Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Vision
üzenetére
Nem azokra a 2-es 3-as tanulókra értem, akik lusták/buták. Hanem akik pl okos és könnyen tanuló emberek, de az adott tárgy nem érdekli őket.
Nekem is volt olyan osztálytársam, aki tökéletes ívben lesz@rt néhány tantárgyat és annyit foglalkozott vele, hogy ne bukjon meg, más tárgyakban meg aktivizálta magát és ragadt rá a tudás. Sokra is vitte később.Töri meg... értem én, hogy összefüggések. Jó dolog és hasznos, főleg, ha az elmúlt 70-100 év történelmét nézzük.
De már bocsánat, de teljesen lesz@rom, hogy i.e 792-ben mit termesztettek Ázsia délkeleti részén, ahogy azt is, hogy ugyanebben az évben hogy hívták a 12. uralkodót, aki puccsal megszerezte a hatalmat. Úgy gondolom ezek összefüggés ide vagy oda, már csak említés szintjén érdekesek, de nem témazáró és vaktérkép mélységben...
Nyilván nem a tananyag nullázása, hanem az átalakítása lenne a megfelelő stratégia.
De amúgy jah, "elit" gimibe (általánosban meg pláne, a sznobság netovábbja volt a hely, mind tanárok, mind diákok terén) jártam, aztán az évfolyamtársaimnak erős 50%-a ugyanolyan felnőtt lett, mint akik nem tanultak. Legalábbis ami az általános szövegértést, vagy akár a pénzügyi tudatosságot, vagy az elvárható mai tájékozottságot/talpraesettséget illeti. -
axioma
veterán
válasz
Vision
üzenetére
Na azert nem tudom mikori elmenyeid vannak oktatasbol [gimi], de ma egyaltalan nem trivialis h aki megerti az anyagot es me'g magol is annyit ami valamely info alapjan szukseges, az kap minimum 4-est. Mondjuk az egyetem elvegzese is egyre tobb lutrit tartalmaz - 1 evvel az evfolyam felett jaro demonstratorok viszik a gyakorlatok nem elhanyagolhato reszet... az eloado meg csinal valami evfolyamdogat, nem mindig sikerul a korrelacio.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest