Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Llew

    senior tag

    válasz Ariadne #2128 üzenetére

    A jegyzőkönyvfelvételt igen én szúrtam el, de az is igaz, hogy ha aláírás előtt nincs lehetőségem megnézni a csomagokat utána meg a futár letszei és már köddé is vált úgy elég nehéz.

    Egyenlőre én sem akarok mindenképpen a 8 munkanapos elállással élni tekintve, hogy eddig nem állnak rosszul a dologhoz. Mindössze azt szeretném elkerülni, hogy ne ezt a kb. három napig a házban ide oda pattogó videókártyát, meg winchestert kapjam vissza. Mert ha rendesen becsavarozzák a vga-t akkor véleményem szerint nem szabadott volna kiesnie a helyéről úgy, hogy pont a ház sérült részével ellenkező irányba kellett mozognia, hogy ki jöjjön az alaplapból. Tehát vagy többször össze vissza rázogatták vagy eleve nem valami profi módon volt összerakva.

    Szóval csak azt szeretném elkerülni, hogy átrakják egy új házba az "alaposan" megmegvizsgált alkatrészeket és visszakapjam gyakorlatilag ugyan azt a gépet, aztán amikor esetleg egy hét használat után beszarnak a cuccok akkor jöjjenek a nem rendeltetésszerű használattal.

    Van valami jogi alapom ennek kikerülésére a komplett gép cseréjét kérnem, akár úgy is, hogy alaktrészenként küldjék a gyári csomagolásból kibontatlan cuccokat és majd én összerakom?

    Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.

Új hozzászólás Aktív témák