Hirdetés
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Két hét múlva startol a Dimensity 9400
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
- Befutott a Redmi Note 14 alapverzió is
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Texasban készül az első 3D-nyomtatott hotel
it A daru méretű 3D-nyomtatóval most egy hotelt nyomtatnak a sivatagba, rétegenként.
-
54000 tonna
lo Olvasom félálomban a cikket a fukusimai atomerőműről a Portfólión. 54e tonna így hirtelen nem mondd semmit, kéne valami...
-
Jövő hónapban Xboxon is kipróbálható lesz a Fragpunk
gp A bejelentéssel együtt egy friss előzetest is kaptunk, amiben új hősök is láthatóak.
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
deniro2
senior tag
válasz kolosanyi #49459 üzenetére
Az (is) a baj ezekkel a feldolgozott szarokkal, hogy még az összetevőiket is tudni, kell olvasni, ugyanis többnyire az alapanyagok súlyát adják meg, ami kb. úgy néz ki leegyszerűsítve, hogy 90dkg húsipari melléktermék + 10dkg szójaliszt= 2kg késztermék és így nem hazudtak a cimkén a százalékokról, mégis mást kapsz, mint amire számítasz...
A vízezett csirkét meg felejtsd el. Szerinted egy eleve 80% nedvességtartalmú valamit meddig lehet még vízezni hozzáadott vegyi anyagok nélkül? Pont a feldolgozott szemetet vizezik a végtelenségig, mert ott nem tilos ilyen adalékokat használni.Egyébként elég árulkodó már az is, hogy az agyonszójázott cuccok fehérjetartalma is nagyon ritkán több, mint 10%, pedig még a szójaliszt is 35%ot tartalmaz, az izolátumról nem is beszélve, a húst meg ismerjük...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen