- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
válasz Speeedfire #179301 üzenetére
Reggel vagy kora délután is? Igazából nem feltétlen a sok ember zavar, hanem ha szabad gép sincsen. Most ahova járok, 8-14-ig nem lehet menni, 14-től is pedig 90-100%-on pörög a terem. Hétfőn nagyon kevésre voltam tőle, hogy fogjam magam és hazamenjek edzés nélkül. De már csak egy nagy stressz lett az egész, hogy megint küzdhetek a helyekért és a gépekért, úgyhogy mindenképp váltani akarok.
-
goodboy007
senior tag
Ja igen, a Vida Fitness is ott van a Fehérvári Út mellett.
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Cs1csó
félisten
válasz Dinter #179302 üzenetére
A helyedben a Google keresőbe ütném be, hogy "edzőterem" stb. kulcsszóval és a listázott helyeket nézném végig amit a térkép mutat:
- sokszor képek is vannak tehát már abból is sokat lehet leszűrni (általános terem vagy valami nő stb.)
- a térképen a helyet is látod ugye hogy hol található, neked mennyire jó
- látható a nyitvatartásNyilván az itt ajánlottakkal kell kezdeni aztán ha azokat megnézted és marad még 3-4 potenciális én azokat is felkeresném mert lehet így találod meg a "tutit" ami felett amúgy elsiklanál.
-
Dinter
addikt
válasz Cs1csó #179304 üzenetére
Ez már egy jó párszor megtörtént, kérdeztem illetve hallottam is tapasztalatokat ismerősöktől, arra jutottunk, hogy nincs jó terem a környéken. Az egyetemi terem eddig elfogadható volt, de ilyen most már ekkora embermennyiséggel elviselhetetlen. És ahogy írtam nekem az is jó, ha reggel kell mennem, de itt most azt sem lehet, mert 8-14-ig órák miatt nem lehet menni.
-
Cs1csó
félisten
válasz Dinter #179305 üzenetére
Ilyen széles intervallumban nincs nyitva? Azt hanyagold. Kicsit több utazással(átszállás nélkül csak egy járattal annak útvonala mellett ) hátha akad valami.
Amikor én jártam ilyen terembe az esték voltak zsúfoltak, a "kvázi" iskolaido után úgy délután 4-ig nem volt soha vészes. -
kovsol
titán
válasz Cs1csó #179306 üzenetére
Én most a b4 fitnessbe járok, itt van két perc sétára tőlem, így próbálgattam mikor mennyien vannak. Azt figyeltem meg, hogy reggel kb fél 9-ig egész sokan vannak, a meló előtt edzős turnus, majd utána kb délután 4-ig alacsony a létszám szinte bármikor mentem. Kb 18 óra körül tetőzik a létszám.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Dinter
addikt
válasz Speeedfire #179301 üzenetére
Valóban, ma reggel megnéztem, de még ilyenkor is elég sokan voltak.. következő jelölt A fitness.
-
suits
tag
Sziasztok!
Diétánál van értelme elkezdeni kreatint szedni vagy inkább diéta utáni tömegnövelésnél célszerűbb? -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Elkezdtem makrókat számolni. Illetve kardiózni is az edzés mellett. Cél a kockás has.
1-2 nap után úgy tűnik, hogy a zsír éppen jó, fehérje jó, szénhidrát viszont elmarad. 300 körül lehetne enni, de 200 körül megállok. Ez mennyire jó vagy rossz. Egyrészt gondolom jó, mert hamarabb fogok fogyni. Másrészt nem tudom, hogy mennyire fog elfogyni az energiám hosszabb távon.I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
perempe
addikt
Ma kondipark mellett mentem el kétszer is, megcsináltam 2x10 tolódzkodást, húzódzkodásból csak 3 sikerült. Milyen gyakorlatokkal, sorozatokkal fejlődhetek?
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Fred23
nagyúr
válasz perempe #179318 üzenetére
Szerintem menj alacsonyabb csőre, mikor már nem megy több rendes húzódzkodás, és behajlított lábbal csinálj negatív ismétléseket (csak lefelé mozogsz, de lassan).
Illetve egyes kondiparkokban van olyan gép, ahol a saját súlyod felét vagy harmadát kell lehúznod ülve, miközben felemelkedsz az üléssel együtt. Ha mákod van, van ilyen a közeledben.
Én most diéta mellett kondiparkozok, kábé egyformán teljesítek húzódzkodásban és tolódzkodásban.
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Egyre inkább valószínű, hogy a tejsavófehérjétől f'sok. De nem azonnal hanem másnap.
Csak én nem bírom ezt a cuccot vagy másnál is előfordul? -
@rglaaf
veterán
Nutriversumos fehérjékről van infótok?
PSN:BiZzare_0 ️
-
ztoldy
senior tag
válasz @rglaaf #179325 üzenetére
Milyen infora vagy kíváncsi?
Hasonlítsd össze más gyártó termékével az összetételt, ha neked megfelel, akkor nyugodtan vásárold meg. Nekem nagyon édesek, de ez egyéni ízlés kérdése. Egy előnye viszont van a boltnak, hogy szép kártyával tudsz fizetni, ha ez releváns az esetedben.[ Szerkesztve ]
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
Atomgeszi
veterán
Ez a puregold akkora nyomorék, hogy az összes rendelt compact-om véleményét nem rakta ki az oldalukra.. Pedig nekem mindegyik hányás ízű volt. A simához képest BORZASZTÓ!
És akkor állandóan felhozza instagramon meg facebook hirdetésben, és teljesen odáig meg vissza vannak a compacttól. Hát én nem értem eskü. Ritka szar az összes!
Az meg egyenesen szégyen, hogy az összes termékük az oldalon 5 csillag.. sehol egy rossz értékelés.
Persze, mert ki sem engedik. Az én hozzászólásaim is törlik mindenhonnan.De, ha ennyire ellenségesek, vajon a fehérjéik hozzák a leírtakat?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz Rivaul #179329 üzenetére
Az értékelési rendszerük is elég érdekes. Lehet csillagozni mindent, aztán a végén mi alapján kerül oda minden egyes termékhez 5 csillag? De tényleg. Az összes termékük 5 csillagos. Nincs még 4 csillagos sem.
Ez elég gáz szerintem. Pedig maga a termék jó lenne. Kivéve a compact. Mert az hányás ízű. Próbáltam 4-5 ízt. Hát. Kóstolás után soha többet nem ittam belőlük.
Most is van reklámozva a compact. De nem is értem, hogy mire fel ez a rengeteg pozitív értékelés? Ezek az emberek nem érzik az ízét?Rengeteg íznél ott van, hogy legfinomabb stb. stb. Hát de hogy? Én ezt nem tudom felfogni.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
-
perempe
addikt
Aksel Lund Svindal edzése (lesiklás)
Érdekel a véleményetek. Mit tud ez a gyerek?
* Brahms: 4. szimfónia *
-
noiq_nolife
csendes tag
Sziasztok, a reggeli shakemet szeretném feldobni egy kis mogyoro vajjal, melyik hiperben lehet a legjobb ár/érték arányút megtalálni? Lényegtelen hogy crunchy, vagy sima, mert turmixba menne
-
aelod
veterán
válasz noiq_nolife #179339 üzenetére
Gymbeames jó áron volt nemrég. Nézd meg
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Atomgeszi
veterán
válasz Woodslave #179336 üzenetére
Kivétel erősíti a szabályt.
Szerintetek mire számítsak, ha a bal térdemmel, ha a földre térdelek a kalács felől, akkor olyan szintű fájdalom nyilal bele, mitnha késsel szúrnák meg?
-
Apollyon
Korrektor
válasz Atomgeszi #179332 üzenetére
Ez nem újdonság, a régi builder.hu-n se voltak negatív vélemények (még építőleg sem). Nyilván az a céljuk, hogy eladjanak mindent és nem fogják a saját és/vagy forgalmazott termékeiket lehúzni a saját weboldalukon. Vásárlók túlnyomó része valszeg nem is foglalkozik ezzel, meglátják, hogy 5-ből 10 csillag, az biztosjó.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
ztoldy
senior tag
válasz Apollyon #179343 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy volt valami bünti ilyen miatt már GHV részéről, mert ha engedik az értékelést, akkor nem válogathatnak, hogy mit tesznek ki. Szóval, ha ezt valaki bejelenti és nem tudják bizonyítani, hogy ők nem csináltak ilyet, akkor lehet fizetni.
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
Lifer092
senior tag
Sziasztok!
Nagyon hosszú idő után, ismét elkezdeném hobbi szinten az edzést. Nem tervem Hulkká' válni, egyszerű erőnléti + kis tömegnövelés, viszont szeretnék valami multivitamin pakkot szedni. Viszont az a csavar a dologban, hogy sajnos nem tudom lenyelni a tablettát, ezeket az általában bazi nagy vitamin pakk tablettákat meg aztán végképp nem. Próbálkoztam sokszor, sokféleképpen, de a végeredmény vagy fulladás közeli állapot volt, vagy egyáltalán le sem ment.
Van esetleg valami alternatíva, vagy bármi, amit érdemes szedni, és olyanokra is gondoltak vele mint én?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest