- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz KAMELOT #68501 üzenetére
Csak helytakarekossag miatt lett volna az otlet, de annyit nem er a dolog
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
MrSealRD
veterán
Ilyenek ezek a fő inspektorok..
Ekkora radiátor mennyire elég a procidra?Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Floyd80
addikt
-
vtommy
aktív tag
válasz Floyd80 #68507 üzenetére
Kikészít az az egyetlen színes kábel, de összeszerelésnél pont nem volt alternatíva..
Novemberben raktam össze, minimális port szedett fel azóta a hátsó exhaust venti, + a videókártya backplate-ről töröltem le valamennyit még, úgyhogy nem vészes.
Nehéz jól belőni, mert elég komoly hézagproblémák vannak az NZXT házon, az oldalüveg pl simán eláll 2-3mm-t elölről nézve.Néhán nap tesztelgetés után viszont hőfokban rengeteget segített a +2 venti. A 10600k 5Ghz-en még prime 95-alatt is megáll 86 fokon. (korábban ez 95 körül volt)
Nem hagyta a fantáziámat, hogy milyen lehet egy 280mm-es x63 aio ugyanebben a setupban, de annyira aránytalannak tűnik, hogy inkább ezt az utat választottam.
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
-
Floyd80
addikt
válasz vtommy #68508 üzenetére
Ha pl. az NZXT USB adapterébe dugjuk a ház USB-jét, akkor lehet, hogy működne úgyis, nem? És annak full fekete a harisnyája.
Push-pull nálam is volt, de mióta kilőttem a VGA hőt AIO-val, nincs rá szükség, de a porosodás miatt lehet visszateszem. Anno méricskéltem és a front radi annyira langyos se volt, hogy kb. csak pár fokkal melegebb levegőt szívott le a pull venti a radiról, mint a ház elején lévő szobahőmérséklet. Ez a plusz levegő a te VGA-dnak is jót tenne, - jóval közelebb is van a venti , mint a 700-asban, - ha nem lenne ennyire zárt.
Amit utálok ezekben a házakban, hogy az elejét nagyon nehéz levenni, le kell tépni szinte, pedig hetente kellene takarítani, nálunk eléggé porosodik, macskák stb. Plusz nálam a gyári szűrő se fekszik tökéletesen a ventikre, van egy kis hézag.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
vtommy
aktív tag
válasz Floyd80 #68511 üzenetére
Igen adapteres lesz a megoldás, csak annyira átgondolatlan a csatlakozófejek elrendezése a z490i msi-n hogy még nem vettem rá magam, hogy újra hozzányúljak.
Egyébként ez nem i-szériás ház, hanem sima h210, led-elosznó nélkül. Annyira nem tetszett a gyári nzxt ledszalag "bedobálása" a h210i-be, hogy úgy voltam vele, ha ledezni akarok majd az alaplapról megfuttatok később egy címezhető szalagot.
A zsugorfóliázás sem rossz, de nehéz úgy rámelegíteni, hogy a téglalap alapú csatiból ne lógjon ki a színes kábel a tövénél.
A VGA marad egyelőre undervoltolva, így 68fok a csúcs. Arra valószínűleg egy kis noctua venti lesz a megoldás az itx táp felé.. pcpartpickeren néhányan 4-5 fokot nyertek vele.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz LLKobe #68515 üzenetére
Szép. Tetszik az egybefüggő minimalista front panel. ( Sajnos spec alapján más igényeknek nem lesz jó, de legalább megpróbáltam. )
Van most kb 5 ház a kalapban és nehezen döntök.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
LLKobe
veterán
válasz MrSealRD #68516 üzenetére
Nekem is ez tetszik benne, és hogy az egész fém, az előlap is, alig van benne minimális műanyag. Nagyon jó minőségű cucc. Ez a típus az ATX házak között kicsi, de ha tetszik ez a design, akkor nézd meg az eclipse széria többi tagját, kizárt hogy ne találj megfelelőt
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
MrSealRD
veterán
válasz LLKobe #68517 üzenetére
Köszi. Már túl vagyok rajta. Sajnos a full EATX kompatibilitás miatt sok ház kiesik...
[Ezek] vannak a kosárban... P600s nagyon érdekes darab és árban is jó, de EATX-en kicsit bukott... igazából a 719 az ami jó, csak kevésbé tetszik a forma... ez lenne jó olyan arccal mint ami a P300-nak van.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz Petyyyyy #68519 üzenetére
házi szerverkét... csak túl sok és túl hülye igényeim vannak. Viccen kívül.
A jelenlegit próbálnám lecserélni végre és az azzal szerzett tapasztalatok alapján próbálnék most hosszú távra berendezkedni.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Hencso
Ármester
válasz MrSealRD #68518 üzenetére
phanteks p600s csak ajánlani tudom habár boltban 60k...amit én sokalok egy házért de lehet olcsoban is kapni .
Amugy jó szelős ház könnyen szerelhető.
Nekem már csak kábel hosszabítot kell vennem csak vga csere volt nekem is... eladtam az xfx rx 580 8gb gts oc + és lett helyete strix 1070 ti amiben a fényvezető szálat még cserélnem kell .
Közben rendeltem címerhető ledszalagot és most fogok kábel hosszabítot venni itt ph n de azt még nem tudom milyen színű legyen pedig van elképzelésem.
1.fekete szűrke lila
2.Fekete szürke piros
3 fekete szűrke citromsárga.Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
nagyúr
-
LLKobe
veterán
A képek olyanok amilyenek, de a lényeg látszik rajtuk
Jelenleg így fest a setup, de épp épül az új nappali ahova át fog kerülni.
Új asztal lesz rendes fából, a gépház pedig egy fal túloldalára kerül, egy "szerverszoba" szerűségbe.
Tehát a nappaliban lesz az asztal, monitor stb, a ház pedig a fal túloldalán, így az nem is fog látszani.[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
válasz abridabri #68525 üzenetére
Már rendeltem az elejére egy 14x28 cm-es mágneses porszűrőt, majd az lesz rajta a front panel helyett Egyébként annyira nem hotbox, teljesen rendben vannak benne a hőmérsékletek. De nyilván vannak jobban szellőző darabok
-
KAMELOT
titán
-
Hencso
Ármester
válasz DiamondBack #68530 üzenetére
Én ithol vettem egy sráctol ph n 5000 ft volt 1 m de van fent még belőle. Ha gondolod átt nyomom a linket pm be.
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
Hencso
Ármester
válasz freemanone #68532 üzenetére
Wiah en is csak mire ide ér ... meg mostmár a vámot bele kell karkulálni.
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
freemanone
addikt
válasz Hencso #68533 üzenetére
Ráérek. Egyébként rendszeres rendelőként mondhatom, hogy 2-4 hét nem tétel.
Még nincs július, tehát nem kell számolni vele. Sőt még az új rendszerrel se hozakodtak elő, amit már epekedve várok.Ezt is 2 nappal a poszt után megrendeltem és kb egy hete érkezett. Viszont nekem nem tettszik így..... vagy fehérre festem az alját, vagy papírlapot fogok betenni alá, vagy csiszolópapírral mattítom, mert önmagában túl sok fényt ereszt át és láttszanak a led "hotspot"-ok.
#68534TESCO-Zsömle: Nem lótúró. 1000huf-ra 3000huf vámkezelési költség elég fájdalmas. Viszont 1000huf-ra 27% áfát még kifizetem, ha nem lesz 3000huf vámkezelés is mellette.
Ha azt tudják automatizálni és az árát lenyomni a béka segge alá, akkor csak kevéssel fog megcsappanni a kínai vásárlások száma.
Márpedig ha nem napi 3000 vámkezelés lesz hanem pár nagyságrenddel több, azt nem lehet kézzel tolni.[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
válasz TESCO-Zsömle #68534 üzenetére
Épp most jött a fedex, feleségemnek hozott koreai kozmetikumot. Kellett rá fizetni 2830 forint áfát is már. Viszont 11500huf-al rántottak le.
Ja és ne valami benga csomagra gondolj, 340grammról beszélünk. Az egész csomag értéke pedig ~10k huf, bár ez kitalálható az áfából is.
Az a baj, hogy ugyanannyi a vámkezelési költség mindenre és a szállító cég határozza meg az árát.[ Szerkesztve ]
-
tyielow
aktív tag
válasz DiamondBack #68527 üzenetére
Sose fogom megérteni hogy tudnak emberek 20 centire ülni a monitortól. én 70-80as mélység alatt nem veszek asztalt.
YouTube: toty1ka
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz freemanone #68536 üzenetére
Ezt akartam mondani. Az a 11500 Ft nem vám, hanem eljárási díj. És nem a VÁM-é, hanem a futárcégé, amiért helyetted intézik a NAV felé. A postánál lehet választani, megkérdezik, ha ők csinálják, az neked minden egyéb kültségtől függetlenül 5.000,- Ft-odba fáj. Legutóbb a DHL nem kérdezett, csak közölték, hogy az eljárás automatikus és 6.500,-. Szóval te nem az áfára és a vámra fizetsz, hanem a futárcégre, ami helyetted intézkedik.
sz: A POSTA legalább fejlődött annyit, hogy kérdeznek, régebben egyszerűen feladták a csomagodat utánvéttel, megterhelve az áfa, a vám, a kezelési külstég és az utánvételes csomag díjának összegével.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
imibogyo
veterán
válasz TESCO-Zsömle #68539 üzenetére
régebben egyszerűen feladták a csomagodat utánvéttel, megterhelve az áfa, a vám, a kezelési külstég és az utánvételes csomag díjának összegével.
Szerintem meg pont ez volt az egyszerűbb megoldás. Így is úgyis ki kellett ezeket fizetned, ha kézhez akartad kapni a csomagodat, de legalább megspóroltak neked egy adatkitöltős, vissza-szkennelgetős kört (és jó pár napot).
-
Gh00st
tag
Sziasztok,
Régen jártam már erre, gondoltam megosztom veletek a mostani állapotot:
- cserélve lett az AIO, egy Corsair Hydro Series H115i RGB PLATINUM-ra
- beépítésre került egy Phanteks Vertical GPU Kit
- átfestettem a GPU felső takaró elemét
- felhasználtam a régebben készített fekete harisnyázott kábeleket
- rendeltem egy Corsair 750D Airflow Edititon Intake Kitet
- lecseréltem a 6db régi ventit 3x Corsair iCUE SP140 RGB PRO 140 mm RGB LED Fan, Dual Pack with Lighting Node Core-ra
- illetve készítettem egy ledes Psu Shroud panelt.<<< Richard B. Riddick >>> ...és Johns, Neked megvan a gerinced!!!
-
lacus83
senior tag
válasz TechN7ne #68542 üzenetére
Tuti csak ne nagyon melegedjenek össze
A 24 pint miért nem a legrövidebb úton vitted? Van fent közvetlen mellette kivezetés.MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
palfitom
félisten
válasz Gh00st #68544 üzenetére
Szép munka!
(ha jól látom, akkor a ramokat át kellene tenni A2-B2-be)
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest