Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayerlaci
senior tag
Na elolvastam a 6.könyvet és igy most szépen sorjába mindenkinek válaszolok
de elobb leirom a sajat velemenyem:
Piton bár megölte Dumbledore-t lehet hogy ennek valoban igy kellett történnie hogy Voldemort ne kételkedjen Piton-ban soha tobbé.Ezért nem is nagyon probalkozott elllenkezni a végén Dumbledore és Harry-nek is rögtön mondta keresd meg Piton-t.Ki tudja hogy Dumbledore olt-e lehet hogy más modja is van a lélek szétválasztásához.Lenne viszont 1 kérdésem mien ital volt abban a dologban amit Dumbledore megivott a barlangban?A levélbol is egy reszt nem értek.''Abban a reményben várom a halált hogy mikor szembenézel méltó ellenfeleddel már ismét egyszerű halandó leszel R.A.B ''
#1357 Obi-1
1:Ez gondolkodást igényel de ha azt vesszük hogy mindig ellenörzés alatt tartotta akkor talán igen horcruxnak használhatta.
2:Amikor Harry-t meg akarta ölni abban a pillanatban nem tudott horcrux-ot kesziteni a sebhelyébol mivel nem tudta hogy nem fog meghalni.(bár ezen vitatkozhatunk
)
3:Igen mivel onnan nyeri az erot..(akkor felmerul a kerdes hogy mért nem ölték meg akkor?)
4:Nem tudni ki az R.A.B
5:Ezt sajnos nem olvastam.
#1358 GombócArtúr
''a belegondolok, várható volt, hogy Dumbledore hal meg, az év folyamán tulajdonképpen felkészíti Harryt arra hogy mire számíthat majd,''-Dumbledore nem tudta hogy megfog halni.
'' És mindig (látszólag) értelmetlenül hal meg valaki, most is hiába mentek el barlangászni Harryék..''-szerinted ez télleg értelmetlen volt?gondold végig ha nem megy segitek.
''Nem szeretek találgatásokba bocsájtkozni, deee ha Piton ilyen fordulatot vett (hogy rohadna meg... ) akkor nem kizárt egy hasonló pálfordulás Draco Malfoytól sem... szerintem''-szerintem is igy lesz bár nemtudom mekkora hatással voltak rá Dumbledore szavai.
#1539 Obi-1:
''Dumbledore halála tényleg várható volt, de azt hittem, többet fog tanítani Harrynek, mielőtt ez megtörténik''.-Végülis Dumbledore sose sietett el semmit.
'' a jók pedig kevesen vannak, és nem is túl erősek.''-de velük van a szeretet.
''Ki őrzi most az Azkabant?''-minisztériumi emberek?Vagy miután nem sikerulta a joslatot megszerezni visszatértek?ki tudja
''Dumbledore mégsem tudta megvédeni magát''-vagy talán nem is akarta.
''A dementorokat meg lehet ölni''-nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sorozatok
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- További aktív témák...
- Vadiúj AMD konfig összeszerelésre vár .
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Arany János - Kapcsos könyv
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de elobb leirom a sajat velemenyem: