Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz micafighter #71279 üzenetére

    Tom, h nem nekem szólt a válasz és egyébként se szép dolog beleugatni.
    Viszont nagyon hasonlóan látom én is a dolgokat mint Cath.

    Mivel engem is inkább jobban érdekelt a kezdetektől az aréna, és a kezdeti rendszernek hála, igazából még most is ha az ember elfogadhatóan és nem napi 8 órában tolja, még mindig lehet +goldot halmozni.
    Nálam is teljesen f2p a játék bétában vettem összesen 1 aréna ticketet (a golden legért), meg h mégis támogassam már vmivel ezt a small indie kompot :) Illetve a napokban megremegett a kezem a starteren, de aztán mégse. Majd meglátjuk cena meta lap lesz-e, mert hát 5 EUR 50%ért nem olyan rossz.

    Amikor behozták ezeket a ranked rewardokat, akkor volt pár egymás követő hónap amiben beütöttem az első felében az 5öt, de a vége nekem már akkora szenvedés volt a grindnek, h fel se merült a legendért hajtás. Ugye ez volt az az időszak amikor facehunterrel, majd secret palával "bárki" lehetet legend. Sőt külön élveztem (igazából a mai napig, mert azért bennem is megbújt egy kisördög), az olyan legend hátlapos embereket büntetni akik hatalmas missplayeket tolnak.

    Aztán a hatalmas elképzelés az volt, h az új kieg első 1-2 hónapjában arénából kiütöm a common és rare lapokat (időtől kedvtől függően ez átlag napi 2-3run). Majd azt a pár epicet és legendet ami az akkora már letisztult metához kell legyártam. Eddigre általában az aréna is beszokott állni, bár most a fesztivál alatt elég sokan tolják ismét (nemcsak a laderboardra hajtók), remélem lesz még majd hasonló.
    Álltalában mikor letelik a fenn említett idő, beszoktam ütni ismét az 5öt, majd rájövök, h nem kell ez nekem és ilyenkor 2 dolog állt eddig fent, ha változatos az aréna akkor tovább tolom, ha nem akkor letolom a questeket tömbösítve rankeden (ez többnyire a streak miatt általában rank10et jelent a hónap végére).

    A mérleg a mai napon ígynézki nálam több mint 3év után ranked: 4200+ aréna: 5900+ win.

Új hozzászólás Aktív témák