- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Basszus, ez a monohidrát működik. Mindenből csúcsot döntöttem, most pedig 119.2 kilót mutatott a mérleg. 2 hete napi ~20 grammot nyomok, ezalatt felugrott 4 kiló (eléggé bevizesedtem) és erőben dobott egy kicsit.
-
rwin5
őstag
Utolsó 10 másodperc a lényeg [video]
-
xcds
őstag
válasz BÁ Nutrition #49505 üzenetére
Jó, de attól nem leszel izmosabb.
-
shteer
titán
válasz Shadowbull #49510 üzenetére
a csirkelábat meg mell nélküli csirkékből állítják elő, olyan táppal tömve őket amitől csak lábuk lesz
édesistenem.. ez van amikor mindent elhisz valaki csak mert a másik barom leírta a zinterneten
szerintem jónak tűnik..
-
Shadowbull
addikt
válasz shteer #49511 üzenetére
en egyszeruen attol kapok idegbajt, amikor valaki elkezd ezen bolcselkedni, hogy hat a csirkegyarak.
Baszki, 7 milliardan elunk a Foldon, Europaban a lakossag 70%-a varoslako, Az EUn belul ez kabe 350 millio! embert jelent.
Megis mi a tokomrol beszelunk akkor? Kapirgalo falusi csirkekrol?
Ez a XXI. szazad, ebreszto. Akit zavarnak a csirkegyarak, vehet biocsirket 5x annyiert. Hja hogy az draga. Hat persze hogy az, ezert vannak a csirkegyarak. Vagy legyen vegan.
Amikor meg az EU szabalyozni probalja a ketrecek meretet, hogy talan egy kicsit tobbet tudjanak mozogni, akkor meg megy a hiszti hogy az EU kussoljon, ne szoljon bele mert mi jobban tudjuk.
Szanalom a kobon, komolyan.
[ Szerkesztve ]
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
_NCT
őstag
Napi Berki: lefoglalta a NAV Berki tulajdonrészét
Más:
Szoktátok alkalmazni az előfárasztásos technikát? Általában a nagy súly-kevés ismétlés (6-8) technikát alkalmazom, viszont sosem érzem azt, hogy bedurranna a vállam, hátam stb, mint mikor előtte 1-2 széria magas ismétléssel kicsit megfárasztom az izmot. Akkor valami brutálisan tud fájni, de ha ez elmarad, akkor alig érzem, hogy edzettem rá.
-
Yeffy
veterán
válasz Shadowbull #49512 üzenetére
szakértőkkel teli az ország, nem tudtad? azért teljesítünk jobban
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
brownus
veterán
karma...
a napokban belefutottam, ahogy pózolt a hajléktalanokkal, édesistenem, álszent ember... -
Coyot
őstag
Hu mennyi patesz
Visszatértem edzeni. Tajgetosz megvan még? Jelentkeznék egy ugrásra jelen testkompozícióm alapján
Má' nem
-
Arcképgyáros
Gymstoreból szokott valaki rendelni? rendeléstől számított 2. nap szokták vinni a csomagot? Nem nagyon írnak vissza.
-
Fred23
nagyúr
válasz userxy #49489 üzenetére
Egész jó lehet így is, de én valami sűrűbbre gondoltam. Eddig működik -hogy később is, az már nem biztos- a naponkénti 2 edzés, mégpedig 2 rövid, nehézsúlyos. Főként pedig alapgyakszik, tehát felhúzás, fekvenyomás, guggolás ( egylábas, nem súlyzós ), valamint HSPU és kiegészítésül intervallum futás. Ezekből kombinálok, ahogy éppen érzem. Van, hogy 5-6 perc csak az edzés, és ezt elégnek is tartom, tehát napi 10-12 perc, viszont ezt minden nap! Meg persze úgy heti 2 intervallum futás.
-
userxy
őstag
válasz -secret- #49525 üzenetére
Én is akartam tőlük rendelni.
3 napig vissza se jeleztek a rendelésemre. Utána rákérdeztem mi van azt közlik, hogy amit rendeltem nem egy szájtek, hogy mindenhol van. Idő kell.
Mondom a visszajelzéshez, vagy a tájékoztatáshoz nem kell termék és fogtam azt visszamondtam az egészet.
Azt besértődtek. -
rwin5
őstag
Bár vágom az angol nyelvet, még nem néztem meg egy videóját sem végig, de így felirattal kényelmesebb volt és végignéztem.. van egy ugyanilyen hülye a mi kondinkba is, igaz kicsit kisebb, de ő is szokott műsorozni pl, már megy haza felöltözve de kabátba még belepumpál a 120kg-ba
a 'motherf*ckin szókincs azért megvan kb minden 3. szónál
[vidi] -
Morris
veterán
-
rwin5
őstag
válasz Woodslave #49533 üzenetére
egy jutub sztár fekete egyéni edzésvilágot mutat be inkább olvastam róla más fórumon mint videóit láttam volna ennyit tok mondani elvileg naturál, és 20 éve edz. Mondjuk 1 videójában azt nyilatkozta, hogy leszarja, hogy ki koxol és ki nem, kb én is így vagyok vele. Tőlem tolhatja meg lehet natúr is ő dolga bár az 55-ös kar azért komoly
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Szerintem meg egy majom. Ha izmos akar lenni az ember, akkor ne ilyen buzi videókat nézzen, hanem mozdítsa meg a ványadt valagát, kezdjen el edzeni és próbáljon meg rendesen kajálni. Azt az időt, amit az ilyen videókra elpocsékol meg fordítsa a kaja elkészítésére, vagy próbáljon ki új technikákat az edzésben.
Nem mondom, vannak hasznos videók, segítőkész emberek. Az ő tevékenységüket nagyra tartom, le a kalappal előttük. Ilyen például Scooby. Nem akar eladni, nem akar lehúzni, nem is ebből él, nézettséget se akar növelni. Csak segít, elmeséli a tapasztalatait... Valahogy így kellene hozzáállni, persze ehhez intelligencia kell.
-
brownus
veterán
válasz Woodslave #49542 üzenetére
ööööö, izé, a tejsavó fehérje az zöldségből van? azért remélem evett szegény tehén egy kis zöldet is, és nem szívta el mindet!
oké, van növényi eredetű sajt is, egyszer kóstoltam is, szörnyű íze van, az állaga is olyan...a vega fehérje, az a csicseriborsó, szója.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
azért az érdekes kérdés, hogy megy ez az IIFYM mánia, meg tényleg izmos emberek is vannak (nem IFBB pro de jópáran elfogadnánk) aki a tudományt maguk mögé állítva nagyjából ugyanezt mondják (akik a cikket magyarul írták nagy valószínűség szerint nem annyira izmosak ) de.
ha megnézed a simplyshredded oldalt és az elégizmosbácsik kajatervét, akkor azt látod, hogy gyakorlatilag ugyanaz. 6-7 kaja csmell-tilápia és társai a szokásos broscience. És ezt nem értem:
1. hazudnak
2. hülyék
3. annyira hc-k hogy a nehezebb utat és szenvedést választják
4. koxolnak és úgy nehezebb, jobban kell figyelni (ide már rakok egy ilyet )ez az egész nekem olyan, mintha azt mondanák, hogy naturál hobbikerékpárosként üljek fordítva a nyeregbe és tekerjek visszafelé, mert nekem nem úgy kell ahogy Lance Armstrongnak.
5. szerk: vagy ez ahhoz kell, de mivel én soha nem leszek olyan tök felesleges úgy csinálnom../nem mintha én akarnám tudnám csinálni ahogy a shreddedek, de elfogadom, hogy ez legfeljebb kifogásnak jó, meg a nekem tök mindegy hivatkozásnak
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest