Hirdetés

Aktív témák

  • Gattsu

    tag

    Sziasztok!

    Segítséget szeretnék kérni.
    Gondolom sokan le fogtok hurrogni, de tényleg komolyan gondolom és bármit megteszek a célomért, mert van motivációm. Mégpedig önmagam.

    A helyzet a következő. Jövőhéttől el akarok kezdeni kondiba járni (már a héten bemelegítek minden nap 4-5óra fovágással) először heti 3x átmozgató edzésre, majd heti 5 alkalmas edzésre.
    Most 184cm és 92kg vagyok. Minden izomcsoportomat szeretném fejleszteni, nem gond a diéta sem, betartok mindent. A lényeg, hogy fogyni nem igazán szeretnék, csak izomtömeg-zsírtömeg átalakítást/növelést.

    A konkrét kérdésem az lenne, hogy miket vegyek? Fehérje port alap, hogy veszek. Mellette viszont egyik ismerősöm ajánlott crea.TOR-t. Ennek viszont utána olvastam és semmi jót nem írnak róla, elég placebo kinézete van a dolognak. A lényeg, hogy magas vérnyomásos vagyok, szóval olyan dolgok érdekelnének, amik nem emelik a vérnyomást (vagy emelhetik, de akkor diétával kompenzálható legyen) és ne rontsa a májam/vesém. Illegális cucc eszembe sem jut. Szín tiszta edzést akarok, csak kell egy kis plusz, hogy mit szedjek, hogy hatásos is legyen az edzésem. Előre is köszönöm, ha válaszoltok.

    Toshiba l650d 146 / SE K800 / x360 slim 250GB /Galaxy S / Xperia Ray

Aktív témák