- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
Quan-Chi
őstag
válasz penene #12499 üzenetére
szerencsére max ösztöndíjat kapok (25000/hó) , ezen kívül kapok szoctámot is (8000/hó) mert rászorulok ! dolgozok suli mellett esténként pékségbe ( az is vagy havi 20000 ) anyámék is adnak valamennyit , pókeren is húzok havi szinten 5-20.000et ha megyek játszani ... szóval nincs itt baj szerencsére ! csak szar hogy dolgozni meg tanulni kell még edzés mellett
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Quan-Chi
őstag
válasz penene #12506 üzenetére
figyelj ahhoz hogy meglegyen az a fullos átlag , már sokat kell foglalkozni ezzel a szarral. előre félek hogy most végzek, se ösztöndíj se szoctám, muterék se adnak , diák meló se lesz ... munkát nemtudom h kapok-e , kutya világ lesz itt nemsoká
-
penene
őstag
válasz Quan-Chi #12507 üzenetére
Hát, ha találsz jó melót, akkor mellette mehet tovább minden. Persze felnőttként más az élet.
Hm, jó a szövege... Amúgy jó cucc?
"Itt az ideje, hogy Te is belásd: Képes lehetsz izmot építeni miközben zsírt égetsz! Ehhez pedig egyetlen dologra van szükséged...a Hardcore Strength Xenadrine RFA-X-re! " -
Quan-Chi
őstag
válasz penene #12509 üzenetére
- nyilván mind1ik gyártónak nagyon erős a szövege ! de kifejezetten meg vagyok elégedve a termékkel ! nem pörget túl , nem ingadozik a cukrom , a pulzusom se veri fel az égbe , jó kedvet ad az edzéshez ( mondjuk adagonként 300mg koffein adhat is ) , nem erősen vízhajtó szerintem hibátlan termék , így akciósan meg bőven megéri ! 3 dobozzal vettem az 6osával pont 2 hónap (kb 9 hét) a 10. héten Atro-Phex + San Shredded kíváncsi vagyok erre a naturál vízhajtóra , most úgy érzem eljött az ideje hogy kipróbáljam !
- de a lényeg még is csak az étrend! segít valamennyit, tökéletesíti a munkát , de hiába szedem ezt a fost attól még ugyan olyan szar diétázni mint nélküle !
holnap rendelek egy ilyet elég jó árban van[ Szerkesztve ]
-
Quan-Chi
őstag
mekkora fika 2:00-tól milyet oszt gecc ... hatalmas
"fizikum helyett mindig fontosabb volt az unikum"
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Typhoon47
senior tag
válasz BÁ Nutrition #12525 üzenetére
anyód. o.O
[ Szerkesztve ]
"Education is important but big biceps are importanter"
-
Sotho
őstag
Rajzolhatna szebben is
-
macikos
addikt
és ez a képesség miben segíti őt a gyúrásban? Könnyebben megtalálja a konditermet?
-
Woodslave
félisten
azért az mutatja a topic szánalmasságát, hogy egy 6 órás hallgatást ilyennel tudsz megtörni
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
penene
őstag
válasz BÁ Nutrition #12532 üzenetére
Írjál már rám, nálam csak az online partnerek jelennek meg, a láthatatlan szarok nem.
A "milyen" a kérdés, azt mondtad, megkérded.
[ Szerkesztve ]
-
Quan-Chi
őstag
fúúú de frankót melleztem ... nagyon jól a helyzethez képest ,reggel bringáztam egy jót , aztán edzés ,és edzés végén még egy intervallum edzés gépen ... pokolgép volt de így legalább nyugodt szívvel alszok el , hogy mindent megtettem
-
Tipo16V
aktív tag
Kaptam ma ajándékot, fél kiló zabpejhet
100gr-ba: 14gr fehérje, 56gr ch, 6,9gr zsír. Mamám vett magának zabkorpát valami sütibe, abba: 16,1 fehérje, 68,5 cd, 5,3 gr zsír. Ez a korpa le van darálva és 2x annyiba kerül mint a sima pehely.
Ha reggelente a fehérjével tolok 100gr-ot az úgy jó lesz? És akkor 1 fehérje reggel, és 1 eddzés után."Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Manitou
veterán
válasz BÁ Nutrition #12541 üzenetére
Hegyen nekem is hasonló a szitu,mondjuk 180 átlag az elég durva, nekem inkább 160-170 szokott lenni De itt most alföldön más a helyzet.
-
Tipo16V
aktív tag
válasz Quan-Chi #12544 üzenetére
Nemtudok fogalmazni, eddzés után csak szimplán a fehérje megy.
Ha ugy csinálom regel h hagyom benne ázni 5-10 perce és bekanalazom az úgy jó?
Amúgy az a baj, hogy hirtelen elkezdtem sokat zabálni és megnőtt a belem Lehet vele csinálni valamit? Nemhiszem. ( nem zsír hanem a gyomrom tágult ki szerintem, vagy a bélféreg egyre nagyobb)"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
-
Tipo16V
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #12546 üzenetére
ahogy néztem a borsó a legjobb fehérjeforrás úgy fogom, hogy 13gr borsó+13gr zabpehely, és akkor 4 hónap alatt 48as karom lesz.
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest