- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani82
senior tag
válasz Shadowbull #17694 üzenetére
+1
engem már kurvára idegesit ez rizs meg nem ivás téma...
-
Shadowbull
addikt
válasz Casanova* #17697 üzenetére
nincs olyan hogy valami hizlal valami meg nem hizlal.
Ugyanis ez elso korben mennyisegi kerdes: ha tobb kaloriat fogyasztasz, min amennyit felhasznalsz, akkor hizni fogsz, ha kevesebbet akkor meg fogyni. (eros egyszerusites, de maradjunk ennel, peldanak jo lesz).
Azaz feher rizzsel is tokeletesen lehet fogyni, ha a mennyiseg stimmel. En is fogytam vagy 10 kilot az elmult 3 honapban, aztan feher rizs van az etrendemben.
Apropo: elso hozzaszolast elolvastad? Sarga Kapszulat?
Nem artana.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Ijk
nagyúr
A fehér rizs hizlal. Japán lassan elsüllyed a sok dagadt embertől, nem szabad rizst enni!
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Casanova*
veterán
válasz Shadowbull #17703 üzenetére
jól van, egyetértek veled! Többet nem hozzuk fel e két témát. Most ugye nem én hoztam fel a fehér rizses témát,hanem a woodslave. Ő a bűnös!
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
littlelion21
addikt
a sárgának mióta vannak saját brandelt cuccaik...?
-
Jojo5
őstag
lab>atta '
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
shteer
titán
-
Ijk
nagyúr
Nekem nem adta. Múlt héten nem voltam a betegség miatt, most meg 4. sorozat guggolásnál 7. ismétlés után nem bírtam felállni, a 80 kilóval. Lábtolón is legalább 10-20%-al gyengébb voltam. Szerintem egy hónapot nem lábaznék, mehetnék a kórházba rehab átmozgatásra a rokkantakkal. Ennyit a fasza genetikámról.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Dexar007
veterán
Nekem ma hozták meg az Omega 3 kapszuláimat. Kaptam mellé 100 db 500mg-os C-vitamint is. Most már tényleg átléptem a HC-k táborába igaz?
Give me your cum,bull!
-
Dani82
senior tag
én ma gugoltam elősször szabadsúllyal, nem keretben. Azt mondta az edzőnénim, hogy meg kell tanulnom. Ígyhát belecsaptunk a mozdulat elsajátításába. Nem gondoltam volna, hogy nem borulok előre vagy hátra, de ügyesen megtanított, ezentúl rendesen guggolok. mostmár csak súly kéne a rúdra
A bolgár kitörés a combedzés végén meg kibaszott gyilkos, ez is most volt elősször[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
válasz littlelion21 #17714 üzenetére
-
Jojo5
őstag
nekem most sikerült 130kg-ba 8 guggantást ejtenem, szóval büszke vagyok magamra, igaz már csak ~99kg körül mozgok...
vicces, de ma a BUSZMEGÁLLÓBAN leszólítottak, hogy jól nézek ki és gratulálnak a kinézetemhez....
igazából köpni\nyelni nem tudtam annyira jól esett...[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz Polacheck #17723 üzenetére
faszi és a csaja
@Ijk\Polacheck: nem tudom, hogy adta a helyzet, de mindketten dicsértek és kegyetlen jól esett. főleg, hogy max. a teremben dicsérnek, de az nem számít, máshol meg nem... senki sem!
Ijk: ha erőltetnéd, szerintem menne többel is... nekem most szottyad össze a testem, nem tudom miért, de pl. súlyokban nem estem össze annyit...
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
Az de durva! Na akkor innen is gratula!
Nekem pl eszembe nem jutna egy vadidegenhez odamenni és csak úgy dicsérni, de biztos jól eshetettGuggolás: max egy hónapja kezdtem el újra 40kilóval. Most már 60al is megy a 3x15, de szerintem többel is menne, csak itthon ennyi a biztonságos egyelőre. Úgyhogy én is büszke vagyok ahogy így figyelem a súlyaitokat
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Myprotein izesitetlen bcaa-t tolt mar valaki? Eddig azt hittem kemeny vagyok, de ezt magaban vizzel nem fogom tudni meginni, konkretan olyan ize van, mintha egy level algopyrint porra tornek es azt nyalogatnam. Valami otlet?
less qq more pewpew!
-
Casanova*
veterán
brutál váll edzés vót. Nagyon atta.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
spammer
veterán
-
Tipo16V
aktív tag
pulykahúst ettem, fehér rizzsel, és még ittam is közbe!!!!
szerintetek el fogok hízni??nemsoká hát, adni fogja remélem.
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
_NCT
őstag
Ki hanyszor edz karra egy heten? En heti 1 tricepsz bicepszet nyomok kulonbozo napokon,viszont a bicepszem sztem 0.5cm-t se nott a 3honap alatt.Tricepszem faszan latszik mar h van,viszomt bicepszem faszan kinezo allapota csak addig tart amig faszan bedurran,utana volt nincs. Eddzek ra heti 2x,van ertelme?
Csak azert kerdem mert 2heten belul elkezdem a thai boxot is,es ugy vok vele h ott azert a kar rendesen erosodik...
[ Szerkesztve ]
-
Tipo16V
aktív tag
és erős akarsz lenni vagy azt akarod hogy nagy karod legyen?
egyébként nyugodtan megpróbálhatod 2x edzeni egy héten, vagy úgy is, hogy az egyik edzés az alacsony ismétlésszám, nagy súly, a másikon pedig fordítva. úgyis érzed majd hogy birod-e a heti kettőt, vagy sok.
ki kell próbálni.is-is az egyiket választhatod csak, kivéve ha kathibéci vagy, vagy megismerkedsz a legjobb barátoddal
[ Szerkesztve ]
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest