- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
WhatsApp-ban nem lehet keresni a csetablakban?
Androidon van keresés opció, iOS-en nem találtam.
Vagy én vagyok a láma?Köszi.
-
jilian
addikt
Helló,
hogyan tudok a store-ban későbbre elmenteni alkalmazásokat? (kívánság lista)
-
jilian
addikt
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Lakásfelújítás alatt állunk, és szeretnék egy olyan Appot (amennyiben létezik) ha kamerával fényképezek pl egy falat akkor az megmutatja, illetve kiírja, hogy mekkorák a falak méretei, azon belül a vezetékek milyen távolságra, magasságra lettek bevésve a falba.
Ismer esetleg valaki ilyen funkcióval rendelkező appot? -
Ripper17
tag
válasz CharlieDrop #37270 üzenetére
A waze egyik hatranya nalam, hogy jelentos lag van a valos pozicioban pl. a google mapshez kepest. Nem ismeros kornyeken, foleg pl. kulfoldi turakon mikor egy berelt kisbuszt vezetek emiatt google maps megy.
-
MasterMark
titán
válasz CharlieDrop #37318 üzenetére
Nem mindig csinálja, de néha simán 100 méterrel visszább mutat mint ahol vagy. Érdekes módon a hangbemondás viszont időben szól hogy most kanyarodj, arra kell hallgatni.
Switch Tax
-
CharlieDrop
veterán
válasz MasterMark #37320 üzenetére
Mondjuk én vezetek, a párom szokta nézni, lehet ezért nem tűnik fel, bár ha nem jó valami azonnal szól...
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Mela Kehes
Topikgazda
Kinek milyen játékot használ a telefonján, iPadjén?
iPhone:
Helix Jump
Knife Hit
SolitaireiPad:
Farming Simulator 20
Zombie Catchers
GTA: San Andreas
MudRunner"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Mela Kehes #37322 üzenetére
Nekem csak a telefonomon van fent pár játék, de hónapok óta el se indítottam egyet se:
- golf blitz
- bastion
- monument valley
- pb dreams
- pb fantasies -
moleculez
veterán
iPad: GRID, Red Reign
iPhone: Lost City, OutlandersDe hónapok óta nem jatszom semmi SE. Mióta az egyetem elkezdődött azóta csak Notability, Office, meg Books fut nagytételben
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
leslieke
Jómunkásember
Semmit, egyiken sem.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
WestBam
senior tag
Subway Surf
Toy Blast
Hill Climb 2
Stupid Zombies
Altos Adventure
Altos Adventure Odyssey
Syymetrain
Monument Walley 2
Sonic Forces
Hocus
Office Origami
Sodoku.com
Rayman Adventures
Anodia
Mystic Pillars
AstraNem szoktam sokat játszani, de jó, hogy vannak és elférnek, nem sok vizet zavarnak.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
aujjobba
addikt
A rejtvenyes jatekokat kedvelem, peldaul
- The Room (tobb resze van)
- monument valley
- mimpi's dream
- mutazione
- beyond the steel sky
- machinarium (es a tobbi amanita design jatek)
- lumino city
- spyder
illetve a gyerekkel felvaltva nyomjuk ezt:
- sneaky sasquatchVersenyes peldaul
- tabletop racing
- recless racing (tobb resz) -
Rage47
veterán
Assemble with Care
Stardew Valley
Monument Valley
Genshin Impact -
Šolaire
veterán
-
general
addikt
Helló!
Van olyan megoldás, zenei applikáció szifonra, ami a fájl neve alapján (tehát nem metadata) látja és szortírozza iphone-on a zenéket, esetleg egy mappában kezeli, és oda tudok másolni? Ez az egy, amit azóta is hiányolok az Apple-nél, ez annyira gáz, hogy nem tudnak ilyet. Androidon gyerekjáték volt... (más nem hiányzik onnan)
Rengeteg zeném van egy mappában, amit tanításhoz használok, mind bpm alapján van elnevezve (tehát benne van a fájlnévben a bpm szám), ez alapján akarok keresni is, jó lenne így emelkedő névsorrendben látni egy app-ban, mappában. Most kénytelen vagyok mindig macbookot hurcolni magammal, pedig elég lenne a teló is, ha ez működne.
Szóval tud valaki megoldást esetleg? -
general
addikt
válasz CharlieDrop #37331 üzenetére
Nem is akarom kitölteni, pont ez a lényeg, erről írtam. Csak a fájlnév alapján lássa, rendezze. Kolléga alattad javasolt megoldást.
-
A Monument Valley 2 le van árazva!
-
gergoavideki
újonc
Sziasztok! Egy kis segítség kellene Instagram bejelentkezéssel kapcsolatban.
'Confirm Your Info on the App to Get Back to Your Account
We noticed unusual activity from your account. Confirm your identity from the Instagram app to get back to your account." - Ezt írja amikor gépen szeretnék belépni.Az applikációt megnyitva ugye van egy videós hitelesítési folyamat, mikor odaérkeznék, hogy az arcomat vegye a kamera, az applikáció fogja magát és kilép(Érdekes, mert pl a kézfejemre nem.)
Lelett törölve, majd újra felrakva, a legújabb iOS van telepítve(iphone 11 pro max), másik telefonról is próbáltam belépni, ugyanez.
Hivatalos support e-mail cím nincs az Instagrammnak, de hátha valaki közületek találkozott ezzel a problémával, esetleg, hogy hol találhatnék rá megoldást? -
Mela Kehes
Topikgazda
Még az ingyenes kipróbálás előtt gondoltam rákérdezek: Az Apple Arcade játékok között vannak egyáltalán jók? Gondolom nem minden játék kerül be oda.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
jilian
addikt
Van arra lehetőség,hogy a naptárba valamilyen módon az ünnep napok megjelenjenek?
-
shifty!
senior tag
válasz jilian #37340 üzenetére
Ha gmail-es email címed be van állítva, akkor a Naptár alkalmazásban az alsó sávban a Naptárak gombra ha rányomst, ki tudod pipálni az Ünnepnapok - Magyarország jelölőt, és a munkaszüneti és ünnepnapokat bedobja automatikusan. Ha Gmail cím nincs, akkor elvileg beállított régió alapján kéne tudnia a rendszernek - nekem a Gmail hozza.
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
Serpiko
addikt
válasz Mela Kehes #37339 üzenetére
Múltkor olvastam egy cikket a legjobb játékok arcadban. Kereste googleban. Teszteltek is párat.
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
tboldi
nagyúr
válasz Mela Kehes #37339 üzenetére
-
Mela Kehes
Topikgazda
Köszi mindenkinek, megnézem.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
moleculez
veterán
YT-ban megjelent egy gomb amivel egy részt ki lehetett vágni videóból és megosztani. Majd eltűnt. Valami experimental feature lehetett.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
jilian
addikt
Ha aktiválom télre a 3 hónap próba Arcade-ot, és letellik, a telepített játékok megmaradnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest