- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Méltó nevére a Honor 300 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Befutott a Red Magic 10 Pro
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
válasz akoska07 #859 üzenetére
HI!
Pedig a Prolimatech elég jó kis hűtő és a Cougar Evolution is elég szellős kis házikó főleg 8 ventivel van huzat, hát akkor ez bizony meleg lesz nyár közepén, 40 fokban.....
4.5GHz-en 1.26V körül mozog és 83°C.. ez sok, nagyon sok a hűtést nézve, ipg-t is kipróbáltad?Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
Dtomka
veterán
válasz akoska07 #1041 üzenetére
A Skylake vajon mennyivel lesz erősebb mint a 4790K?
DDR4 árak még magasak de szerintem 8 GB nem vészes. 10k val már olcsobb lett: HyperX 8GB FURY DDR4 2133MHz CL14 KIT HX421C14FBK2/8
Láttam a videód, amikor "műtötted" a 4790k -t . Én biztosan nem tenném azt 1 új procival, mert ugrik a gari.
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
-
Jack@l
veterán
válasz akoska07 #1232 üzenetére
Másik oldalon tesztelték 5ghz-en gyári hűtővel. Sztem elég valószínű hogy vinni fogja a java.
UI: nem ez volt az, de itt szépen letesztelik a 7600-at: http://www.guru3d.com/articles_pages/preview_core_i5_7600k_processor_desktop_kaby_lake,1.html
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Jack@l
veterán
válasz akoska07 #1234 üzenetére
Nem találom most azt a linket, de a paszta miatt vagy 85-90 fokos volt proci. Kupakolták is utána.
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Dtomka
veterán
válasz akoska07 #1240 üzenetére
A 6700 k sem az a forrófejű, de jó végre látni , hogy ebben (is) jó irányba fejlődnek. Korábban azért történt visszalépés, a Sandy procik után.
De ilyen (NAGY) márka nem értem miért olcsó pasztán spórol...mikor nem amiatt lesz árrésük.
Amúgy a lesz értelme lecserélni egy 6700k-t --> 7700k-ra?
Illetve azok is ilyen vékony anyagból fognak készülni? Meghajlásveszély?Boldog karácsonyt MINDEN PH-s tagnak!
[ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
válasz akoska07 #1300 üzenetére
Az i5 HT-t kap rész az érdekes ebből. (már ha igaz)
[ Szerkesztve ]
-
arabus
addikt
válasz akoska07 #1300 üzenetére
Meg az az apróság hogy LGA2066 foglalatba jönnek a nyáron.Ja meg azt a szar igp-t végre kidobják belőle ugy azért egész más lesz a felállás.Az ZEN megint nemrug labdába aztán öt évig megint pihenhet a kék.
Xeon Platinum 8480+,8490H,8468H,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest