkélyre, rezsózni a lábassal nem szeretnék.
-
Mylord3
csendes újonc
Kb. 3 éve járhattam arra, most úgy adódott, hogy ismét Lipótvárosban volt dolgom, és a Katona József-Pozsonyi sarkán még mindig megvan az az echte kis olasz KV-zó, amit már korábban is dicsértem. Olasz a tulaj, semmi, ún. extrát nem ad, de amit ad, az KV-ban nagyon jó! 80/20 az arány, eredeti olasz blend, "fel is pörgetett" engem rendesen! Hoztam tőle szemest és podot is otthonra.
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
Thermoblock gépből mi ajánlott szerintetek?
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
soldier2
őstag
-
senior tag
válasz SteelCowboy #95297 üzenetére
Csak nem Strietman lett helyette ?
[ Szerkesztve ]
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
RetepNyaraB
veterán
válasz sz.zs. #95308 üzenetére
A Bródy Sándor-Múzeum krt sarkán van egy olasz pince, nem nagyon beszelnek magyarul. Elég jó.
Illetve a Krisztina körúton, a Krisztina templomtól kicsit a Déli pu. felé a Csészényi kávézó, asse rossz egyáltalán."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Mylord3
csendes újonc
válasz sz.zs. #95315 üzenetére
Mondanám, hogy előttem préselte és fóliázta, de ez így valszeg nem biztos, hogy hihető , amúgy nem tudom a frissességét a podoknak, még nem is kóstoltam, mert a presszója tényleg erős volt még nekem is, 100 Ft/db, 10-et kértem, de nekem adott most többet, a szemese 1800 Ft/25 deka. Viszont sehol nem találtam a csomagon az arányt. Ebből készítette délelőtt a presszót, akkor mondta a 80/20-as arányt. (Nekem valahogy, vmiért ezek a tipikus kis olasz jellegű KV-zók jöttek be mindig is, mint ez, de mondhatom akár a Manuelt vagy épp tényleg a Manettit is.)
-
Sic.Transit
csendes tag
Ha esetleg az extra szerelékeket külön eladnád, engem a vízforraló és a csésze nélkül érdekelne!
-
norkov84
tag
válasz SteelCowboy #95312 üzenetére
Gratula! Akkor nem a rakéta irány lett végül
-
adriankoooo
senior tag
válasz SteelCowboy #95312 üzenetére
Gratula, én nem is tettem ajánlatot, mert úgy volt, hogy csak egyben eladó.
-
HÁZIGAZDA
-
veterán
Urak!
Funnel for 1cup LaMarzocco espresso filter
Ez jó lehet IMS 6/8g-hoz?Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
HÁZIGAZDA
A végén mosoly..
A végén. Előtte egy fél órával meg az érzés, amikor hallod az első kötözőt elpattanni. Gyorsan rászorítasz a rugóra, de akkor is, pár mp-cel később hallod a másodikat elpattanni... na, szóval feláras volt újra megfeszíteni a nagy rugót ezek után, mind a négy szétment (nincs műhelyasztalom, nincs satum).
Viszont működött a spéci "szerszám", amivel le lehetett venni a dugattyúfejet: egy nagyflex kulcsába fúrtam két lyukat, beszabtam Dremellel két 80-as szeget (nem tudom, hogy hogyan tudtam eddig Dremel nélkül élni), ezzel simán el lehetett forgatni.
Izgalmas volt. Most gyorsan összerakom, ha le bírom venni a kifolyót a karról, akkor rámérek a nyomásra is.
[ Szerkesztve ]
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
HÁZIGAZDA
válasz sz.zs. #95336 üzenetére
Hát lehet. Most tört el a bimetal spéci mindenes csavarja
Lötyögött az egész, akkor nyilván nem tömít, próbáltam meghúzni, eltört. Az egész egy darab a túlvégen a réz "csavarvéggel" együtt, gondolom az anyaga sem mindegy, meg egyáltalán, ilyet maximum csináltatni lehet, valahol, valahogy, leginkább sehogy. Az utolsó csavar volt, utána raktam volna össze a gépet. Nem tudom összerakni, nem csak most nem, semmikor. Leugrom valahonnan
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
válasz #85578752 #95338 üzenetére
ahogy nézem a robbantott ábráját, 92 fokos termosztát van hozzá, és ahhoz nem kell ez a csavar/bimetál. kényszermegoldásnak a semminél már végtelenszer jobb.
csak szerettem volna már érdemben kipróbálni, hogy egyáltalán milyen kávét lő, mekkora a nyomás stb. és pár percnyire voltam ettől
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
válasz norby_42 #95340 üzenetére
nincs, de nyilván ott még jó lesz, próbához elég lehet, de ettől még meg kell oldani végleg is. valószínűleg termosztátot kap a csavargatható bimetál helyett. vagy tényleg pid-et, végülis a sajátnál az volna a végállomás, ha amúgy beválik.
-
coxymaxi
csendes tag
Nem bontod meg a szettet?
-
SteelCowboy
csendes tag
válasz norkov84 #95324 üzenetére
Köszönöm szépen! A Rakétát (vagy a Biancát) újonnan vettem volna dealertől, azt bármikor lehet, ez viszont egyszeri és vissza nem térő alkalom volt. Érzelmi alapon döntöttem, de ha most nem lépem meg, talán egész életemben bántam volna.
@adriankoooo: én is így voltam ezzel, egész addig, amíg az őrlőt nem vitte el mellőle bluesfan. Utána osztottam-szoroztam és így jött ki a lépés, hogy a CT1-nek apja helyett apja leszek.
We buy things we don't want with money we don't have to impress people we don't like.
-
coxymaxi
csendes tag
válasz SteelCowboy #95345 üzenetére
A naked szűrő érdekelne Két dugattyús verziót vettem, nyomásmérővel.
Vertitől megvannak nekem is a plussz cuccok.
Ha mégis, akkor szólj kérlek! -
bluesfan
tag
válasz SteelCowboy #95346 üzenetére
A jutalék összegét majd megbeszéljük, amiért felszabadítottam neked.
-
MODERÁTOR
válasz SteelCowboy #95346 üzenetére
Majd valami videót aztán prezentálj ám nekünk
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
HÁZIGAZDA
verti, segíts!
ezen kép alapján te meg tudod mondani, hogy vajon hogy a túróba rögzül tömítve ez a termosztát? mutatom mindjárt a furatot (11 mm) és az eredeti idomot:
alternatív megoldásnak talán működik, hogy levágom az vékony hosszú részét az idomnak, és ott kap egy m4-es furatot a szélesebb rész, aztán kívülről belehajtok egy ilyet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs