- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olddirtyB
tag
Köszi De közben megtaláltam. Rájöttem, hogy a dátum a kép címe, így rá tudtam keresni és meglett
-
veterán
Még nem tudom. Nagyon agyalok, bújom az aprót, teszteket. Nem tervezett volt az eladás, hirtelen jött a dolog és elvitték 55-ért a gari és doboz nélküli Gigabyte G1 Gaming 1060 6G-t, még házhoz is jöttek. Az a baj fizuig nagyon hozzátenni se tudok. Másrészt agyalok olyanokon, hogy downgrade+normális monitor (most van egy 20" 1680x1050, egy 19" 1280x1024 meg egy 22" CRT 144Hz-hez) vagy ryzen 2600 helyett 2200G/2400G/3200G, esetleg eladni mindent a p*csába és laptop.
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
ProgenXL
őstag
8kor ki jön az autós találkozóra amiról szó volt?
rasotamas 55ért nem rossz. Én annyiért vettem újonnan a 1060 3Gb verziót annak idején[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Kiskokó
veterán
ESTI TALI miatt mondom, jó lenne ha discordra is jönne aki tud.
De jó lett volna ha ahogy kérem, Beírja ide az aki előreláthatólag akar/tud jönni....
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
MaxxDamage
félisten
válasz Kiskokó #78604 üzenetére
Én mentem volna, de sajna nem tudok (gamelni se)
Meg lehet már ki is vagyok rakva a CREW-ből...◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Kiskokó
veterán
válasz Mr.Csizmás #78605 üzenetére
DE ! Simán lehet.
Poénkodni akartál de rászaladtál kiscicaMert ha tényleg mindenki otthon van világszerte akkor GTA Online is sokkal többen jöhetnek fel. Amiből adódik, hogy nem tudunk felcsatlakozni mert szervereknek off, azaz elmaradt a vírus miatt a tali.
Szóval ne rosszmájúskodjáááittenee! XD
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Óvatosan a találkozokkal. Nehogy körbe fertőzzétek egymást.
-
satee76
aktív tag
Másodszor csatlakozom fel valakire, és a házam tele van a megsokszorozódott sajátmagammal. Vagyunk vagy 20-an.
-
hegyipapa
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
Egy rövid videó, tali + gyorsulás.
(Youtube picit darabossá tette a videót, meg a minőségén szokás szerint butított)[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nem tudom, hogy eddig hogy nem tűnt föl, hogy Hegyipapa karaktere tök úgy néz ki, mint Tony Hawk, csak nagyon ismerős volt.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
válasz hegyipapa #78622 üzenetére
Meg azonos arcvonások és deszkás oldalzsebes térdgatya...
Direkt csináltad te
Kár, hogy nincs gördeszka a játékban mint jármű, lehetne csinálni jó kis Tony Hawk DLC-t, deszkaparkokat lehetne venni, nem is rossz ötlet, offba akartam tenni de így már több mint válasz a karaktered külsejérehttps://tinyurl.com/rasoapro
-
homerhamm
addikt
válasz zolcsikauj #78627 üzenetére
Ja, hogy a Rockstar Gamesesek is otthonról fognak dolgozni, és hogy elméletiget az online tartalmak se fognak emiatt késni.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Kiskokó
veterán
válasz hegyipapa #78626 üzenetére
Felőlem mehet!
Jó lenne ha itt a fórumon leírná mindenki mikor tudna jönni stbHa van rá igény, én minden este fent tudok lenni valamennyit ha vagyunk páran már lehet valamit szervezni.
De majd meglátjuk.Gyorsulásikat is lehetne szervezni valamilyen kategóriákra bontva.
De amit sajnálok, egy mezei Free roncsderby még jó lett volna ennyien.Lopott NPC autókkal mint régen, csak első motorossal ugye.
Ezt a roncsderbyt akár ma is nyomathatnánk
kb 4-5 embertől már élvezhető.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz zolcsikauj #78630 üzenetére
hát ha este akkor szerintem 9 fél10. de lehet felnézek 5-6 felé is.
Nem tudom most mi lesz ezzel a 3 órai nyitvatartással.
-
Kiskokó
veterán
válasz szTotyy #78632 üzenetére
Zsa zsa zsa!
A könnyebb szervezés miatt jöhetnétek Discrodra emberek!
Nem muszáj ott mikrofonon beszélni, van ott Chat is! Sokkal egyszerűbb lenne látni ki van online ki ér rá stb
PHHU-sak csatlakozzatok a Discordhoz!
(itt rákeresve megtalálható a cím)[ Szerkesztve ]
-
simon105
tag
válasz Kiskokó #78629 üzenetére
Én az egész találkozóból a 'vonulást' szerettem a legjobban, kár hogy hamar odaértünk. Szerintem összejöhetnénk egyszer-egyszer közös kocsulásra (új szavakat ér kitalálni) is.
Múltkor C-vel autózgattunk, és megfogalmazódott az együtt autózás szabályzata: aki elöl megy, az határozza meg az utat, aki hátul, az próbálja megelőzni, de ütközni nem szabad. Ez tömegben szerintem jó is lehetne. -
szTotyy
őstag
Az se baj, ha csak félig-meddig van valaki Discordon, és csak hallgatózik, az is már sokkal gyorsabb és egyértelműbb kommunikációt eredményez. Tegnap Lepke is csak félig volt, ő hallott minket és in-game chaten válaszolt.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Van overlay is én úgy tudom. De ha bejössz és csak hallgatsz minket az is teljesen jó.
Simi :
Igen jó a vonulás is, Szotyival WLS-en is szoktunk menni autókázni motorozni.
Ezért jó a discord mert ha ott van mindenki aki elől megy tudja mondani, hogy merre fog kanyarodni stb.
Benne vagyok egy hosszú kocsikázásban is vagy akár Off road csak az ugye lassabb.Zolcsi : Elég ha hallgatsz este vagy csak nézed a chatet.
Csinálni fogok a Discordon egy "szervezős" szobát és ott lehet jelentkezni ha valaki előre látahatólag tudja mikor lesz fent és lenne kedve valamihez.
Lepp :
WLS meg GTA meg Discordnak úgy amblokk nincs köze egymáshoz ezt már mondtam múltkor is
Nem tudom miért nem működik neked olyankor. Nagyon érdekes mert tök egyszerű beállítani.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Geresics
addikt
Helló srácok,
még anno megjelenéskor toltam végig a GTAV-t, és mivel most decemberben 2eFt volt, megvettem, és megint végigjátszottam. Kockacukor, nyakpaskolás.
Gondoltam belekezdek ebbe az online dologba, de egyelőre nem igazán érzem a chit benne. A hiba nyilván bennem van, meg még csak 7-es vagyok, de már most nagyon frusztrál ez a rettenetesen sok töltő képernyő. (Hozzá tartozik, hogy van 3 gyerekem, 2 munkahelyem, 1 iskolám, itt viszek 2 topikot, facebookon pár csoportot, és youtubeon 2 csatornát, és próbálom magam szakmai, valamint közéleti dolgokban is naprakészen tartani, így eléggé kevés időm jut bármire is, az alapjátékot is 2-3 hónap alatt toltam végig.)
Lehet valamit tenni a töltés gyorsításáért?
Mivel érdemes kezdeni az online mókát?
Mondjuk most Lamar is, és Simeon is kezdett küldiket adni, szóval végre van értelme, ez némi bizakodásra ad okot. Először, amikor beléptem, az intro után valami gyökér azzal játszott, hogy rám vadászott, el is vette a kedvem, de pár nap kihagyás után a minap folytattam, és így jutottam el ide. Heistekre, meg ilyen nagyobb volumenü dolgokra még nem érzem magam elég tapasztaltnak, más játékát meg nem rontanám el. Mondjuk az első Lamar küldinél 5x álltam neki, mert a csapattársak folyton elhullottak, aztán jött valaki rakétavetővel, és kb. mindenkit megölt helyettünk, így senkinek esélye sem volt Leroyként még egyszer újrakezdetni a küldit...
Szóval nem igazán döntöttem még el, hogy mennyi ideig fogok még próbálkozni, de gondoltam egy kérdést megér, mielőtt tovább állnék csalódottságomban más játékra*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
veterán
-
NYPD
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #78649 üzenetére
Zsámo zsásé!
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs