- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz TESCO-Zsömle #67402 üzenetére
NZXT mi más
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
palfitom
félisten
válasz TESCO-Zsömle #67402 üzenetére
Jááájjj.
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Floyd80
addikt
700-as szériánál nincs rács, biztos 5-ös széria, és mindegyikhez jó, mert egyforma a házméret: 500 (i), 510 (i), 510 elite-hez is jó.
W: 210mm H: 435mm D: 428mm (without feet)
W: 210mm H: 460mm D: 428mm (with feet)"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Kobe
veterán
Nah NZXT nek masodszorra sikerult jo alkatreszeket kuldenie :D
Gyak annyi tartalekpanel van nalam hogx egy uj gephazat epithrtnek :DHa valakinek esetleg H510hez vagy H700 hoz kell, szoljon, nekem ennyi felere nincs szuksegem
-
Kobe
veterán
H700i-ben kicsit túlfűtött lett a vga.....ennek apropóján kezdtem el gondolkozni a szellőzésen
perpill a setup
elől 3 venti, szívó módban
hátul 1 nagy, fúj
felül pedig a kraken vízhűtésnek a bordája, azon a 2 nagy venti fújlétezhet ennél optimálisabb setup ilyen zárt házban ? illetve ha kapna egy vízhűtést a VGA (2080-as) akkor annak a radi csak előre mehetne szívó módban a 3 venti helyére
Nem tudom mik a tapasztalatok vele, le tudna így hűteni egy 2080ast szívóban ? -
Floyd80
addikt
-
Floyd80
addikt
Aprón találsz még egy jóállapotú fehér G12-őt, de szerintem csak készlethiány van. A VGA garancia amúgy valszeg ugrik a G12-vel, bár nem tudom hol van lematricázva.
Ha a VGA-ra költözteted az X63-at és a procira valami jobb lég kerülne, úgy hőmérsékletben meg árban is jobban kijönnél.
Ha nem gond az ár, akkor persze az X53 jó lehet, de ezekből is valamelyik még elérhető olcsóbban:
NZXT
Kraken Z73, Z63, X73, X63, X53, X72, X62, X52, X42, X61, X41, X31, X60, X40
Corsair
H105, H110, H90, H75 (CW-9060015-WW only), H55, H50 (CW-906006-WW only)
Thermaltake
Water 3.0 Riing RGB 360, 280, 240, Red 280, 140,
Water 3.0 Ultimate, Extreme S, Extreme, Pro, Performer
Water 2.0 Extreme, Pro, Performer
Antec
KUHLER H2O 920V4, 620V4, 920, 620
Zalman
LQ-320, LQ-315, LQ-310"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
őstag
-
-
Laraxior
titán
válasz F e Z o #67439 üzenetére
Sose' mertem megkérdezni
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
F e Z o
veterán
válasz TESCO-Zsömle #67443 üzenetére
Mert vízzel legalább nem fő meg a kártya. Légtelenítést nem értem, miért nehezebb, mint fekvő kártya esetén, gondolom azért az sem lehetetlen egy d5-tel.
H2O über alles!
-
DonDennis
senior tag
Miért lenne szarabb? Minden vizes gépembe verticalisan volt a gpu, és sose volt gondom sőt, ha lenne benne buborék látod is egyből és könnyebb kijátszani mint aláfeküdni és nézegetni. Valamint mielőtt nyomáspróba szempontjából is nagyon kézre esik a vertical gpu, én mindig ott csináltam.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
KAMELOT
titán
Ugyan úgy tudod az összeset légteleníteni! Csak mozgatni kell kicsit a házat.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Laraxior
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest