Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dicker

    őstag

    Aki Pesten él, és mondjuk nagyobb darab, mint az átlag, hol veszi a ruháit? A vidéki boltokban több értelmes dolgot találok, mint ott. Legalábbis méretben, csak most épp itt jártam, és kellett.

    Most értem haza, és 4! órán át kerestem olyan kabátot, ami méretben jó, végül lett egy sima xxxl-es fekete 40 körül, ami mellbőségben jó lett, és nem kötözött sonka feelinget hozta.
    Gyakorlatilag a westend kuka, hacsak a 180 ezres g-star cuccokat nem vesszük, ahol az még olcsóbb. Nem tudom mikor lett ez ekkora márka, de pár éve a kínaival egy szinten volt árban is. Jelenleg a minősége sem sokban üt el, egy negyed annyiba kerülő cucctól. Kissrác azt hitte nem tudom megvenni, ha akarom, mert odaszólt, hogy 70 a legolcsóbb, majdnem ki is ütöttem a Holdba. Talán van egy ésszerű határ, azért nem vettem meg, főleg, hogy mellette ott van a retro, és ugyanaz 40 ezer, és még az eladó csaj is jól nézett ki, csak ugye méretben nincs emberi. Az eladókhoz még annyit, hogy körülbelül minden 6-7-dik boltban jött csak oda, hogy segíthetek valamiben. A többiben úgy látszik nem érdekük, hogy el is adjanak valamit, ezért imádom a fővárost.
    Levezetésként, és relaxációként megettem a kínai étterem összes mézes szezámmagos csirkéjét, és még süttettem is, mert kiürítettem a pultot, szegény ázsiai lány nem is értette először mit akarok, aztán végül odaadta tálcástól, és nem szerencsétlenkedett a tányérral.
    A biatorbágyi outlet is elég silány már méretben, és kínálatban.

Új hozzászólás Aktív témák