Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A OnePlus Nord CE6 és a CE6 Lite startdátuma is megvan
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Macrodroid
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
Kikapcsoltam, semmi változás. maradt ugyanez a semmirevaló szar.
Szerk: Persze. Ráadásul minden könyvjelzőhöz kapcsolódó dolgot kilőttem a francba. Na majd ha lesz kedvem nyomok egy resit.
Szerk2: hehe, ez jó. kikapcsolta mégis, csak azon az oldalon jön be az új stílusú könyvjelző, amit avval mentettem el.

-
mmdms
addikt
Najó, hogy lehet visszacsinálni a könyvjelzőkezelőt, mielőtt még belelépek a monitorba. Szétb@ssza az idegeimet.

-
mmdms
addikt
Helo!
Elgépeltem a jelszavam egy bejelentkezéskor, pontosabban az emilcím helyére írtam a jelszavam, a jelszóéra meg az emilt. Na most ugye a jelszó mentése ki van kapcsolva, de a felhasználónévnél, az emilcímem helyén ott figyel a jelszavam, mint bejelentkezési név, hogy tudnám azt onnan kigyilkolni? FF alatt pikkpakk megtalálom, ezen valahogy nem jövök rá. -
mmdms
addikt
Az imént kaptam egy linket msnen, és nem tudom megnyitni. Ha rámegyek a linkre, indul a chrome, és memóriacímre hivatkozva nem nyitja meg az oldalt. Annyit észrevettem, ha már fut a chrome, akkor gond nélkül megnyitja. ha nem fut, akkor a fejléc sem átlátszó, hanem matt fekete. Lehet hogy az aero-val van valami bánata?
-
mmdms
addikt
Szaisztok!
Hoyg tudnám azt megoldani, hogy en kelljen mindig a tanúsítvánnyal rendelkező neptunon megnyomnom a továbblépés gombot? Tűzrókából kimentettem a tanúsítványt, importáltam, de így sem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest