- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiceBlade
aktív tag
válasz hegegabi80 #67702 üzenetére
Köszönöm! Mostanában lett frissítve, gyakorlatilag az alaplap kimaxolása volt a cél. A leírásból a ram upgrade ki is maradt, már Kingston HyperX Fury 2x8GB van benne.
Ikeás a komód, de független az asztaltól, annak a lábai zártszelvényből vannak. Az asztal is saját tervezés, és a hegesztésen kívül saját kivitelezés is.
-
Laraxior
titán
válasz DiceBlade #67704 üzenetére
Ez egy szuper asztal
Nekem is olyan gondom van, hogy a gép mindkét oldalának kellene szellőznie, egyiken az oldallon levő ventik miatt, a másikon meg a radikon levő ventiknek. Ez a lyukas lábas jó megoldás"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Reinhardt
őstag
Szeptember 17.en rendeltem egy RTX 3080-ast, aztan mikor jottek az uj AMD procik akkor eldontottem, hogy komplett uj gepet csinalok. Rendeltem mindent, meg egy 5900X-t.
Szinte minden osszeallt mar, csak a proci (274. vagyok a sorban) es a videokartya (76.) nem jott meg meg...
Unalmamban beleraktam a Marauder figuramat, szoval most igy nez ki:[ Szerkesztve ]
-
zsombor22
aktív tag
Rég jártam erre,megint változott egy kicsit a gép.
Sok embernek megosztó a Cosmos 2,de én egyszerűen imádom,ahogy az RGB-s cuccokat is.
Végre megjött az új Enermax Táp,még egyszer köszönet KAMELOT-nak a tippért!
A képek nem túl jó minőségűek,élőben sokkal durvábban néz ki.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
veterán
válasz juliensorel #67710 üzenetére
"Alul egyébként mit hűtesz, ssd/HDD-ket?"
Szerintem amig nem talaljak ki a legatereszto uveget , addig leginkabb semmit nem hut ott
Egyebkent szep konfig ,nekem is tetszenek ezek a nagy hazak . Amugy a Wingboost3 ventiknek nem is kell porogni(mert ott alul halal feleslegesen mennek ) ,a LED reszuk attol fuggetlenul meg mukodik.[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Sziasztok!
Kicsit off, de a 24Pin-en kívül honnan tudnék lecsórni 3V-ot a gépben?
-
zsombor22
aktív tag
válasz juliensorel #67710 üzenetére
A gépben 2 SSD és 3 HDD van,de függőlegesen.
Alul semmit nem hűtök, sőt azok a ventik nem is pörögnek,csak a látvány miatt találtam ki.
Már lassan 40 felé én is retrónak érzem magam.[ Szerkesztve ]
Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
zsombor22
aktív tag
Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
palfitom
félisten
válasz zsombor22 #67718 üzenetére
Jó látni, hogy vannak még "géphalmozók" itt!
#67719 Cthulhu Dawn
Példás!Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Grózi
veterán
válasz Cthulhu Dawn #67719 üzenetére
Szép munka!!!
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
KAMELOT
titán
válasz Cthulhu Dawn #67719 üzenetére
Jó látni ilyen szép letisztult, rendezett gépeket!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
blu79
addikt
Sziasztok , már nagyon rég jártam erre és foglalkoztam a géppel , időhiány miatt , azóta megváltam az Air 540-től és visszajött a régi Thermaltake ház , de most újra lett egy kis időm, és beszereztem egy kis Kolink házat és hát ez lett belőle :
- ez még nem épp a végleges változat, lesznek még finomítgatások amint időm engedi, és talán megejtem a hardvercserét is... de nehezen válok meg ettől mert szívemhez nőtt... főleg a Triton , akinek van dobjon egy képet
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
blu79
addikt
- hisz szinte még új alig használt, csak 2015 tavasza óta van napi használatban , volt egy idő mikor nagyon kerestem egy hasonló aio vizet mint a triton mert féltem hogy tönkremegy ez az utolsó létező db is.. de nem találtam... és a triton is működik kb mint az első nap , csak fél évente szoktam egy kis deszti vizet hozzáönteni
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Skynet258
veterán
Vegyétek, jó cucc. Videó módra érdemes tenni és akkor igazi ambilight élmény, játékok meg filmek közben szépen változnak a színek a tartalomtól függően.
-
Laraxior
titán
válasz Skynet258 #67736 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
sixpak
nagyúr
válasz Skynet258 #67736 üzenetére
A szoftver mennyire használható, vajon összeakad a TT RGB Plus-al?
A házhűtőimnek van egy olyan módja, hogy amilyen színek vannak a monitoron, úgy változnak a venti fények is, de.... valami miatt ez az egy mód, kicsit akasztja a gépet.
Pl. ha vsyncel játszok, általában oda van ragadva a 100-hoz az fps, de ha erre a módra rakom, akkor 97-98 és az asztalon is darabosan mozognak a dolgok.
Pont a napokban gondoltam, hogy valamit kellene vennem a monitor mögé, mert kisüti a szememet.
Ez a cucc jónak tűnik.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Skynet258
veterán
válasz Laraxior #67741 üzenetére
Igen, starter kit kell abban benne van minden ami 27 colos monitorra elég, nagyobb monitorhoz kell még bővítő led szalag.
sixpak: hát, hogy összeakad-e nálad a használt szoftverrel, azt senki sem fogja tudni megmondani, tudod az RGB programok milyenek - van csillió féle aztán ha a csillagok is úgy állnak akkor menni fog minden. Nálam van NZXT CAM (vízhűtés) és Asus Aura (alaplap, RAM-ok) meg ez a Corsair iCUE, ez így működik probléma nélkül.
Én megmondom őszintén használtam vettem innen apróról talán 20-ért, mert mondom annyiért elmegy a háztól ha nem válik be. Aztán küldtem képet aki eladta, és csak nézett, hogy nála ez sose volt ilyen jó - élőben mozgás közben meg egyenesen k*rva jó.
A rögzítés lehet sarkalatos pont, ha olyan a monitor hátulja, hogy ívelt, meg kiáll ez/az akkor az szívás. Én is kicsit szórakoztam az LG 850-essel de aztán összeállt és atom stabilan fent van.
Egy bug van, ha a monitor driverét felteszem (tehát az LG oldaláról a monitor cuccát, nem a videókártya driverre gondolok) akkor a videó mód megmakkan. Ha nem teszem fel működik, így hát nem teszem fel.
Illetve amit majd állítsatok be, hogy a hardverből működő világítás feketére legyen téve. Ez azért kell, mert amikor nem kap jelet (ergó kikapcsolod a PC-t) akkor a saját memóriáhjából hívja be mit csináljon. Ez alapból csillámpóni, és ezt kell feketére tenni, így kikapcsol. Nem ám egy pipa a menüben, hogyha nincs jel akkor offoljon ez is, el kell neki magyarázni, hogy ha nincs jel akkor világítson... feketén.
Ez kicsit suta de egyszer adod meg csak gondoltam szólok, én is redditről túrtam anno az infót.
Ha gondoljátok videót csinálhatok majd róla hogy néz ki mozgás közben. -
sixpak
nagyúr
válasz Skynet258 #67744 üzenetére
Uhh, köszi a részletes választ.
Akkor azt mondod, hogy 35 inch-re kevés a starter pack?
Mindegy, ha nem jól mutat, akkor bővítem majd.
Videót szívesen megnézném, leginkább a játékok alatti működését, mennyire bírja leköverni a képernyőn történeteket.
Köszi, előre is.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Laraxior
titán
válasz Skynet258 #67744 üzenetére
A 32-es Samsungomon nekem is volt ilyen ledszalag, 4db, de a monitor hátulja recés volt, állandóan leestek, akárhogy rögzítettem fel.
Ez a mostani talán már jó lesz, meg vettem extraerős kétoldalas ragasztót.
Köszi a tippet, egy ilyenre beruházok"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Skynet258
veterán
válasz sixpak #67745 üzenetére
Játékos most így hirtelen nincs, ezt dobtam fel. Rövidke, telefonos gagyi de nagyjából látszik milyen. Játék közben ugyanígy műkszik.
35-re tuti kevés lesz, mert ugye nem ér ki a szélekre ezért el fognak csúszni a színek... ami a jobb sarokba kellene, hogy látszódjon mondjuk, az jó pár centivel bentebb lesz, így a szín nem ott jelenik majd meg ahol kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest