- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz JoolsNOS #179454 üzenetére
Neeem. Volt egy Doktor House epizód. Amikor apa a bájdorongot kenegette teszto krémmel, hogy fickósabban tudja kezelgetni az óvónénit. Ettől a gyerekének baja lett mert az érintésekkel mint pl ölelés, jó ejt puszi, túl sok hormon jutott rá. Az óvónéninek meg fickós kis bajsza nőtt, a calippózástól. Szerintem valahogy így nőhettek a szomszéd terembe járók is Ronnie mellett
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Dare2Live
félisten
válasz Woodslave #179450 üzenetére
Az a baj, hogy mindenhonnan az ennek, ebből élő jön szemben filmben, sorozatban újságban, influenszereknél. És hát aki ebből él az nem akar lekerülni a címplapról, filmből mert ő nem koxolt. Nem akar emiatt nézettséget veszteni. Hülye pl de elgondolkodtató, hogy ha ezen múlna a fenti itt ki mondana le csak annyi pénzről mit amit egy nézetebb yts influenszereknek bejön (évi 50-100milla) vagy inkább tolna (még) egy-két kúrát. Hát 50-100milláért én is elgondolkodnék rajtja... de nem sokat.
És ezt látjuk. És ez már lejött lokál magyar B megyeszékhely vonalra is és a 18-30évesen a férfiakat annyira nem érdekli milyen a risk/reward és tolják. ÉS egy éven belűl durvában néznek ki mint akinek jobb a genetikája és 6éve ennek él. Amire a 6éve ennek élő is rápróbál...
És pl hányan készülnek (így) a nyárra. Abban az 1hónapban néznek ki úgy. És ezt látja a 18-20...éves. ÉS hiába magyarázod egy 16-25éves titánnak, hogy ennek azért vannak erősen árnyoldalai is.
És akkor ez a 16-25-30éves fiú vonal de a 16-25-30éves lányok is ezt látják filmben, sorozatban, infulenszernél, soundon.... És akkor itt bele lehetne kezdeni egy másik hosszú témába.
És...
csak kibluggyant.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Orlin
addikt
"SCIENCE BASED" KAR EDZÉS x Mars / Tudomány ÉS Tapasztalat
Komoly fizikuma van Marsnak is.Azt mondja neki rossz a genetikája.
[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Dazsar
aktív tag
Tudtok valami programot ajánlani ami hasonló mint a Yazio csal edzéssel kapcsolatos? Vagy ti ált. Füzetbe, jegyzetbe szoktátok írogatni a "fejlődtést" ideális Súlyt stb.
"Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
-
Dazsar
aktív tag
válasz IntelKiller7 #179464 üzenetére
Tudod követni hogy fejlődtél e? sikerült össze hozni valamit, vagy csak jogázni jártál le.
"Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
-
aelod
veterán
-
Woodslave
félisten
-
Dare2Live
félisten
válasz Dazsar #179465 üzenetére
Egy idő után nagyon lelassul a fejlődés, 2naponta edzek = fejből tudom. Én 7év után kezdtem újra inkább az a gond hogy új gépek vannak így nem tudom hasonlítani mennyire vagyok ott ahol 7éve.
izomláz témához annyit, hogy olyan kemény izomlázat nehéz összeszedni ha vki folyamatosan jár. pl nekem újrakezdőként 3hónapja kis túledzésre is megvolt, most meg hiába maxolok deadlift utolsó széria utolsó emelésénél hiába esik ki kezemből a rúd mert kezem nem bírja nincs izomláz. És detto uez fekvenyomásnál.
más: Félelmetes sebességgel jön vissza ami régen megvolt. 3hónapja fekvenyomásnál a 20kgs rúdtól izomlázam volt most most úgy hogy maxolok 85kgvel és utolsó 5. nyomást leszedik rólam nincs. Viszont már csak csigasebességgel fejlődök talán nyárra el tudnom/tudnám érni, hogy 90kgvel megvan a 8as széria és ez alig van lejjebb mint amit fénykoromban tudtam amihez szó szerint éveket kondiztam. Nagy élmény, hogy ennyire gyorsan jön vissza... csak kár lelassult.[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
ztoldy
senior tag
Nem tudom ismeritek-e ezt az appot: [link]
Rengeted edzésmódszert tartalmaz (az edzésmódszer váltogatók álma ), lehet benne rögzíteni a használt súlyokat stb.
Lehet, hogy valaki számára érdekes lesz.[ Szerkesztve ]
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
Aszpik
tag
válasz Dazsar #179463 üzenetére
Én ezt használom: [link] (csak otthon egykezes súlyzóval próbálkozok jelenleg)
Nekem nagyon bejött. Igaz nem túl sok a gyakorlat, de egyenlőre a célnak megfelel
Van belőle kétkezes súlyzóra, saját testsúlyra is applikáció.[ Szerkesztve ]
"Most is ugyan olyan jó az éden, Ugyanolyan sz@r, mint régen" ;)
-
goodboy007
senior tag
válasz Dare2Live #179476 üzenetére
“Félelmetes sebességgel jön vissza ami régen megvolt.”
Dettó!
Nekem 2 év szinte teljesen kuka a Covid kezdetétől, aztán egy éve heti 2 alkalom, most 3-4 és már ott tartok, ahol a “csúcsformám” volt néhány éve, pedig akkor heti 5x jártam edzeni, meg a vége fele kreatint is szedtem, most még az is csak ősztől lesz. Igaz, most “deadbod” van , az erő a szempont, nem a beachbody forma, az majd jövőre.
Ennek alkalmából meg is leptem magam egy övvel, 160-as squat és DL felett már úgy érzem igencsak jól fog jönni.MÁS:
Gorillawear.hu-n egy csomó cucc jó áron és szép-kártyával is lehet fizetni.[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
aelod
veterán
-
@rglaaf
veterán
Úgy monda "gyúrós" kajákba gyümölcsök nem igazán férnek bele?
PSN:BiZzare_0 ️
-
persil
nagyúr
válasz @rglaaf #179484 üzenetére
Mi az, hogy gyuros kaja...? Nincs olyan. Olyan vagy, hogy normalis, tapanyagban gazdag etel, meg szemet. Utobbit ne edd, ha erosodni/izmosodni/fogyni/szalkasodni szeretnel. Elobbit meg esszel, a celjaidnak megfeleloen.
Es de, egyel gyumolcsot, persze nyilvan azt is esszel.Ha elsportolo vagy, verseny elott, az megint nagyon mas kerdes, de a kerdesedbol azt merem feltetelezni, hogy nem ez a helyzet.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Cs1csó
félisten
válasz bigmasterg #179488 üzenetére
Érdekes kérdés, szerintem:
túl fűszeres, túl zsíros, túl cukros, túl sós kapásból ezek jutnak eszembe.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz bigmasterg #179488 üzenetére
Tokeletesen ertette szerintem mindenki belekotes nelkul is, amit meg akartam fogalmazni.
Nem hatarokrol beszelgetunk, hanem arrol, hogy senki ne aluljaros pizzaval akarjon fogyni, meg cba-s kakaoscsigaval izmot epiteni.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
goodboy007
senior tag
válasz aelod #179483 üzenetére
Nem az akciók fület kell nézni, minden egyes kategórián belül vannak jó áras termékek, pl. póló 4300-ért.
[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
aelod
veterán
válasz BoscoD55 #179485 üzenetére
Akkor is beleférhet én is ettem pl...
Gyümölcs része az egészséges és változatos étrendnek.
A só fogyasztás mennyisége pedig biztosan több idehaza az ajánlott mennyiségnél. Miért raksz az edzés utániba is? Teljességgel felesleges. Napi 5g sónál nem kellene többet bevinnie senkinek.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Fred23
nagyúr
válasz aelod #179496 üzenetére
Hosszútávfutóknak mondjuk kifejezetten ajánlott a sok só, de valóban: ők itt inkább a kivételek. Anno nekem akkor tűnt fel, milyen sok sót fogyasztok, mikor 1 órás futás után csípte a bőröm a rajta lévő só, jól ki is vörösödött több helyen.
Normál életvitel mellett a magyar többség simán felezhetné szerintem is a bevitelét, durván túltolja az átlag a sót. -
Woodslave
félisten
válasz aelod #179499 üzenetére
se
mondjuk a sóval én se nagyon foglalkozok. Reggeli zabba egy csipet (volt hogy mértem legyen 1 gramm) 3 napi húshoz 25 gramm fűszerkeverék (nem tudom mennyi lehet benne). Rizst megsózom de 3 adagra se jut 1 gramm. Fehérjében is van. Szóval azért összejön napi 3-4 gramm simán
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Öregszem
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.