Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ariadne

    őstag

    válasz Mr. Teddy #2126 üzenetére

    Hű de sok új hsz, csak kapkodom a fejem.

    Azért ebben az esetben nem olyan egyszerű a dolog, mert itt a csere is valszeg annyit fog jelenteni, hogy visszakapja ugyanazokat a cuccokat, csak rendesen összeszerelve. A komplett gép helyett kell egy ugyanolyan paraméterekkel rendelkező komplett gépet kapnia, ez szerintem nem zárja ki, hogy részben ugyanazok az alkatrészek legyenek benne.

    Llew: A jegyzőkönyv felvétel lehetőségének meg kell lennie mindenképp, minden futárszolgálatnál...
    Az, hogy mikorra látsz esetleg pénzt belőle, világos lehet számodra a cégről olvastak kapcsán. Menj el békéltető testületig, ha nem akarják az igazságot, aztán szerezz ügyvédet és pereld be őket, ezek a lehetőségek.

    Én a helyedben nem verném az asztalt rögtön pénzvisszaadásra, mert tényleg az látszik, hogy a helytelen szállítás miatt történhettek a gondok, attól még lehet működőképesek a cuccok teljesen, csak rendesen össze kell szerelni őket. Kicsit szerintem túlzás lenne a rendes (nem a 8 munkanapos) elállással jönni rögtön. A 8 munkanapossal is az a gond, hogy a céget ismerve szintén nem lehet könnyű menet. Szerintem érdemes azt megbeszélni velük, hogy szereljék össze gyorsan rendesen, és küldjék vissza újra. Egyszerűen azért, mert gyanítom nincs kedved pereskedni, és minél hamarabb szeretnél egy működő gépet, akkor ez a praktikus megoldás. Szerintem.

    mod: Még egy. 8 munkanapos elállásnál a rendes használat nem gond, csak a nem rendeltetésszerűt miatti kárt kell megtéríteni. Viszont abba nem köthetnek bele, hogy kibontottad, ehhez jogod van, sőt használni is. ;)

    [ Szerkesztve ]

    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Új hozzászólás Aktív témák