Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DJGABI

    addikt

    válasz whitezo88 #63904 üzenetére

    teheccséges blizzard.... no comment, kellett mint egy falat kenyér. aukcionáriushoz meg nyilván nem kell hozzányúlni (ja hogy akkor kb kinyírnák a rugót? bocs).

    szilvia kb játék eleje óta ezt tudja, érdekes eddig nem volt probléma, 1-2vel kellett volna csak drágítani. egyik vágyott kártyám volt sokáig. erős, az tény. de simán körbe lehetett játszani. deathrattle hunter jön, vagy mi a franc volt ezzel a baj?

    rag szintén... első használható legóm volt, örültem is mint majom a farkának. csomó dologtól hal, csomószor nem adja a random, tök értelmetlen ez a döntés is.

    kb pont ez volt a lényege a legendary-knak hogy mennyivel többet kapsz a mana költségért, egyet játszhatsz belőle, stb stb... még egy tyrone/leeroy/jaraxus/grom nerf aztán az összes (classic) legendary kuka, az újak meg alapból sincsenek közel ilyen erősek...

    qva nagyot kell villantaniuk az új kieggel, mert hónapok csak rosszabb lesz ez a játék. komolyan visszasírom a brm-es, casino mage időszakot, még a rengeteg randommal együtt is.

    << "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

Új hozzászólás Aktív témák