Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plata

    félisten

    válasz ridiculous #77149 üzenetére

    Nyugodtan,nem nehezebb mint az egy,sokszor úgyis az összes láda egy autóban van.
    Vagy teherautóban vagy terepjáróban.vagy pénzszállító kocsiban,vagy valami hasonló hülyeségben,mondjuk tisztítócéges kocsiban.
    Akkor van gáz ha három láda van nagyon messze,olyankor ingázhatsz oda vissza,de az sem vészes.Opressorral simán lehet bevinni 3 ládát a pálya másik végéről is.
    Ha kapsz egy különleges szállítmányt vigyázz,az asszisztens pofázni fog hogy húzz haza de gyorsan mert ha nem seggbe rúg.
    A lopásnál úgyanúgy mint a sima lopásnál 3 opció lesz,1 láda szuper spéci cucc,2 láda közönséges cucc vagy 3 láda közönséges cucc.Vigyázz hogy az első szuper spécit válaszd.Különben elbukod.
    Ez a cucc egy különleges áru lesz,nem is tudod eladni a többi cuccal együtt,nagyon sok pénzt ér.Külön is kell eladni,raktáradba ha bekerül egy ilyen item lesz külön opció hogy spéci item eladás.
    Várj asszem nekem van egy képem.Nekem most a bullion raktárban két spéci item, van,asszem arany mingun meg egy film kópia.
    Ezt még múltkor csináltam.
    Ez a bullion raktáram,csak bullion van benne meg spéci item.
    A spéci item többet ér mint az egész raktár.
    Jah és ami még fontos,a raktáraidban van egy asztal ahol upgradelheted az eladó járműveket.
    Ha nem akarod hogy megőrülj eladáskor akkor a hajót mindenképp upgradeld amint tudod,mert az alap eladó hajó olyan kicseszett lassú hogy szerintem lefejeled a monitort tőle. :D
    Ha nagy eladást tervezel 50 ládásnál többet nem árt a repülőt sem upgradelni,a kamionnal vigyázz,upgradeléstől egy kicsit nagyon gyors lesz. ;)
    Nekem ezek meg is vannak véve,hajó is meg kamion is,bár hogy minek nem tom.De akkoriban sok pénzem volt és megvettem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák