Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz Kanczy #63120 üzenetére

    Én 2 dolog miatt gyűlölöm azt a deckket. Az egyik a már fentebb említett hero power, amiatt sosem fogy ki a keze. A másik pedig az, hogy gyakorlatilag a semmiből ismét tele tudja pakolni a boardot. Nyilván a mostani Reno paklikban több a clear, viszont ha nem jön egy korai Doomsayer / Demon Wrath / Volcanic onnantól nagy szopás van.

    Viszont ameddig a face deckkek velük együtt a Shaman ennyire domináns addig a Zoo-nak esélye sincs. Ugyanis nem tudnak mit csinálni a Storm-al, valamint a korai fegyókkal..

    A rotáció után meg kérdéses, hogy mi lesz a helyzet, mert ugyan a Trogg és a Totemgolem kirotál, de a Zoo-ból is kiesnek kulcs lapok. Ilyen pl. a Gangboss, ami az egyik stabil alapja volt minden Zoo-nak. Emellett megy a flame juggler és a peddler is ami szintén elengedhetetlen volt. Ezek nélkül szerintem jelentősen gyengül az archatype.

    Sosem fognak teljesen eltűnni, mert minden metában vannak olcsó hatékony minionok és akkor máris van Zoo, de az old gods-os disco lockhoz hasonlóan undorító paklikra kicsi az esély.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák