Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowbull

    addikt

    válasz Nightmare #27877 üzenetére

    igy van, en sem vagyok elsportolo, meg itt az emberek tobbsege sem az. Azaz meg sem kozelitjuk azt az edzesmunkat amit azok elvegeznek. Namost nem tudok rola, hogy az elsportolok tomegesen szenvednenek az altalad leirt tunetektol. Ezert irtam azt, hogy gyanus nekem ezt az egeszet az edzesre fogni.

    En szemely szerint nem vagyok egy elsportolo alkat, de amikor fogyasztottam, akkor 3 honapig heti 6 napon 1 orat aeroboztam ugy hogy het kozben fel otkor keltem, es hozza meg volt hetfotol csutortokig 4 sulyzos edzes, ahol az utolso sorozatokban mindig elmentem bukasig. Kozben meg levittem a ch-t extrem alacsonyra, es nem aludtam napi 8 orat de volt amikor 6ot se. Es kozben dolgoztam, csaladi eletet eltem, minden ami kell. Igaz nem fizikai munkat, csak egertologatast.

    Mostanaban meg csak heti 4x van aerob vagy HIIT fel otos kelessel, amugy 6kor kelek, hetvegen meg 8kor, tehat egy kicsivel tobbet alszom, de a heti 4 sulyzos edzes most is megvan.

    Nem jelentkezett nalam semmilyen tuledzesi tunet. Persze faradt voltam mint a dog, de faszaul aludtam, a pocsom is felallt, es nem voltak psziches problemaim.

    Es ez meg mindig lofasz edzesmunka egy elsportolohoz kepest.

    Amit mondtam neked a psziches problemakrol, azt joindulattal mondtam, ugyanis ha veletlenul megsem az edzestol vannak a problemaid, akkor annak csunya vege is lehet, a burnout meg az idegosszeomlas meg az enyhebbik.

    Pazarol a világ, én meg segítek neki.

Új hozzászólás Aktív témák