- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
bicelli
friss újonc
Köszönöm az infót, elszomorít, hogy az újabb rosszabb.
Manővernél, pl. körforgalomból kihajtásnál sem nagyít rá?
Lehet, hogy érdemesebb lenne maradnom az Igo 8-nál (negyedévente minden probléma nélkül tudom frissíteni a térképeket), csak egy jobb készülék kellene hozzá. Szeretem ebben, hogy nagyobb területet, több utcát látok előre, de manővernél rendesen ránagyít.
Esetleg jó készülék ajánlat? -
vlevi
nagyúr
válasz bicelli #22251 üzenetére
De, ott rá nagyit, az redmben van.
Nekem az hiányzik nagyon, hogy az igo8, ha nincs a közelben kereszteződés, akkor átvált normál 2D típusú térképre, ahol viszonylag nagy területen látható, hogy merre járok, és amikor közeledik egy kereszteződés, akkor vissza vált 3D-re. -
veterán
Van 12-es androidon működő iGO verzió?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
bicelli
friss újonc
Nekem is az hiányzik legjobban, hogy manőver előtt nem látok be nagyobb területet, és sok minden finomabban hangolható.
Az IGO8 -at MIO P350 320x240 felbontású 3,5" PDA-n használtam Windows CE5.0 -val.
Sajnos a 2008-as készülék elavult és rendetlenkedi. Ha találnék megfelelő legalább 5 " készüléket, amire áttelepíthetném inkább azt választanám.
Ha valaki tud jó készüléket ajánlani megköszönném,
illetve még egy kérdésem lenne: nem volt az IGO8 -nak androidos verziója ? ( Ha már okos telefonom van). -
Somatom
veterán
válasz bicelli #22262 üzenetére
Nálam kb. öt éve megy napi 13-15 órát a kamionban. Sajnos, azt nem tudom, hogy milyen navi fut rajta. Ránézésre, kezelésre teljesen olyan, mint egy Primo, GJAk skin -nel, de az ugyabár nem lehet, mert nem lenne legális.
Kijelzővédőt tegyél rá, mert karcolódik![ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Pista0001
addikt
válasz poppec #22248 üzenetére
Az ITN converter programot ismered? Nagyon jó ingyenes útvonal tervező, sok különböző formátumban tud menteni. Telefonon Sygic-et használok (szintén motorozáshoz), ahhoz nagyon jó, szerintem próbáld ki, ha még nem tetted. Arra kell csak figyelni, hogy nagyon egyértelmű helyekre tedd a köztes pontokat, mert a különböző térképek (maga a program online forrásból többféle térképet is tud használni, google, here, viamichelin, stb) között vannak apró eltérések, megeshet, hogy a készüléken máshova fog esni a pont (körforgalom másik kihajtója, kereszteződésben másik irány, osztott pályás úton másik menetirány, stb). Én mindig kereszteződések után a kívánt irányba eső útra, a kereszteződés után legalább 150-200 méterre teszem. Ha előtte megnéznéd, youtube-on van róla bemutató video, az onroad-os Mackó mutatja be a programot.
-
tomi_x
tag
Sziasztok !
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy Wayteq Xrider smart készülékem és igo fut rajta. A problémám hogy minden egyes indításkor végig kell nyomkodnom a beállítás varázslót. Valamint ha elinditok egy útvonalat és közben megállok és kikapcsolom, akkor elfelejti az útvonalat.
Van ötlet hogy miért csinálja ezt ?
Előzőleg WinCE-s volt, az tökéletesen müködött.
Előre is köszi. -
JokerMaffia
tag
Sziasztok! Nemrég vásároltam Wayteq X985 BT készüléket, az alábbi problémám lenne vele, hogy a GPS jelet 5-10 mp eldobálja a jelet kültéren, autóban használat közben is. Köszönöm a segítséget.
-
DM43
Topikgazda
-
flesh
aktív tag
válasz JokerMaffia #22269 üzenetére
@tomi_x, @JokerMaffia
Fészen keress rá: Navigáció Androidon
ott legalább segítenek.[ Szerkesztve ]
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
kisspista
senior tag
Sziasztok!
Plajos féle speedcam adatbázis legújabb verziója elérhető már? Értem ezalatt, ami tartalmazza a fix - új - fémdobozos traffipaxokat (mint pl. 84-es főút Ostffyasszonyfai elagazás ...stb.)
Köszi![ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
Sziasztok!
Használtan vettem egy Wayteq x850-et, amire az előző tulaja IGO Primo-t mókolt. Sajnos a GPS egyből a Primo-val indít, nem a WIN CE-vel. Valami probléma lehet az érintőfelülettel, mert nem tudom megnyomni a Primo szoftverben a kikapcsolás ikont, hogy ki tudjak lépni CE-be. Reset meg bekapcsológomb hosszú nyomása már megvolt, nem segített, mindig a Primo-val indul.
Van valami ötletetek, hogyan léphetnék ki a WIN Ce-be?
Köszi! -
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a programban miért piros színnel jelennek meg a térképek? -
veterán
válasz snowdog #22272 üzenetére
Biztos, hogy még azok a szabályok, amiket több éve lefektettek?
Ha a Prohardveren ilyen cikket lehet olvasni, akkor biztosan enyhültek a szabályok.
Ha valaki azt mondja, lehetetlen a Huawei eszközökön Google szolgáltatásokat és egyéb népszerű appokat futtatni, csak villantsuk meg saját készülékünket
Tudomásom szerint nem lehetetlen Google szolgáltatásokat használni Huawei telefonon, hanem nem szabad ilyen szolgáltatásokat használni
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
barnibooo
aktív tag
Üdv!
Valaki eltudná küldeni az összes magyar hangot? (Pákó,Jáksó,Bori....)Előre is köszönöm!
-
baltasar
csendes tag
Sziasztok! Kollégámtól örököltem egy Wayteq navit. igo primo fut rajta. Útról lehajtás előtt kb 50méterrel előtte szól. Lehet ezen állítani, vagy ilyet nem szabad itt kérdezni? Bocsi.
-
baltasar
csendes tag
válasz LamerGyuri #22284 üzenetére
Komoly a kérdés. Nem találom. Kamionnal durva helyre szaladtam.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz baltasar #22285 üzenetére
Bár nem kamionos van, de elméletileg nálad is: Beállítások - Hangok és figyelmeztetések - Figyelmeztető táblák - almenüben vannak a Kanyarok, sávok, általános, forgalom menük, és ott vannak nekem a beállítható távolságok a figyelmeztetésre.
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
baltasar
csendes tag
válasz LamerGyuri #22286 üzenetére
Köszönöm szépen. Megnézem.
-
baltasar
csendes tag
válasz LamerGyuri #22286 üzenetére
Megvan. Köszönet mégegyszer.
-
Csaby47
újonc
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,kérésem.
Az autómba egy Kínai fejegységet használok ami tudja a gps funkciót,viszont Sajnos Nem Tudom Hogyan és Mit Kell A Memória Kártyára Rakni! Ebben Kérném A Segítséget!
Köszönöm! -
Csaby47
újonc
A fejegység egy 7021g típusú 2dines masina.
Nézegettem már sok sok videót, ott azt láttam igo primo van rajta!
De hogy hogyan rakjam az sd re azt nem tudom! Ki kell e csomagolni .....stb! -
nandi90
csendes tag
válasz kisspista #22273 üzenetére
Szia!
Nem reklámozzom, stb. de nézegettem az életartam frissitésü navimhoz megvásárolható speedcam stb.-t és 50€ ra sikeredett volna EUrópa kb.
SCDB.info -n oldalon egész eu stb. 10€/12hónapra. Letölt és müködik. és benne van az OStyaaszonfa kereszteződési traffi is, a fix NAVI-ból néztem meg ma.
Egy Navon A500 Truck-hoz pakoltam be a cuccot,és tökéletessen müködik ma,fogom élesbe kipróbálni HU - FR-ig. Mellé párositva egy tomtom go telefonról. Aztán kiderül mi merre,hogy van. De ha nem akarsz ezer éves adatbázist egy kamion fizuból simán tellik ilyenre is.Üdv.
-
Somatom
veterán
válasz nandi90 #22294 üzenetére
Tőlünk nyugatra én a CamSam plus -t használom a kamionban. Hatékonyan müxik.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
poli27
veterán
A Tomtom vagy a Here térképek a jobbak nagyrészt itthon, de néha euba is lenne használva...
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest