- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz Fred23 #28594 üzenetére
Én is meglepődtem.
Ma láttam reggel egy igazi szörnyet, olyan furcsa, hogy vannak emberek gorilla csontozattal... A fránya genetikára gondoltam, ahogy néztem. Van, akinek 40 felett van az alkarja GYÚRÁS NÉLKÜL is, és nem is magas. 1000-ből egy ilyet látni, és mindig eszembe jut, hogy nem szólt neki senki, mennyire tehetséges lehetne testépítésben?! Érdekes, hogy az ilyeneket meg sokszor egyáltalán nem is érdekli se az erő, se a testkép. Mondjuk ja, nincs mit kompenzálni.
-
Casanova*
veterán
válasz Fred23 #28601 üzenetére
van egy haver,brutál erős alkarja van,nagy bicepsze van. soha nem gyúr,nem is érdekli. szkanderba még senki nem tudta lenyomni, nála jóval nagyobbak sem,annyira erős. hatalmasa keze is van, parasztereje. mindig csak játékgépezik,minden pénzét eljátssza a hülye. kétszer nyert jackpotot, 1 milkát,ezt 1 hét alatt vissza is játszotta,majd megint 1,5 milkát nyert másik városban... ezt 2 hét alatt eljátszotta. mai napig csóró a gyerek.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Tamoo
MODERÁTOR
Kardió megvolt, adta.
Állva hagyott egy versenybringás, aztán elkezdtem utána nyomni parton fölfelé és utolértem. Mondjuk kiköptem a tüdőm és utána megint otthagyott a picsába.Nem baj, ő tegnap biztos nem nyomott 100kg-ba 8-at.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz penene #28605 üzenetére
azt,hogy milyen erős alapból,meg elég nagy darab a srác. ha gyúrna rendesen,nagyon izmos lehetne vagy elmenne szkanderozni,akár világbajnok lehetne. nem hogy sportolna és nem játék gépezne... jobb karja vagy 2-3 centivel vastagabb,mint a bal karja. annyit szkanderozott jobbal
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
baluka26
nagyúr
Fú, bazzeg. A mellemet nagyon nehéz még mindig edzenem, nagyon hamar elfárad, hiába csinálok rövidebb szériákból többet.
Türelmes vagyok, tudom, hogy idő kell neki, de kb. mennyi idő alatt lehet fejlődést érezni ilyen téren?
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Fred23
nagyúr
válasz Casanova* #28602 üzenetére
El kéne vinni valakinek edzőterembe, és motiválni, amíg ki nem alakul nála, hogy magától is akarja. Kár az ilyenekért.
Lánytesómat tegnap leedzettem otthon, a házi készítésű, Bá által eszményinek nevezett fekpadomon. Aztán csináltattam vele állig húzást, döntött törzsű evezéseket, vállból nyomásokat, oldalemeléseket, stb. Egy egész rendes edzést lenyomott csaj létére. Ma reggel írta, hogy nem jön velem kutyázni, mert minden izma fáj.
hrvp: ez egy kurv@ nagy tévedés! Ezzel nyugtatgatják magukat sokáig a vékonyabb csontozatú emberkék. Közben meg vékony csontozatra NEM LEHET hatalmas izomtömeget felpakolni. Sajnos ez a valóság. Én se lehetnék nagyon kigyúrt, ha mindent megtennék érte, akkor se.
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz baluka26 #28608 üzenetére
2 év
Fred: az a baj hogy nem csak a gép építéshez nem értesz, hanem a sporthoz se..
eleve ha először edzett a tesód csak olyan edzést szabadna csinálnia hogy szép lassan hozzászoktassa az izmokat az ilyesfajta terheléshez. elárulok egy titkot, ha 3-4 hónapig nem edzenék és lemennék a terembe, és egyből szétcsapnám magam, kb 2 hétig nem tudnák edzeni jó esetben..az meg hogy milyen csontozatra milyen izomzatot lehet építeni pont egyénfüggő, ill a bodyban a vékony csontozat a jó, akkor is ha te erről nem tudsz
peace
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Fred23
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #28610 üzenetére
4 szériát csináltattam vele a legtöbb gyakorlatból, és a 8-12-es ismétlésszámban tartottam. Vagyis nem azt az edzést csináltattam vele pont, amit én csinálok -nagyon alacsony, 3-5 ismétlés-, hanem direkt figyeltem rá, és úgy kalkuláltam, hogy legyen izomláza, de azért ne menjen el a kedve a dologtól. Tudom, lehetett volna 12 fölötti ismétlésszámmal is, de ha már a tesóm, tudom, hogy jó lesz neki a 8-12 is.
Csontozat terén meg én maximálisan hiszek Casey Buttnak, de ez persze az én magánügyem. Tőlem hiheti bármelyik 15 centis csuklójú, hogy ő lesz a következő mr.O.
-
penene
őstag
válasz Fred23 #28612 üzenetére
A 8 az már nagyon alacsony egy olyannak, aki most kezdte, de még egy fél éves újrakezdőnek is. A 15-20 az már kb. okés. 4 széria? Ha abba beleszámoltátok a bemelegítést is, akkor jó (ja, eleve bemelegítő súllyal kellett végignyomni az egészet). És persze azután is marha nagy izomláza lenne, csak talán jobban regenerálódik, és az izületinek is jobb.
A te 3-5 ismétléseid azért extrémek lehetnek, nem kezdő kategória (ha tényleg a 3as maxod nyomod).
Amúgy persze bárhogy lehet. Barátnőm jár ilyen hot-ironra és folyamatosan mondja, hogy emeli a súlyt (már annyival csinálja 2 hónap után, mint az edző ). Én meg mondom, hogy csak nyugodtan. Most már nem emel egy ideig.
Bazzeg, a végén még nagyobb lesz nálam.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #28610 üzenetére
2 év, mire 2 10 kilós egykezes súlyzóval normálisan tudok tárogatni?
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz baluka26 #28615 üzenetére
szerintem addig 10,1 kilóval is menni fog
mennyi idő míg fejlődést produkálsz? az elején folyamatosan fejlődsz. aztán elérsz egy plafont onnan már nagyon nehéz lesz, lehet hogy még stagnálni se tudsz hanem visszaesel, majd a következő lendülettel túljutsz a plafonon..
mindig saját magadhoz képest tudsz és lehet fejlődni ill az adott edzettségi szintedhez
de van hogy nem tudsz már fejlődni. gondolom te itt tartaszyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Kleroo
veterán
válasz BÁ Nutrition #28616 üzenetére
Yepp!
Énis kezdés után kb 3 hónapig repültem,szárnyaltam. Majdnem hétről hétre tudtam emelni.
Aztán most meg kb ugyanolyan erős vagyok(hasonló súlyokkal dolgozok,csak egyre jobban megy a koncentrálás a megfelelő izomra,így kevésbé csalok bele),picit szálkásabb,és cserébe még picit vékonyabb is. Már kezd kicsit frusztrálni a kb 3-4hónapos egyhelyben állás. De amint vége a nyárnak,nekiállok zabálni,és kíméletlenül emelni a súlyokat. Remélem túl is lendülök a mostani stádiumon.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz BÁ Nutrition #28618 üzenetére
De remélem akkor azért már szívesebben viselem el a formámat amiben épp stagnálok
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Shadowbull
addikt
kivancsisagbol vettem egy calipert, amivel az orvosok is merik a testzsirt. Erdekes erdemeny szuletett: Ma reggel 98,3 kilo voltam, es a builder-en levo kalkulator szerint 15% a testzsirom. Egy masik szerint 15,6%.
A merlegem meg 23%-ot mutat, de az eddig is gyanus volt.
Mindenesetre nem latszik a hasizmom, meg mindig zsir fedi....
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Shummo
senior tag
Hali! Kaptam egy kupont amivel kedvezőbben tudok rendelni Myproteinről, és hogy minél jobban elosztódjon a postaköltség keresek társakat. Számomra elsősorban az 5 kg os Imp whey protein a lényeg, ami kb 15kra jönne ki postával együtt (a listaár most kb 16.8k + posta). Ha esetleg vkit érdekel irjon egy PMet(ha más kell sztem az is megoldható).
Tudok a központi rendelésről, de én Debrecenbe rendelném.
-
baluka26
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #28616 üzenetére
Hármat edzettem eddig
-
Kleroo
veterán
Amúgy ki látta az új Supermant?
Amikor az eleje felé poló nélkül flangál....hát vazze. Nagyon dúrván néz ki. Rohadt nagy,kellően szálkás,de mégsem egy genetikai kísérlet eredményeként született szálkahegySzerintetek?
Bár a világítással nagyon sokat tudtak csalni.
szerk: Kérdés: Dinnyét mennyire szabad enni?
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #28627 üzenetére
3-szor edzett biztos elérte genetikai maximumat
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
baluka26
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #28627 üzenetére
Leirtam regebben. Bicepsz, tricepsznyujtas, oldalemeles, vallbol tolas, fekvenyomas, tarogatas, felules, guggolas, kitores. Utobbi kettot csak egyszer csinalom per het, mert a napi 30 perc kardio miatt igy is hosszu a regeneralodas.
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Szerintetek heti 3 súlyzós edzést melyik sporttal érdemes kiegészíteni diétában? Úszás vagy futás? Melyik az "eredményesebb"?
You can walk straight through hell with a smile
-
-
Ijk
nagyúr
válasz Kleroo #28636 üzenetére
Jó személyi edzővel össze lehet hozni egy év alatt, egy jobb alapformából, valami sportmúlttal.
Ha a semmiből kezdesz magadtól edzeni, valami tajgetosz fizikummal, akkor egy év alatt eljutsz addig a szinting hogy már megkérdezik sportolsz-e.Nálam egy év alapozás volt, aztán 3 éve edzek. Az alapozás otthon fekvők, meg úszás. Azelőtt volt hogy elmentem kocogni és 500m után majdnem összecsuklottak a lábaim, az edzetlenség és az asztma miatt is.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
d3lete
aktív tag
-
Coccolino_O
őstag
Voltam 1 hét kényszerpihenőn, abszolút nem adta.
-
Dexar007
veterán
Mi meg nyaralunk..
Cukorfogyasztas napi atlag 200g+peksuti,alkohol,vizipipa,tej, lisztes-zsiros-olajos szarok..Kihagytam valamit?Give me your cum,bull!
-
Casanova*
veterán
válasz Dexar007 #28642 üzenetére
én most a hétvégén eléggé elengedtem magam, jó volt lazulni. Sok sör,cherry,pálinka és majdnem egész nap frissen sütött mini kakaós csigát ettem. nem híztam semmit és az izmaim megmaradtak.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz Dani82 #28645 üzenetére
az nem baj,ha néha hétvégén eszünk sok szemetet. Lényeg mindig kis mennyiséget együnk, vigyázzunk,hogy ne lakjunk túl jól.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
brutal anadrolt ajánlom neked. Sporiba csak 4800 ft. Azok a tesztófokozók 12-13 ezer ft. körül vannak,túl drágák drágák. Kovee: 25 év felett nyugodtan lehet szedni tesztófokozót..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok