- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz gyuri860213 #143600 üzenetére
Itt nem az ismétlések számában van a farizom erősödésének a szűk keresztmetszete.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
.Szaki.
addikt
válasz marked one94 #143532 üzenetére
Sajnos nagyon nem egyszerű szerintem normális helyet találni. Én amikor lejártam edzeni, felfogadtam személyi edzőt is. Tudni kell rólam, hogy magas vagyok és iszonyatosan vékony, borzasztó nehezen hízok. Az edzések során nem egyszer néztek ki, vagy röhögtek, hogy kicsi súlyokkal edzem lábra, nekik az a bemelegítés. Aztán amikor mondtam, hogy porckorong kopásos mindkét térdem, akkor valamivel elnézőbbek voltak, de ha fájt a lábam, akkor az edző is vágta az arcokat rendesen, ha megszédültem, akkor is. Aztán én jöttem rá, hogy itt valószínűleg valami olyan gebasz lehet, hogy helyből rosszul tartom a lábam, ezért is fáj, de ez eddig a kutyának sem tűnt fel, sem edzőnek, sem orvosnak, senkinek.
Szóval elhatároztam, hogy otthon fogok edzeni, be is vásároltam felszerelésekből, de nagyon tudnék örülni ha tudnék találni egy olyan termet ahol normális edzővel, normális eszközökkel tudnék dolgozni, mert volna mit tanulnom természetesen..
-
.Szaki.
addikt
válasz aelod #143603 üzenetére
Pontosan. Teszem hozzá, hogy úgy is beszéltük meg, hogy olyan edzőt kértem, aki ezzel tisztában van és ennek tudatában tud segíteni, hogy van egy ilyen probléma. Na mindegy, egyelőre tanácstalan vagyok, most van egy szimpatikus terem, de igazából oda hajnalban lenne jó lejárni, edző olyankor meg értelemszerűen nem vállalna gondolom, de időben is akkor érek rá, na meg mivel kevesebben vannak, talán kevesebben is tudnak kinézni.
-
addikt
válasz .Szaki. #143605 üzenetére
Nem olyan bonyolult sport ez, ha már van tapasztalatod, akkor tudod magadtól is csinálni. Utána lehet nézni mindennek a neten.
Ha meg tudod, hogy van vmi speciális bajod, akkor meg utána tudsz nézni, hogy azt hogyan kell figyelembe venni. Az edzők főleg az egészséges embereknek tudnak segíteni, van amelyik még azoknak sem.
Ha nem boldogulsz, akkor meg gyógytornászhoz kell menni. -
Ribi
nagyúr
válasz tibcsi0407 #143606 üzenetére
-
S e t h
nagyúr
válasz tibcsi0407 #143583 üzenetére
Lehet tudni mi történt vele?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
aelod
veterán
válasz tibcsi0407 #143614 üzenetére
Beütött a sok meki. Korábban is volt már baja ebből.
-
tibcsi0407
félisten
válasz aelod #143615 üzenetére
Szar az, ha családi örökség a gyenge szív. Főleg, ha még rá is teszel elég komolyan a kockázatra.
Nálunk is mindenkinek rossz a vérnyomása, nagymamámnak 2 szívműtéte is volt, fateromat infarktus vitte el, ahogy nagyapámat is.
Szóval nálam is adott a magas vérnyomás, ha nem kontrollálom. Az edzéssel például kordában tudom tartani, ha nem hagyok ki hosszabb ideig, akkor stabil a vérnyomásom is.
Mielőtt elkezdtem konditerembe járni régen még vérnyomáscsökkentőt is kellett szednem, de gyönyörűen beállt.
Az egészséges életmóddal azért sok szarságot ki tud védeni az ember.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #143616 üzenetére
+1
Nekem a lábamba állt le a keringés magas koleszterin és trigricelin miatt azt mondta a doki ha nem kezdek el mozogni le kell vágni..
Egyre adjatok választ..a diéta alatt nagyon sok izom is megy nálam...toljak egy kis weider kreatint mellé szóval lehet vagy javasolt mellette?
Vagy inkább legyen propi, win, provoron, hcg?
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
AsakuraDave
őstag
válasz tibcsi0407 #143593 üzenetére
Csak azt mondom hogy kurva sok jó genetikájú ember van a világon akik nem is tudnak róla vagy nem érdekli őket ez a sport mert teljesen elkorcsult az egész. Környezetembe is van pár ember aki olyan genetikával van megáldva hogy ha nyomna ilyen kúrákat egymás után nyerhetné ezeket a versenyeket,persze felkészülés stb. @aelod nem arról beszélek,hogy hopp egy stana és másnap profi fekvenyomó vagyok,hanem azok akik ezt csinálják csak naturálba elpattana náluk valami és szúrnának 90% ban biztos vagyok benne hogy rekordokat csinálnának vagy közel azonosakat.
Honnan tudod,hogy a körülötte lévő is cuccolt? Elvileg aelod full natty versenyébe bekerült egy kokszos tag aki meg is nyerte,szóval erről annyit hogy egy "ligába" mindenki ugyan olyan tiszta vagy "kokszolt".@aelod Persze,hogy nem lesz Mr.O mert ahoz 1. már régóta benne kéne legyen a kondizásba 2. az emberek szerinted hány %-a is akarna úgy kinézni mint ezek a Mr.O-k? Anno Arnold kinézete még befogadható volt de ezek amiket ma lát az ember.... 3. akkor legyen "fizikes",oké abból megint ami látványos az mondjuk egy ilyen Jeremy Buenda szint ahoz megint már cuccolni kell 4. akkor menjünk még lejjebb,abba meg már nem igazán van laikusként szerintem pénz ergo nem éri meg,sőt ez a Buenda tag se ezekből a versenyekből lett gazdag hanem youtube,insta stb(de ugye legyen ez a kategoria az alappillér hogy ha itt tudsz nyerni akkor érdemes tovább menni és elkezdeni kúrázni stb,de mint írtam ez k.va sok pénz sok ember nem engedheti meg meg lehet nem kockáztatná az egészségét)
Mindegy a lényeg IMO,hogy sok pénz kell hozzá sok mindent felkell áldozni és még ha világ legjobb genetikájával is rendelkezem számomra nem érné meg az egész és szerintem sokan így látják ezt,mármint,hogy a naturál formáért annyit szenvedni nem akar senki akkor már inkább a kokszoshoz de ahoz meg már nincs pénz meg nem mernek.
ui.: De ezek csak saját laikus vélemények,nem kell megkövezni mert máshogy látom és gondolom a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
AsakuraDave
őstag
[link] Jó kis gyakorlat,főleg ez a ráfeszítés/dőlés a végén nagyon jó összehúzodás és megnyúlás van a gyakorlat alatt,nekem nagyon bejött. A tagnak van még jópár ilyen videója érdemes 1-2be belenézni ha valamelyik izomcsoportra az ember kevésbé fejlődne.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
kicsiogre
tag
válasz Angel2014 #143604 üzenetére
Ezért a képért a többiek szétcinkelnek Én jól haladok 125 kiló vagyok eddig 40 kiló mínusz havi 3 kiló megy le és ez tartható diéta heti egy csaló kajával , sajna lábam az romlott sokat a külső részen szinte csont a csonton van ( doki nem is javasolta a hialuronsav injekciót mert felesleges lenne ) így most a szobabicaj a fő mozgásom , annyi a séta hogy dolgozni meg boltba ügyeket intézni megyek sajna ez van ki kell még bírnia másfél évet.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz tibcsi0407 #143614 üzenetére
Köszi.
Legalább él, nem úgy mint Rich Piana meg az a fiatal amerikai srác.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
jpeetr
aktív tag
Nálunk meg a hétvégén Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupa van. Gondolom nem jött ilyenre innen Füzesgyarmatra senki.. 😊
-
aelod
veterán
válasz AsakuraDave #143621 üzenetére
nem arról beszélek,hogy hopp egy stana és másnap profi fekvenyomó vagyok,hanem azok akik ezt csinálják csak naturálba elpattana náluk valami és szúrnának 90% ban biztos vagyok benne hogy rekordokat csinálnának vagy közel azonosakat.
Én meg nem amíg nem csinálják meg addig az nem eredmény.
Honnan tudod,hogy a körülötte lévő is cuccolt? Elvileg aelod full natty versenyébe bekerült egy kokszos tag aki meg is nyerte,szóval erről annyit hogy egy "ligába" mindenki ugyan olyan tiszta vagy "kokszolt".
Mert nincs élsport teljesítményfokozás nélkül. A full natty versenyről meg annyit, hogy senki nem az az IFBB-n belül. Még a bikinisek sem. Ezt veheted készpénznek. Ha a legutolsó Fitbalance versenyemre gondolsz akkor ott meg hatványozottan nem igaz a full natty állításod. A srác meg nem is indulhatott volna az én kategóriámban mivel egy törpe volt és be sem férhetett volna a classic phisique-be Szóval ennyit erről.
Mindegy a lényeg IMO,hogy sok pénz kell hozzá sok mindent felkell áldozni és még ha világ legjobb genetikájával is rendelkezem számomra nem érné meg az egész és szerintem sokan így látják ezt,mármint,hogy a naturál formáért annyit szenvedni nem akar senki akkor már inkább a kokszoshoz de ahoz meg már nincs pénz meg nem mernek.
Itt senki semmiért nem akar szenvedni. Eredményeket akarnak tegnapra nulla befektetéssel. De ez igaz az élet bármelyik területére. Rinyálnak, hogy ez meg az kéne de senki nem tesz érte semmit csak rinyál és picsog. Qrvára unom az ilyen embereket. Le is építettem az összeset a környezetemből. Mindenki oldja meg magának a nyűgjét baját.
De ezek csak saját laikus vélemények,nem kell megkövezni mert máshogy látom és gondolom a dolgokat.
Nem kövezlek meg csak nem látod reálisan és tisztán a dolgokat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs