Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
poppec #22248 üzenetére
Az ITN converter programot ismered? Nagyon jó ingyenes útvonal tervező, sok különböző formátumban tud menteni. Telefonon Sygic-et használok (szintén motorozáshoz), ahhoz nagyon jó, szerintem próbáld ki, ha még nem tetted.
Arra kell csak figyelni, hogy nagyon egyértelmű helyekre tedd a köztes pontokat, mert a különböző térképek (maga a program online forrásból többféle térképet is tud használni, google, here, viamichelin, stb) között vannak apró eltérések, megeshet, hogy a készüléken máshova fog esni a pont (körforgalom másik kihajtója, kereszteződésben másik irány, osztott pályás úton másik menetirány, stb). Én mindig kereszteződések után a kívánt irányba eső útra, a kereszteződés után legalább 150-200 méterre teszem. Ha előtte megnéznéd, youtube-on van róla bemutató video, az onroad-os Mackó mutatja be a programot.
-
Beni2360
félisten
válasz
poppec #22239 üzenetére
En a baratomnak ugy ccinaltam, hogy indulo pont es vegpont majd egyenkent beirtam a koztes pontokat. Van ra lehetoseg ha mar betoltottad a koztes pont kivalasztasara. Ha mindet beirtad ő majd megcsinalja az utvonal tervet. Aru kihordasra hasznalta es a legrovidebb, legkonnyebb, stb utvonalak voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Milyen autót vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Egy óra, két rendszer
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Eredeti játékok OFF topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Windows 10
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest