Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Dragon27 #37572 üzenetére

    Bár én se szoktam használni a sztereó hangdobozaim mellé szubbasszust, nem is vagyok híve az ilyesminek de a szubbasszus kimenetnek annyiban van értelme, hogy a szubbasszus az tud hasznos lenni, hiszen az nem eleve rontja a zenét, hanem kiterjeszti a frekvenciasávot, ami elvileg jó dolog.

    "...de amikor a zene vagy én megkívánta használtam a hangszínszabályzót és mért ne ha jólesik..." Hát mert nem esik jól, csak azt hiszed, hogy jólesik, hehe! :Y

    Melyik pályán? Én salakmenő vagyok.

    (#37569) Auratech Én ellenben éppen a süketszobai körülményeket szoktam próbálkozni létrehozni aktuális lakhelyeimen, úgyhogy nekem már csak ezért sincs szükségem ilyesmire.

    (#37570) andorra Szintén hasonlat: az azonban visszás helyzeteket szülhet, ha a húsevő azt akarja elhitetni a vegetáriánus topikban, hogy a marhafelsál is vegetáriánus étel, hiszen a szarvasmarha növényt eszik.

    (#37573) KisTücsök Belülről még nem láttam 8000SE-t, de el tudnám hinni, hogy így néz ki. Vagy a Blattida által írt Microgiga...
    A szőnyeg hasznos, de nem elég, olyasmi is kell, ami megakasztja a mélyvisszaverődéseket, lásd például Auratech panelja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák