Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • andorra

    őstag

    válasz fehér_ember #58185 üzenetére

    Valamennyi piacon lévő, valamelyest is hifi célra alkalmas készülék sok/rengeteg/kevés számban eladásra került és az ezekből összehozott rendszerek, amelyeket a gyakorlatban hifi célra használnak, minimum százmilliós nagyságrendű számban léteznek. Feltehető, hogy a felhasználók többsége ezekkel nagyjából elégedett, például a következő lehetséges okokból, illetve ezek kombinációiból:
    1. elégedett vele, mert nem hallott még hasonló árban jobbat, pedig többnyire bizonyára létezhetnek ilyenek, de sajnálta rá az időt és a fáradságot, hogy elmenjen többfélét meghallgatni
    2. elégedett vele, mert az igénye nem terjed többre
    3. elégedett vele, mert a saját ízlése szerint, a körülményeihez alkalmazkodva válogatta össze (jobbik eset)
    4. elégedett vele, mert mások ajánlására vette és elhitte, hogy azok értenek hozzá

    Tehát, ha ezek az emberek mind itt fórumoznának és eleget tennének azon kérésednek, amelynek mellesleg az engem rendszeresen lehurrogók sem tesznek eleget (jellemző), akkor, ha a fórum kapacitása megengedné, felsorolásra kerülhetne a Világ összes rendszere, minusz 10%, mondván, hogy azokkal nem elégedettek.
    Mellesleg, az internetet böngészve rengeteg ilyen rendszerkombinációt találhatsz, de persze ehhez is le kell ütni néhány billentyűt és időt kell rá szánni, méghozzá a sajátodat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák