Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #72042496

    törölt tag

    válasz frankie! #5767 üzenetére

    Két kábel között filózok, az egyik a Ba cy lus által ajánlott tűzálló, a másik pedig a Dali Red Wave. Inkább a Red Wave felé hajlok, mert jó árat mondtak rá, meggyőzőnek látszik, amúgy is Dali hangfalakat veszek, ráadásul mutatós is, nem olyan - elnézést a kifejezésért - tróger, mint a tűzálló. :B
    Jó vastag kábel, de elég hajlékony, párhuzamosan futnak benne a réz szálak. A szükséges hosszal nem tudok mit kezdeni, azt a szoba kiadja: kb. 50 méter kábelre lesz szükség az egész házimozi rendszerhez. Ezért lehet, hogy csak a frontsugárzók lesznek job kábellel összekötve, a hátsók valami olcsóbbat kapnak.

    Rozoga62:

    Köszönöm a választ!
    Az elhelyezéssel igyekszem a lehetőségekhez mérten játszani, de hogy a szobám egyéb berendezéséhez a hangzás miatt nem nyúlok, az biztos! Tudom, hogy hifi topicban nem illik ilyet írni, de számomra ez akkor sem egy mindenek felett álló szempont. Egy ütős házimozit akarok összehozni, amelyen sztereó zenét is gyakran hallgatok majd, ezért gyűjtöm itt is az információt.
    Sokan kiemelik az állvány szerepét is. Cosmic 31-eseim vannak, egyszerűen ezek tetszettek a legjobban, ráadásul az áruk sem horror. Homokkal tölthetőek, de nem tudom, mennyi homokot érdemes tenni bele. Elég mondjuk félig, vagy nyomjam ami belefér? :)
    Azért kérdezem, mert ha félig töltöm akkor lent marad a súlypont, ha teli töltöm, akkor pedig nagyobb a tömege... hogyan érdemes, vannak erről tapasztalatok? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák