- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz szuszinho #143901 üzenetére
Mérőpohár. Ráengeded a vizet kettőt hármat kavarsz rajta, leöntöd megcsinálod még 1x. Kész. Bele a rizsfőzőbe 15perc mikrozás. Deccit.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #143905 üzenetére
Nekünk 8-10e
Villanysütő, villanyboiler, klíma, sötét lakásMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
AMD Power
titán
Biotech 2+1 akciojaban van a 100% Pure Whey 454 g. Valaki nyomott mar ilyet?Amiota a Nutriversumrol attertem a Biotechre , azota erezhetobb az "eleteres".
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
-
Zola007
veterán
Akárhányszor előkerül ez a kép, mindig meglepődök, hogy ez a Vito (jobb szélen) mekkora egy lób_szó nagy állat
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Angel2014
addikt
-
Lacy6
senior tag
válasz AMD Power #143917 üzenetére
Milyen eltérést észleltél?
Én vettem ilyet is.
Amiket én vettem, azok nem voltak rosszak
Van is itthon mogyorós, az is jó.
Vaniliás, nekem majdnem mind1 milyen, mert mindig az esti túróba van keverve.
Karamell-cappuccino, mogyoró, csoki, bourbon vanília, ezeket próbáltam
Jah meg eper is ha jól rémlik.
De az nagyon nem ízlett[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
rwin5
őstag
válasz gyuri860213 #143875 üzenetére
Mert elvileg nagyon hosszú távban kell gondolkodni, hogy majd öregen lesz szar. De amennyi tartósíto szert hozzá adnak kb. Mindenhez manapság azoktól hamarabb lesz majd bajunk. Az edzés előttiek + energia italok viszont elég komolyan baxxak a májat. Azokat nagyjából elhagytam emiatt, mell napon szoktam edzés előtti tolni egyedül, fehérjét lexarom annyi minden káros, hogy úgy vagyok vele belefer, gyakorlatilag ami nem bio az mind ubereli a tapkieget.
-
addikt
válasz AMD Power #143929 üzenetére
Amíg te "eltérést" érzékelsz két fehérje között, abban, hogy "mennyit hoz", addig ne aggódj túl semmit, mert nagyon az elején vagy. Ugyanaz van mindkettőben. Vagy szoktad érzékelni az eltérést akkor is, ha a sarki hentesnél vásárolod a csirkemellet vagy 2 utcával lejjebb? Melyik hoz többet?
(#143931) Woodslave
Hozza, amit kell. Sztem arra gondolnak, hogy az kell, hogy edzés után vmi finomat igyanak diétában és azt hozza, tehát jó az íze[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz HussarF #143930 üzenetére
több benne a kox Mint a body.builder.hu-s értékelések qrva jó fehérje hozza amit kell
nem tudom ha erre gondol akkor a MNH fehérje erre biztos nem jó legalábbis én utáltam minden zacskót amit kóstoltam pedig mindegyik íz volt
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
GoTReX
őstag
válasz Woodslave #143931 üzenetére
Ahol a tesók bevèlemènyezik , hogy a 4,4-es Jumbo hozott 10kg izmot Szárazon!? Kezdőként olvastam, de soha nem tudtam hozni ezeket az eredményeket.Nyilván itt válik el kiből lesz Muscle Freak Monsta és kiből csak egy sima Atléta
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Woodslave
félisten
válasz GoTReX #143933 üzenetére
ja. Nekem van egy ilyen gymbuddy-m. Folyton ezt számolgatja, hogy a jumbo meg volumass35 hány kilóból mennyit hozott. Én nem néha bepróbálkozok hogy nem feltétlenül így van, de az esetek 90%-ban inkább csak bólogatok hiányzott a danabol...
Múltkor volt egy srác guggolás közben kérdezte hogy ezt versenyszerűen csinálom-e. Ilyenkor mindig röhögök magamban mondom dehogy. Kérdezi mennyi menne mondom talán 150 mert 140-be 4-5 szokott sikülni. Szerinte menne 200 is Mert ő 210-el guggol. Mondjuk nem itt hanem máshol
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #143930 üzenetére
A csirkemellnél az a trükk, hogy mikor eszed.
Alsótest napokon a baloldalit, felsőtest napokon a jobboldalit kell enni, pihenőnapon meg egy-egy villányi®, így hoz a legtöbbet!Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
addikt
válasz Woodslave #143934 üzenetére
Angel itt már leírta a matekot, nem tudom mit nem értetek még: [link]
Haverod is ismeri ezek szerint a képletet, helyes.
6 kg-s Volumass 35-ben van 2100g fehérje, tehát, ha azt beszeded, épül 8,4 kg tiszta izom. 'nuff saidAkkor ő egy szinttel emelte Angel féle dolgot. Ő nem fórumon írkál, hanem a szemedbe is belemondja a kamut, és nem zavartatja, hogy akár ott helyben ki is derülhetne, hogy nem?
(#143935) Zola007
Egy kupak villányi?(#143937) GoTReX
Jó pár éve, mikor még középsulis voltam és vártam a buszt, odajött egy hiperpigmentált és kérdezte, hogy "Tesó, látom, te gyúrsz. Amúgy én is gyúrtam, csak 1 hónapja abbahagytam meg elkezdtem cigizni és lejött 20 kiló izom. De amúgy izmosabb voltam, mint te."
Meg persze, megkérdezte, hogy miből mennyit nyomok és ő nyilván mindenből többet nyomott egy hónapja. Amúgy meg egy ropi volt a gyerek[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
[link] ilyen rizsfőzőt (mármint ilyesmit) használ valaki? Ér ez valamit?
-
tibcsi0407
félisten
-
AMD Power
titán
válasz tibcsi0407 #143944 üzenetére
Koszonom a korrekt valaszt. Akkor tovabb gyujtom az informaciokat ahogy halad az ido.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest