- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
the_mad
aktív tag
-
cadgers
aktív tag
Megköszönném, ha valaki illetékes beengedne a facebook csoportba!
-
NYPD
aktív tag
Csak nálam szarakszik a SC meg a launcher? Lassú az egész, Online nem elérhető..
Erre bedob ilyet, hogy elővásároltam... Aztán elindul nagy nehezen, de egyből a story módot indítja, pause menüben ha rámegyek az online fülre akkor meg azt modnja nem vagyok bejelentkezve a SC-ba.. Délután még jól ment a játék..[ Szerkesztve ]
-
ridiculous
aktív tag
ez megnyugtató, azt hittem csak nálam szarakszik
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
törölt tag
válasz ridiculous #77111 üzenetére
azért jó, hogy fél óra szopás után jutott eszembe nekem is megnézni
-
ridiculous
aktív tag
-
Zoli Durden
csendes tag
Van phhu Facebook csoport? Az jó?
És discord? Azt játék közben gyakran felemlegetjük, hogy milyen jó lenne beszélni és nem írni.
Továbbá szerintem az emberek is gyakrabban nézik a discordot és a facebookot is, mint itt a fórumot. -
törölt tag
válasz Zoli Durden #77115 üzenetére
Van mind a kettő.
-
Kiskokó
veterán
válasz Zoli Durden #77115 üzenetére
Face van : szerintem nincs ott élet én rég kiléptem.
Discord van : 3-5 fix ember van fent általában de amúgy senki. Pedig 50en beléptek kb de szerintem 10 ember aki eddig megszólalt valaha ott.
Mindenki a discordot kereste de végül senki se használja. pedig RDR2 ben is kint van.
Keress rá a topicban itt a cím.
Én Saabe60 vagyok ha feljönnél.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
MaxxDamage
félisten
válasz rasotamas #76819 üzenetére
Te RivaTuner-l 10 FPS-re korlátozod és mi a többi?
Én Ablakra állítom és leveszem a felbontást 800x600-ra azt jólvan(?)
RT-t nem használom. FHD-ra téve 120Hz (G-Sync) is be van állítva (alapértelmezett)
de azt ablaknál nem is lehet bekapcsolni. (jó is az úgy)
Ha lehet, AFK alatt levenném a gép futását a legminimálisabbra amire csak lehet.
Erre tanácsot szívesen fogadok.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
törölt tag
válasz Kiskokó #77117 üzenetére
Nyilván gazda nélkül semmi nem fog működni. A discord szervert is lehetett volna fejleszteni, de elzárkóztál tőle. Pedig abban iszonyú nagy potencial van. Mindenféle bot rangoknak, leírásoknak, több csatorna, egyedi rangok, stb.. főleg így hogy ennyi ember már belépett.
Az FB csoport meg csak ilyen gyűjtő, nem is nagyon van rá szükség, de mondjuk nekem nem ártogat . Ha nem megy a PH nagy ritkán, ott lehet jelezni.
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #77118 üzenetére
Ahogy néztem félrekezelőben, a CPU ami aktívnak mondható így (40%+) és a GPU csak 3-6% max.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
cadgers
aktív tag
Holnap beüzemelem a laptopot, és AFK alatt azon fog futni, jóval alacsonyabb a fogyasztása, egyébként teljesítményre sem rossz, de azért az asztalim mégiscsak jóval erősebb
-
Baxo89
tag
Sziasztok! Régebben tagja voltam a crew-nak. Látom a sok inaktìv játékos miatt lett új készìtve. Kérlek igazoljátok vissza a crew csatlakozásomat. Szeretnék egy kis pénzt farmolni.
-
veterán
válasz MaxxDamage #77118 üzenetére
Elég annyi, így is minimumon fut a gpu és a venti is csak nagy ritkán kapcsol be rajta.
CPU-t le lehet venni energiatakarékosra de a Ryzen procin minimálisa a különbség.
Mikor játszok meg beállítom 75-re, annyi a monitorom képfrissítése, nincs sync.https://tinyurl.com/rasoapro
-
MaxxDamage
félisten
válasz rasotamas #77123 üzenetére
"CPU-t le lehet venni energiatakarékosra" ---> Erre gondolsz/itt? [kép]◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
hegyipapa
senior tag
válasz Baxo89 #77122 üzenetére
Ezt olvasd el !!!! Lépj ki az Ign crew-ból, és töröld az ign-es barátaidat, ha szeretnél phhu crew tag lenni.
-
veterán
válasz MaxxDamage #77124 üzenetére
Nem kell módosítani, csak ezt kattintsd át energiatakarékosra:
https://tinyurl.com/rasoapro
-
MaxxDamage
félisten
válasz rasotamas #77126 üzenetére
Nekem olyan nincs, így mindenképp állítanom kell, vagy teljesen (+) új profilt létre hoznom.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #77127 üzenetére
10%-ra leveve a max. erteket, nagyon baba!
-
Zoli Durden
csendes tag
válasz Kiskokó #77117 üzenetére
Érdekes. Pedig azt gondolná az ember, hogy a facebookot mindenki nézi. Na mindegy.
Most én vagyok a vak, de én nem látom a discord címet. Rágooglizva van cím, de azt írja érvénytelen.
Pedig van valami beépített chat is a gtaban. Vagy az rossz?
Oké, hogy nem akarunk beszélgetni, de jóval kevesebb újrakezdést igényel egy heist mintha írnánk.
Vagy szégyenlősek az emberek? De hát ismerőssel is szokott beszélni, hiszen azért van mikrofonja.
Vagy nem? Érdekes XD -
ridiculous
aktív tag
Mi ez a nagy AFK-zás amúgy?!
Bármikor fellépek 1-2 ember több órán keresztül AFK.. miért is jó ez?! o.O[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
hegyipapa
senior tag
válasz ridiculous #77132 üzenetére
Addig termelnek a gyárak, aztán már csak el kell adni, és ömlik a lóvé
-
ridiculous
aktív tag
válasz hegyipapa #77133 üzenetére
akkor csakis a passzív jövedelem miatt? .. mondjuk sok értelme van hogy ömlik a lóvé ha az ideje 90%-ban nem is játszik hanem mindig AFK
nagyon sokan rámennek amúgy a "gyűjtögetésre" a játékban és elfelejtik azt élvezni..[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz ridiculous #77134 üzenetére
me'? berakod afk-ba, megfőzöd a lecsót, ebédelsz, utána eladod. senki nem mondta, hogy ott is kell ülni
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
ridiculous
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #77135 üzenetére
nem úgy értettem hogy előtte ül
meg egy ebéd elkészítése nem vesz annyi időt igénybe amiről én beszélek..[ Szerkesztve ]
-
cadgers
aktív tag
válasz ridiculous #77134 üzenetére
Nálam az AFK nem abban az időben zajlik, amikor amúgy játszani tudnék, hanem - ahogy Mr.Csizmás írta - egyéb más olyan tevékenység közben, amikor amúgy nincs időm gépezni (leginkább alvás közben)!
Ezzel máris generálok magamnak feladatot, amikor leülök a gép elé, mert el kell adnom, ami közben termelődött, esetleg supplyt kell pótolnom, stb.[ Szerkesztve ]
-
gabesz123
tag
válasz ridiculous #77136 üzenetére
Igen, de a bunker kb. 12 óra alatt telik meg. Közben 3-4 szer kell supply-ozni, de az max 2 perc. Szóval ha pár óránként rá tud nézni az ember, akkor simán van értelme egész nap afk-zni. Duplás heteken egy bunker így 10-15 millát hoz. MC meg 20-25-t is (kokó, meth, cash, weed).
-
Kiskokó
veterán
válasz Zoli Durden #77131 üzenetére
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
ridiculous
aktív tag
válasz cadgers #77137 üzenetére
Értem, nem azért írtam amúgy hogy megszólok bárkit is.
Csak nekem érdekes hogy sok embernek ennyi a játék hogy AFK-val farmol passzívan, aztán "a generált feladatát" elvégzi és kezdődik elölről egyáltalán nem rád értem, mivel fogalmam sincs hogy ezen kívül csinálsz-e mást a játékban meg ha valaki ezt csinálja azt se megszólom csak nekem fura..gabesz123:
Jó ezt értem, tiszta a dolog.
Meg duplás hét az más, akkor én is farmolnám..Na de mindegy is, elengedtem ezt a témát, véletlen se vegye senki magára!
Special Cargo-hoz pár tipp? (Melyiket érné megvenni? Hogyan érdemes csinálni? etc.)[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz ridiculous #77140 üzenetére
Szia.
Special cargo-t ha tudod úgy csináld hogy egyből vegyél legalább két raktárat.
Ugyanis ha lopsz ládát kapsz 3 perc cd-t a raktáradra,addig nem lophatsz újat,de ha van több raktárad akkor lopsz a másikba és kész.
Ha jót akarsz a hangáros ládázást hanyagolod,szar és fárasztó a lopás is meg az eladás is nyűgös és szintén vacak.
A sima CEO ládás raktárba a lopás laza meló,az eladás is megoldható egyedül,bár az eladás egyedül necces,mert olyankor tetű NPC-k betámadhatnak.Harci helivel vagy egyebekkel.
De ha van veled egy társ akkor fix hogy rád se bagóznak.
Raktárból a közepes vagy a nagy éri meg.
Legtöbb lopáshoz opressor mk2 tökéletes,de néha le kell szállni és kocsiba ülni.
Néha vannak szívatós lopások,ha helikoptereket kell lelőni javaslom ne egyből lődd le őket,ha látod hogy a helikopterek a raktárad felé mennek akkor várd meg míg a közelébe érnek és akkor lődd le,olyankor ki hullik belőlük a láda amiket fel kell szedegetni,de ha megvárod hogy a raktárad közelébe érjenek nem kell annyit futkározni.
Én már volt hogy közvetlen a raktár mellett lőttem le őket.
Figyeltem pont raktár felé megy,követtem és mikor közelébe ért leszedtem.
Ha valkyre helit kell leszedni vigyázz,a minigunja rohadt messzire lő és nagyon pontos.
És ha ki kell menned a városon kívülre,ahol csak áll egy kamion békésen akkor az valszeg csapda,ahogy bele ülsz a kamionba rád spawnol vagy 8-10 rendőr kocsi meg F.I.B. kommandós meg az anyám kínja.Én ezt úgy szoktam megoldani hogy le hívom terrorbyte-ot eltorlaszolom vele a kamiont,beleülök a kamionba oda spawnolnak gyökerek,de nem tudnak lelőni terrorbyte miatt,hívom Lestert leveszi körözést és elhúzok.[ Szerkesztve ]
-
simon105
tag
MaxxDamage: Tegnap kérdeztél a ládázással kapcsolatban és elfelejtettem mondani, amit Plata az első négy sorban leírt (köszönni mondjuk köszöntem, de érted.. ).
Plata: Egyszerűbb, ha előre felhívod Lestert, rámész a Remove Bountyra, beszállsz, és amikor fehérre vált szürkéről, nyomsz egy entert.
-
Plata
félisten
válasz ridiculous #77145 üzenetére
Mindig a hármast.
Kb nagyrészt úgyis 1 csomagban lesz a három láda.
Néha három láda,de az sem gáz.
Legtöbbször egy kamionban,autóban van a három együtt,néha külön külön eldobva.
Vagy helikopterből kell kilőni.
Ha az asszisztensed felhív hogy azonnal húzz az irodába mert értékes cuccot lehet lopni,akkor azonnal menj,mert egy rohadt értékes láda lesz.
Ne válts sessiont és ne lépj ki CEO-ból mert elveszik.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz ridiculous #77147 üzenetére
Max 5 raktárad lehet sajnos.
Figy a háromládás is laza.
És sokszor egy ládába van bele rakva mind a három.
Fölösleges többen menni érte. -
Plata
félisten
válasz ridiculous #77149 üzenetére
Nyugodtan,nem nehezebb mint az egy,sokszor úgyis az összes láda egy autóban van.
Vagy teherautóban vagy terepjáróban.vagy pénzszállító kocsiban,vagy valami hasonló hülyeségben,mondjuk tisztítócéges kocsiban.
Akkor van gáz ha három láda van nagyon messze,olyankor ingázhatsz oda vissza,de az sem vészes.Opressorral simán lehet bevinni 3 ládát a pálya másik végéről is.
Ha kapsz egy különleges szállítmányt vigyázz,az asszisztens pofázni fog hogy húzz haza de gyorsan mert ha nem seggbe rúg.
A lopásnál úgyanúgy mint a sima lopásnál 3 opció lesz,1 láda szuper spéci cucc,2 láda közönséges cucc vagy 3 láda közönséges cucc.Vigyázz hogy az első szuper spécit válaszd.Különben elbukod.
Ez a cucc egy különleges áru lesz,nem is tudod eladni a többi cuccal együtt,nagyon sok pénzt ér.Külön is kell eladni,raktáradba ha bekerül egy ilyen item lesz külön opció hogy spéci item eladás.
Várj asszem nekem van egy képem.Nekem most a bullion raktárban két spéci item, van,asszem arany mingun meg egy film kópia.
Ezt még múltkor csináltam.
Ez a bullion raktáram,csak bullion van benne meg spéci item.
A spéci item többet ér mint az egész raktár.
Jah és ami még fontos,a raktáraidban van egy asztal ahol upgradelheted az eladó járműveket.
Ha nem akarod hogy megőrülj eladáskor akkor a hajót mindenképp upgradeld amint tudod,mert az alap eladó hajó olyan kicseszett lassú hogy szerintem lefejeled a monitort tőle.
Ha nagy eladást tervezel 50 ládásnál többet nem árt a repülőt sem upgradelni,a kamionnal vigyázz,upgradeléstől egy kicsit nagyon gyors lesz.
Nekem ezek meg is vannak véve,hajó is meg kamion is,bár hogy minek nem tom.De akkoriban sok pénzem volt és megvettem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- PayPal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest