Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lacifer007

csendes tag

válasz xixko #169 üzenetére

negyedik emelet és második emeletnél szerintem nézz meg minden olyan cserép féleséget.. mert van pár olyan amire vingardium leviosa kell... asszem egyet tudok ami a viadukt felöli bejárat után van az a lépcsős rész és olyan folyosó utána ami szinte tiszta szőnyeg meg képből áll.. na és ott a arokban az a cserép.. arra egy lebegtetőt... akkor a könyvtárnál van az portré ha azon átmész ott lesz a negyedik emeleti folyosó és a jobb oldali cserépre lebegtetőt... de szerintem még nézz körül....meg ha jól emlék szem ugyan azon a folyosón arra fele lesz egy varázsló tábla a falon...az nem toom melyik emeltnél de azt toom hogy valahol a végén...
    a bagoly háznál meg megkell ettetni a baglyokat és fel kell mászni a torony legfelső mitoom én mire... úgy csináld szerintem hogy menny fel belülről a bagolyházba és másszki az ablakon ott ahol egyszer egy kldetésnél is ki kellett! Na ahogy kimászott rögtön jobbra és másszá fel azon a kőrúdon vagy min! lefele jövet meg minden baglyot jessz el ... van egy olyan bagoly isami egy weasley csomagot is leejt
    könyvtár: szekrényt told el mögötte a weasley csomag. tollakra lebegtetőt de szerintem egy ENTER sem árt. sakk bajnokot elverni ennyi...
    Kőkör van egy növény azon az ellapulsz sziklán ott a kőkör közepént arra invitót és előjön a wasley csomag... ugyan ilyen van a bagoly ház felé vezető út közepén.... akkor van egy olyan kőtömb amit lehet lebegtetni...na azt a követ tedd a mellette levő kőtömbre...aztán mássz fel rá! És azt a gömbölyő kőre is egy entert! j aés a hollókat el ne felejtsd eljeszteni :) !!
    myrtle mosdója.. minden lámpát meggyújtani a csapra egy entert, az össze zöld ajtóra depulzót majd menny vissza és az első ajtóra mid a két sornál egy invitót (olyan mint az svk-nán a padoknál)
    hagrid kunyhóját azt meg késöbb írom mert az hosszú :S

• fashion

csendes tag

válasz xixko #169 üzenetére

xixko!
    csak egy két dolog ami épp eszembe jutott: Hagridnál a ház mögött a kannával locsolni kell a talajt ahol a tökök vannak amig 4 virág kinem nő, a kéményre egy tököt kell vinni virgandium leviosa-val a kéményen pedig felrobban, a csontot bekell adni az ablakon a kutyusnak, aztán az ajtora is lehet rákellett varázsolni vagy entert kellett nyomni de ez nem bizti :( és a jobb oldalon pedig van egy hippogriff nyom! A könyvtárnál szemben van egy szekrény mögötte weasley csomagot találsz! az aszalon felkell röptetni a tollakat, és persze lekell győznöd a sakkozót! a mosdoban a lámpákat kell piroinitioval feloltogatni! a zöld ajtokat pedig sorban mind becsukni utána invito asszem vagy depulso! és középen a titkok kamráját kell kinyitni!
    most ennyi jutott eszembe
    remélem tudtam segíteni

Új hozzászólás Aktív témák