- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz userxy #49288 üzenetére
Erre vannak a kalkulátorok. Én profi technika, edzői felügyelet nélkül nem nyomkodnék maxokat, de mindenki eldönti maga, mit vállal be. Ha már vállból nyomás max (meg nagy súllyal úgy egyáltalán), akkor én a kézállásból nyomást választom, kisebb a valószínűsége, hogy lesérül az ember. Ha baj van, csak leteszem a lábam és kész, súlyzónál több a hibalehetőség. Ezért is csinálom egykezessel (30-as, 32-es bőven elég nekem hozzá, bár a 40-es kettlebellel 2 ismétlés kiment).
Oké, tudom, fúj saját súlyos gyakorlat, az buziknak készült. -
userxy
őstag
válasz kolosanyi #49302 üzenetére
Nekem nincs bajom a saját súlyos edzéssel mindenki úgy edz ahogy akar.
Érzem magam olyan technikával rendelkezőnek, hogy bemerjem vállalni a maxot. Illetve ott van haverom.
Aki úgy szint tudja mit csinál. Ha megnyugtat most csinálja a személyi edzős papírt.
Bár enélkül is ért hozzá.Kézállásból nyomás az nekem olyan, hogy dobálom magam fejem miatt nem tom leengedni magam teljesen hogy full tartományba mozogjon így meg kevés a súlyom amúgy próbáltam nem rossz.
-
kolosanyi
veterán
válasz userxy #49304 üzenetére
Oké, te tudod, nem akarok beleugatni, csak elmondtam a véleményem. Jók ezek a tesztek, csak tényleg ésszel kell csinálni.
Kézállásból nyomásnál kiterjesztheted a mozgástartományt simán, tegyél mondjuk tárcsákat a kezed alá. Minél magasabb emelvényt csinálsz, annál nagyobb lesz a mozgástartomány. Teljesen mellig leengedve azért igen jó egy fej fölötti nyomás a teljes testsúlynak megfelelő terheléssel. Nekem ez még messze van, a 115 kilómat nem mozgatom olyan jól, de rajta vagyok az ügyön.
Tovább nehezíteni meg egyszerű, át kell térni vagy a pliometrikus változataira (ezt nem csinálnám, balesetveszélyes), vagy az egyik karról fokozatosan levenni a terhelést és az egykezes változatra gyúrni. Hozzáteszem, hogy szerintem ez lehetetlen, nem láttam még élő embert, aki a teljes testtömegét egy karral kinyomja. -
brownus
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz stickrs #49306 üzenetére
Ha neutrális fogással, kézivel nyomod, akkor is?
freaghill
Jó, nyilván nem mindenkit lelkesít a saját súlyos vonal. Engem is csak az erő elemek érdekelnek, tök jó alternatívák az egyes súlyzós erőgyakorlatokra. Persze egyesek szerint hülyén néznek ki, nem elég macsósak, illetve vitathatatlan hátrányuk, hogy csak egy bizonyos szintig lehet nehezíteni, utána súlyzó kell hozzá. Cserébe nem igényel nagy eszköztárat, ezért otthon edzőknek hasznosak. -
Shadowbull
addikt
válasz Rabbitf_24 #49311 üzenetére
mi itt mindannyian buszkek vagyunk rad
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
brownus
veterán
omg, most néztem be a topikodba, de akkor ide is: maxiriszpekt!
-
kolosanyi
veterán
Továbbra is minden elismerésem.
-
-
margithid
veterán
Ez szeritnem egész jó árban van és semmi cukor nicns benne, mondjuk izre nem tudom miylen, de asszem kipróbálom
-
kolosanyi
veterán
válasz kolosanyi #49319 üzenetére
A cikkben a képeken láthatod, hogy mire gondolok. Ők ugyan szűkebben nyomják, náluk test és a felkar 30 fokos szöget zár be kb, én jobban szeretem a 40-45 fokot. Az ömlengés, meg a testépítés fikázása gáz, nem is azért linkelem a cikket, hanem a szemléltető képek miatt.
-
prot-ko
csendes tag
válasz margithid #49320 üzenetére
Már csak azt kell eldönteni, hogy akkor ez micsoda?
Azt írják, hogy whey izolátum, közben az összetételében ezt írják:
Fehérje premix (tejsavó fehérje izolátum, hidrolizált tejsavó fehérje izolátum, keresztáramú ultraszűrt tejsavó fehérje koncentrátumHogyan lehet valami 0%-os laktóz tartalmú, ha van benne koncentrátum és hidrolizátum?
-
Casanova*
veterán
válasz margithid #49325 üzenetére
[link] 7 kg. ízesített protein 21600 FT.
(#49327) margithid: 7 kg miatt ilyen jó az ára. elfogy a myprotein,ilyet fogok venni. haver csinálja a bizniszt.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
prot-ko
csendes tag
válasz margithid #49325 üzenetére
A véleményemet nem azért írtam......
elgondolkodtató számomra, hogy ha egy termékre azt írom "ISO whey" akkor én mint vevő arra gondolok egy termék, ami 100%-ban izolátum. Ezzel szemben , ha pedig a az összetételét nézem, akkor pedig valami más derül ki.
Elvileg még aa whey izolátum alapanyagban is ca. 0,7% laktózt tartalmaz.
-
Casanova*
veterán
válasz Woodslave #49329 üzenetére
Best Nutrition. még nincs hivatalos weboldala,csinálják még. fészbúkon már van... ez olyan,mint a stillmass. német alapanyagokból készült szlovák termék. [link]
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Woodslave
félisten
válasz prot-ko #49330 üzenetére
ja ez egy régi márkanév. Qrvára átbaxás amúgy. Én is csak azért vettem, mert az érdekelt, hogy aktuálisan mennyit kell fizetni a kasszánál, lexarom hogy 21k 7kg mert nincs rá annyim.
Amúgy az összetételénél is van némi érdekesség 100 grammnál kb 6 grammot nem nagyon tudnak magyarázni mi lehet
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
prot-ko
csendes tag
válasz Casanova* #49326 üzenetére
http://www.bestnutrition.sk/index.php?route=product/product&path=36&product_id=120
..... no ez is egy érdekesség.....
Összetétel: tejsavófehérje-koncentrátum, tojás fehérje hidrolizátum, beef fehérje-hidrolizátum, glutamin peptidek, kreatin-monohidrát, dextróz, szacharóz....Kezdjük azzal, hogy minek egy proteinbe hozzáadottan kreatin?!?! Mondjuk én tudom ;-)
Illetve ott a dextróz hozzáadottan.
Másodsor miből mennyi van benne, mert az nem derül ki?!?[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz margithid #49337 üzenetére
Ár:18.690 Ft (14.717 Ft + ÁFA)
kb egy hét alatt meghozzák... de ask him...
[ Szerkesztve ]
-
mocsanisi
senior tag
[link] Tádámmm. Mocsokmisi before-after. Ősztől meg tömegelés, addig szintentartás
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
brownus
veterán
-
Mikuland
tag
válasz mocsanisi #49342 üzenetére
Szípen kipattintottad magad fijam! Csak úgy kenődnek majd rád a csajócák a nyáron, mint a vaj!
Még nehány adag és szép tömeged lesz! Gratula!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
brownus
veterán
válasz margithid #49348 üzenetére
de csak módjával! nem agyon cukrozva!
most kortyolgatom a délutáni turmixomat, és finom, kellemes tejpor íze van, az angol zöldellő mezők finom frissességét is érzem benne! nem kell ehhez semmi más, csak egy jó shaker!
finnyásak vagytok, az a ti bajotok!
[ Szerkesztve ]
-
prot-ko
csendes tag
válasz brownus #49339 üzenetére
... vagy [14.300Ft 4 kg]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest