Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SkyLine3000

    addikt

    Én úgy gondolom, ha valakinek van elég hardver a játékhoz, bőven van olyan a grafikája, hogy ne tűnjön őskövületnek. Főleg, hogy rendszeresen csiszolgatják, bővítgetik. Kíváncsi lennék, hány olyan játék van a történelemben, amit ilyen sokáig játszottak folyamatosan milliók? Egy sem! Ilyen "szavatossága" egy játéknak sem volt soha.
    Szerintem az 5 grafikája már bőven van olyan jó, hogy egyszerűen ne érezze az ember, hogy több kell. Főleg, ha a megvan hozzá a megfelelő hardver.
    Ha feltűnt volna, kb az folyik az 5-el, mint a windows-al. A 10 sem változik. Nincs 11, meg 12, stb, hanem a 10-et fejlesztik folyamatosan. Ugyanez folyik az 5-el is. A 6 mostanában nem fog megjelenni, az tuti. Addig az 5 még biztos fog fejlődni, új dlc-el gyarapodni. Nekem az 5 bőven elég. Az sem érdekelnem, ha többet nem adnának ki szebb játékot. Nekem ez a képi világ teljesen megfelel, a tartalomról nem is beszélve. Ráadásul a max grafikához jó messze vagyok. :D Ha lesz olyan gépem, ami ki tudja hajtani a játékot maxon, eleve olyan lesz, mintha új gémmel játszanék. :D
    Inkább les em írom, milyen vassal játszom (noti). :D Na, az ósdi, nem a gta5!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák