Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz h3lios #71438 üzenetére

    Pont a legendary az, amit "megéri" goldenben craftolni, a többiből kettő kell, igy azok elég drágák, leginkább az epic. Én craftoltam már jópár golden lapot, az Nzoth-os logika mentén, őt is lecratoltam, meg mellette olyan discover effekteket, amiket tudtam hogy erősek és sokáig a játékban fognak maradni, pl a mage epic Glpyh, Drakonid Operative, az 1/3 discover a dragon, kazakus, ezeket lecraftoltam goldenben mert a discoverelt kártyák is goldenek. Tudom sokaknak ez dust kidobás, de nekem ezeknél megérte a golden craft. Az új kártyák közül Sindragosa szerintem nem nagyon lesz játszható ugyhogy azt skippelem, a Lich King-el szemezek, meglátjuk mennyire lesz erős, ha jó lesz a metában és nem nyitok simát akkor golden craft lesz, ahogy a pala DK is. Lich King az golden DK lapokat fog adni, a pala meg golden fegyvert, golden heropowert meg hero artot, és golden Dude-okat idéz.

    (#71439) tomazin az eszedbe jutott, hogy nem biztos hogy mindenki azért játszik, hogy minden hónapban a lehető legjobb rankot grindolja ki? :) Mert tegyük fel, hogy ő nem ezért játszik, onnantol kezdve irreleváns a kártyák erőssége és hogy hány Tier 1 deckben vannak benne ;)

    (#71440) DaveNo1 a hearthstone developer hapi meg azt mondta, hogy a rugó DK az fix auto include lesz az elkövetkező években. Kiváncsi leszek :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák