Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • D.Orion

    veterán

    Tiszteletem! Rendeltem neten egy kerékpárt ami a mai napon meg is érkezett, de sérülések vannak a kétkerekűn. Szeretnék reklamálni, de mail fogalmazásában elakadtam. Bemásolom eddig mire jutottam és kérnék némi segítséget. Nem egy olyan terméket akartam vásárolni ami úgy néz ki, mintha eldőltek volna vele, hanem egy olyat ami új!

    Tisztelt XYZ KFT!

    Mai napon megérkezett az 9999-es számú rendelésem tárgya, a 2010 Gepida Albion 500 CRS kerékpár.
    Először is örülök neki, hogy sikerült teljesíteni a megrendeléskor vállalt időt és az 5. munkanapra ideért a kerékpár.

    Szeretnék egy észrevételt tenni:
    Mail-ben jeleztem önök felé, hogy csak 15:00 után tudom átvenni a kerékpárt a szállítási címen. Önök ezt tudomásul vették és jelezték, hogy továbbították a futár felé az időpontot. Ennek ellenére a mai napon 2012.05.25.-én 9:30kor már hívott a futár, hogy 20 perc múlva ott van a ház előtt és ez az első fuvarja, lehetőleg pont annyit adjak neki amennyi a kerékpár ára, mert nem tud visszaadni. Szerencse, hogy édesanyám és öcsém ez időpontban otthon tartózkodott. Röviden a futár vagy semmibe vette az időpont megjelölést vagy nem kapta meg az értesítést. A kerékpárt én személyesen sajnos nem tudtam átvenni, csak rokonaim.

    Sajnos itt jön a panasz rész:
    Az első csak egy apró kellemetlenség, a hátsó fék "távtartója" egyik oldalon nem lett megfelelően rögzítve. Véleményem szerint lemaradt egy alátét, ezért jöhetett le a csavarról.
    A többi hiba viszont már súlyosabb és rettentően csúnya. A kerékpár vázán több kisebb-nagyobb sérülés található. A sérülések többsége különböző mélységű karcok. Van amelyik, csak a lakkot érinti, van amelyik az alapozóig hatol. Azonban akad egy sérülés melynél a festék borsó méretű helyen a fémig le van pattanva. Ez a fehér kerékpáron nagyon látványos és ronda. Tovább tetézi a bajt, hogy a festék leválás helyén már vékony barna színű rozsda képződmény is látható. Csatolva küldöm a sérülésekről készült képeket. Meglátásom szerint a váz és ezzel a kerékpár is jelen állapotában nem elfogadható termék.

    Eddig jutottam vele, innen kéne némi help. Legnagyobb sérülésről kép. Ezen kívül még számos karc is van rajta.

Új hozzászólás Aktív témák