Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz Shadowbull #27891 üzenetére

    Túl lehet ott edzeni amatőr szinten is, ráadásul mindenki másként tolerálja. Volt hogy lenyomtam intenzív hetet 3 edzés, 2 kardió, rengeteg aerob. Jó volt, pörögtem, éreztem hogy gyorsul az anyagcsere, csak aztán a következő héten megmozdulni nem volt kedvem, nem bírtam olyan jól az edzést sem.
    Van aki 5-6 óra alvással simán elvan, ha nekem nincs meg a 7 óra zombi vagyok.

    Egyébként nehéz úgy segítséget nyújtani hogy kevés az információ. Szinte minden befolyásoló tényező. Szerintem két lehetséges dolog áll fenn, az egyik a túledzettség. Nem az edzés miatt, hanem mert nem eszik eleget, nem iszik eleget, nyár van, meleg ami már önmagában megviseli a szervezetet.
    A másik, kisebb valószínűségű hogy 3 év alatt szünet nélkül időnként vannak mély pontok. Nekem ezeket eddig sikerült átvészelni, 5-10%-kal visszavettem edzésen.
    Azzal hogy most elkezd erőemelő edzést csinálni nem biztos hogy rosszui jár. A volumen úgyis megmarad, nem épül le hónapok alatt, és állítólag néha jó a változatosság.

    Hogy az élsportolók mennyire vannak túlterhelve? Borzasztó mód, a legtöbb sportágban 10 év alatt kiégnek, egyszerűen nem lehet tovább hajtani. Csak túl kell magukat tenni a vinnyogáson, sokkal erősebb motiváció a verseny, minthogy jól nézzek ki majd nyáron a strandon.

    [ Szerkesztve ]

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák