Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    válasz Dicker #38588 üzenetére

    Én se Budapesten szoktam ruházkodni, itthon, Kaposváron valóban könnyebb. Általában sokkal készségesebbek az eladók és hamarabb is kapok méretben megfelelő ruhát. Nekem szabásban, méretben, minőségben egyébként a Budmil cuccok nagyon bejönnek az utóbbi időben. Tavaly vettem a Camponában levő Budmil boltban egy fasza kis tollkabátot 20-ért, meg több kötött pulcsit is, mondjuk azoknak darabja 10 volt. Az egész hétvégém ráment, mire találtam értelmes árazású, minőségű kabátot, ami nem úgy néz ki rajtam, mint a kutya szájában a rongy, durva volt. Az a baj, hogy mivel magas vagyok, kell a nagy méret az ujja hossza miatt, meg a vállam eléggé széles, így emiatt is. Na de ha az ujja jó is (ritka eset), akkor meg kurva bő, mert a ruhatervezők szerint csak 170 centis emberek léteznek, akik izomzatban egyáltalán nem különböznek egymástól, csak hasméretben. Úgy áll rajtam mellkastól lefelé, mint egy harang, befúj alá a szél és még hülyén is néz ki.

    De pont a múlt hétvégén jártuk végig ezt a kálváriát a barátnőmmel, neki is kabát kellett. Áttúrtuk az Allét, az Árkádot, meg az egész Mammutot, mire sikerült egy, azaz 1 kabátot találni, ami jó volt méretben. Ő is magas (185), ráadásul vékony, így rettentő nehéz helyzetben van, pláne, hogy 20-nál többet nem tudott rászánni (ez szerencsés módon 12 volt leárazva). Érdekes, hogy a 100 ezerbe kerülő franc tudja milyen buzi divatkabát jó lett volna rá, de nyilván nem tud annyit rászánni egy átlag egyetemista. És az ilyen drága szaroknak még a minősége se jobb, mint az ötöd annyiba kerülőnek.

    szerk.: Egyébként a köcsög eladó meg szarjon sünt. Hogy veszi a bátorságot ahhoz, hogy beugasson egy vevőnek (aki ráadásul kétszer akkora, mint ő)? Kíváncsi vagyok, hogy az a buzi a szutykos minimálbéréből mennyit tud rászánni egy kurva kabátra. Valószínű nem annyit, mint amennyi náluk a drágábbik kabát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák