- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- 8849 Shark 3 - AMOLED-es erőmű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
Megjött, egy nap alatt itt volt. A külső nagyon oda B-éz.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
kali_c
tag
Professzionális fotós
-
Ganzer
aktív tag
válasz
Darth_Revan #11 üzenetére
Max majd gyanítom rá lehet dobni egy moddolt Pixel kamerát, az sokat tud segíteni némely esetben.
-
Alaaf Pi
senior tag
Headsethez, tablethez van valami link, hogy pontosan mik és mit tudnak?
-
Azért a kamerák nem valami jók.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
kali_c
tag
Arra gondoltam, ha a telefon minden téren felső kategóriás, és 2-3 évig megy is, akkor ennyi pénzért tökéletes.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Darth_Revan #7 üzenetére
Igen arra gondoltam, volt Red Magic 3-am.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Darth_Revan
veterán
válasz
tupacamaru #6 üzenetére
Biztonsági frissítés szépen érkezik, egyedül a főverzio frissítés a probléma, mivel abból esélyes hogy csak 1 lesz.
-
tupacamaru
veterán
A szoftver támogatás a leggyengébb láncszem szerintem, de lehet hogy erre rápróbálok.
-
kali_c
tag
Nem igazán követtem a Nubiat eddig.
Hol van ez a telefon a Xiaomi Samsung iPhonehoz képest? Szoftver támogatás nem érdekel, kamera sem annyira. Csupa kijelző annál inkább. Szóval? -
Emericus Max
tag
Azért egy MacBook-ot odatettek a reklámfotóra
-
Én Asus párti vagyok de ez agyon veri az asust.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Darth_Revan
veterán
Kimaradt, hogy EUR-ban is ennyi ,tehát 650 EUR-ról indul magyar vevőknek is az ár.
Ilyen tudás és ilyen ár mellett kb minden gyártó elbújhat, főleg az ASUS a lyukas kijelzős Rog Phone-jával, amiért kétszer ennyit kérnek.
Nagy eséllyel Android 17-et nem fog kapni, csak Android 16-ot jövőre, de még így is bőven megéri az, hogy féláron adják a hasonló tudású telefonokhoz képest
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nubia ultradizájnos csúcsmodellje december 12-től rendelhető elő, az értékesítés december 18-án kezdődik.
- Battlefield 2042
- Anime filmek és sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Monitorkalibráló eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy néznek ki szobáink, avagy mekkora a kupleráj?
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Samsung Galaxy A55 256/8GB Awesome Navy 2év garancia!
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest