- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliensorel
senior tag
Hali!
Valami jóféle harisnyázott, rugalmas, rövid (20- max 30cm) SATA összekötőt tudtok ajánlani? (vagy ilyen nem létezik?) Az a baj, hogy m-itx házba kellene és nem tudom a hosszabb kábeleket elhelyezni, már így is kicsit hasasodik a gépház oldala.
Ilyet vettem [link] gondolván, hogy majd átfújom nálam passzoló színűre, ha beválik, de sajnos "átverés", elve gagyi műanyag (nem szövet) a harisnyázás, több helyen ritkás és átlátszik az a tipikus piros gumi borítás, emellett pont fordítva kéne bekötnöm egyik oldalon, mint ahogy kiadja ugyebár (180 fokot kellene fordítani) de nagyon merev, szóval fos na.
Ezt ismeri valaki személyesen? [link] A harisnya alatt itt is ugyanez a történet?
Ilyenből [link] van még egy 30-centisem, eddig ez volt legjobb, mert rugalmasabb de ez se egy nagy szám.
Vagy keressem meg ezzel inkább @Atke -t ?[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz juliensorel #67753 üzenetére
Nekem fehér Bitfenix van, relatív merev, nem szövet ez sem hanem műanyag (bár szerintem rendben van a minősége, közelről mondod meg csak). Kinézetre amúgy okés, nem üt át semmi piros, mert a a belső rész is fehér.
[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
válasz #15779328 #67761 üzenetére
Sajnos nem tudtam beröffenteni... maxon pörögnek a ventik ... világít mint a karácsonyfa de nincs kép meg a bill egér nem világít ... a videókártya sem világít a ventik viszont pörögnek maxon ... cmos reset volt de semmi
Esetleg tudnátok segíteni ...? M2 ssd bekavarhat ? Vagy mi lehet ?¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
blu79
addikt
válasz Tsebacsi #67767 üzenetére
1 ram próba megvolt , vga nélkül nincs kép , de kivettem a vga-t a bill egér nem világított így sem , írtam másik topicban hogy ne itt offoljunk...
Az előző konfigot (4790k/Z97) többször szétszettem és összeraktam mert 3 házat is próbáltam ... most csak a lap proci ram más meg egy m2 ssd ... rosszul nem rakhattam össze ...¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
nagyúr
Sziasztok, most én is kérdezek:
Megjött a Lian Li Lancool II Mesh RGB ház, 3 venti van benne (mind3 elöl), érdemes az egyiket hátulra tennem, vagy inkább szerezzek be még1-et hátulra is? Hogy lenne jobb az általános szellőzés?
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Banderos
tag
Szia.
Köszönöm nem volt rövid folyamat, de most egy jó darabig kissebb takarítás is elég lesz.A procim kedden érkezik így most volt időm foglalkozni vele. Igen szívesen vállalom holhttp://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=banderos&submit=
-
blu79
addikt
- tegnap picit túlhúztam a hűtő csavarokat az alaplap hátlapján ezért volt az anomália de most úgy tűnik minden szép és minden jó már csak a fóliákat kell lehúzni . A kábel színkombinációt én álmodtam meg Dealer95 váltotta valóra
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
nagyúr
Sziasztok!
Sajnos az alaplapom (prime B350 plus) és a Lancool II Mesh nem annyira kompatibilisek
a 3 fanból 2-tőt nem tudok bedugni, még a chassis-ba se akar belemenni (4 pines, ezek meg 3-asak), plusz az előlapi rgb vezérlő is 3 pines, az alaplapi header meg 4-es...
Ez utóbbira gondolom nincs megoldás, de a 2 nem pörgő fan-ra milyen megoldást javasoltok? Alaplapcserén kívül[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
blu79
addikt
válasz Tsebacsi #67781 üzenetére
Szia, nekem is van 3 pines venti (piros) és 4 pines helyére van bedugva és még a fordulatszámát is tudom vezérelni , sőt úgy csináltam meg hogy van venti elosztó kábelem és 1db 4-es pin 2 ventit mozgat. De aliról (Chinábol ) rendelsz rgb-s ventivezérlőt és azzal minden gondod megoldódik.
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
sixpak
nagyúr
Na, megjött a Corsair Ls 100, amit rendeltem, az Alza nem szarozik, péntek éjjel rendeltem, ma reggel 9kor hozta a postás.
Szerintem felesleges a kiegészítő szettet megvennem, noha ebben csak 2x45 és 2x25 centis szalag van, a monitorom meg 84 centi széles, de simán jó így is....azért lehet megveszem.Csak az ambient módot használom, lenyűgözően jól működik, elképesztő gyorsan reagál, nem tudok úgy mozogni a karakterrel, hogy ne kövesse le azonnal.
Innen is köszönöm Skynet258 fórumtársnak a tippet és a privátban zajlott eszmecserét.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
válasz #15779328 #67786 üzenetére
Kicsit félek, hogy egyszer bemondja az unalmast, nagyon régen vettem.
Ahogy néztem nincs a piacon billentyűzet, amin lehetne monitorozni a gépet, a képernyő sarkába meg nem szeretnék grafikonokat/hőfokokat nézegetni.
Biztos ezer jobb bill. van a piacon, de nekem tökéletes, remélem sok évig elmegy még.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
juliensorel
senior tag
válasz sixpak #67787 üzenetére
Én ezt egy Vision Touch-al [link] oldottam meg, mert én is így szeretem. Aquasuite + HWinfo szoftverrel kb mindent ki lehet vele íratni, amit akarsz.
(Sajnos nálam már kicsit beégett a kijelzője 2 éve alatt [kép] , ez az egy baja van. Igaz ez is azért történt, mert az első pár hónapban nem kapcsoltam be, hogy X másodpercenként automatikusan váltson az oldalak között, így sajnos beleégtek a karakterek néhol)
-
sixpak
nagyúr
válasz juliensorel #67790 üzenetére
Teljesen élhető megoldás ez is.
Skynet:
-
sixpak
nagyúr
válasz fatal1ty1984 #67793 üzenetére
Jól hangzik, köszi....kettő rosszból tudsz egy jót csinálni?
-
sixpak
nagyúr
válasz fatal1ty1984 #67795 üzenetére
Még semmi, de ha lesz...
-
őstag
válasz Dragon1004 #67798 üzenetére
Az asztalon egy CM CK550 van ? Ha nyertem pár infótadhatnál rola milyen
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Vírusirtó topic
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy topik
- Autós topik
- Mozilla Firefox
- Apple notebookok
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok