- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz wertigo1984 #28100 üzenetére
Enyem az egesz terem, ascsinalok amit akarok
Nameg maskor nem is nagyon tudnek, este 10-11ig dolgozok, reggel meg ezert fel nem kelek.
Meg masert seAssuming Control
-
Dexar007
veterán
-
wertigo1984
őstag
válasz korcsillio #28103 üzenetére
Mi is nezzuk a keped, azt is imadod?
Dexar:
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Lipton
őstag
válasz szőröscica #28091 üzenetére
Tenyleg nem erted?
-
Ijk
nagyúr
Kihalt a topik, mindenki a
Soundonstrandon van?/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Casanova*
veterán
van mit pucolni még
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz Dexar007 #28115 üzenetére
azt a picit egyszerűen nem tudom leadni. kardióznom kellene és jobban oda figyelni a kajára,még kevesebbet enni,hogy még kevesebb legyen a tzs-om.
(#28116) Ijk: köszi! csak lejjebb toltam a gatyát.
ráveszem magam kis kardióra.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz BÁ Nutrition #28119 üzenetére
nem mondom meg
-
Peddy789
őstag
Sziasztok, nehezen hizo alkat vagyok de ülő munkát végzek. Zöld jumbot szerettem volna, 8,8kg 22000ert, szerintetek vegyem ezt? Vagy a shop.builderes akciot hasznaljam ki inkabb es vegyek jumbo prof.-t? Azt max teszek hozza meg egykis cht?
A gondom foleg hogy meloba 10ora nincs se huto se mikro, (repter) igy jumbot vinnek delutani kajara, ebedre talan meg vihetek rizst+csirket.Aki csak "en izmosabb vok temeg hulye" szintu dolgokat tud irni konyorgok ink kimeljen koszonom
-
Casanova*
veterán
válasz Peddy789 #28121 üzenetére
jumbo szar cukros. ezeket ajánlom neked. szénhidrát: Waxy Maize Starch protein: Impact Whey Protein ez is jó: Tri Carb 800g ez cukros
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz BÁ Nutrition #28123 üzenetére
csak vicceltem
-
Casanova*
veterán
válasz Peddy789 #28125 üzenetére
edzés után protein turmixba keverj Waxy Maize Starch ch-t! ezt a ch-t elég egyszer adagolni minden edzés után proteinbe. mellette egyél sok rizst,tésztát,krumplit,csirkét,túrót,zabpelyhet,sajtot,tojást,rozs kenyeret!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Peddy789 #28121 üzenetére
"A gondom foleg hogy meloba 10ora nincs se huto se mikro"
ez elég gáz
10 órába már két kajaszünet is jár szerintem, bár az új munkáltatói törvénykönyvből lehet kihagytak ilyeneketyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
_NCT
őstag
válasz BÁ Nutrition #28130 üzenetére
Akkor én örüljek, hogy melóba óránként tudok enni.
-
Peddy789
őstag
válasz Casanova* #28126 üzenetére
vágom hogy joblenne szilárd kaja, de pont ezt irtam hogy melóba nincs se hűtő se mikró nem tudok vinni egész napra csak első kajálásra főttkaját. Tehát kellene valami étkezés helyetesítő por sajnos. min 3kajálás kéne ebből mondjuk egyik rendes rizses, másik por, 3. lehetne valami barnakenyér vagy amelyik jó
ez a por milegyen? jumbo nem megfelelő?
-
Ijk
nagyúr
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
_NCT
őstag
Hát igen. Nem mindenkinek sikerül 1 hónap alatt kib@sznia magát Amúgy a deca, susta már ennyire könnyen kapható, hogy webshop-ban lehet őket rendelni? Én azt hittem a szterot nehezen lehet megkaparintani. Erre találok ilyet
Tegnap edzésen megint bebizonyosodott, hogy hiába nagy állat valaki, lóf@szt nem ér az egész. Legnagyobb darab izompacsirta dőlt ki először, edző meg is jegyezte, hogy ez nem balett, lehet hazamenni aki nem bírja....
Én szeretem amúgy az elektronikus zenét, kocsiban is mindig az szól, viszont én inkább a kultúráltabb bulik híve vagyok, házibuli stb, ahol megy a face-controll, így tutira jól érzem magam, nem kell semmilyen hülye miatt aggódnom....
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
tecsóban ismét 20% kedvezmény van a kiegekre, carbox 1430 - alig találtam rá az új csomagolás miatt
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
nem jár valamelyikőtök bp-mezőtúr útvonalon?
szerintem jónak tűnik..
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen notebookot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- EA Sports WRC '23
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest